Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(Maidenana @ 2011 05 23, 15:56)
Na pasakok - kokioj klinikoje, kokios priezastys?

Klinika nelabai ka mums ir pasakys. smile.gif Zmones siuntimus gauna... o pas mus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 23 gegužės 2011 - 15:25
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 23, 14:49)
man sis skaicius yra kazkoks is fantastikos skyrelio. kaip ir 22 siaip...  unsure.gif

o kodel 22 mln is fantastikos skyrelio? unsure.gif

QUOTE(Skine @ 2011 05 23, 15:14)
Jungiuosi prie jusu,nors nezinau kada startuosiu, bet jau gavau siuntima smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 23, 16:45)

MB pirmos spermogramos rezultatas - 76 mln/1 ml..ir jokia čia ne fantastika schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites man siandien 3 DPI, bet as visiskai nieko nejauciu verysad.gif , turbut nieko gero unsure.gif Nestukes o kada jus pradejot ka nors jausti?kokia diena? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 23, 16:24)
Klinika nelabai ka mums ir pasakys. smile.gif Zmones siuntimus gauna... o pas mus...

o pas mus - skestanciuju pagalba - yra skestanciuju reikalas.

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 23, 16:45)
4u.gif

QUOTE(Kiva @ 2011 05 23, 16:48)
MB pirmos spermogramos rezultatas - 76 mln/1 ml..ir jokia čia ne fantastika  schmoll.gif

O todel, kad pas vyra po atplovimo tik 2,2 mln... todel man ir 15 ir 20 yra is fantastikos skyrelio. O jau kur 76 - vajej... as net nesvajoju apie vyro tokius rezultatus..
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 23, 17:35)
Mergaites man siandien 3 DPI, bet as visiskai nieko nejauciu verysad.gif , turbut nieko gero unsure.gif Nestukes o kada jus pradejot ka nors jausti?kokia diena? blush2.gif

ir neturi nieko jausti. po savaites pasidaryk NT. Ir tiek. Viskas, gyvenk kaip iprastai ir lauk ir tikek. Ir mes laikome kumscius, kad viskas butu gerai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 23, 15:56)
Na pasakok - kokioj klinikoje, kokios priezastys?

As UK, nepastoju 2.5metu, bandymai su stimuliuojanciais 6 men kartu sudejus. Man PKS itaria, bet geriant vaistus rode graziai vykstancia ovuliacija, su vyru irgi gerai g.gif

Tai taip ir neaisku delko tiksliai nepastoju verysad.gif

Cia Uk viskas letai, bet gerai,kad pagaliau IUI bandys.

Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 23, 18:35)
Nestukes o kada jus pradejot ka nors jausti?kokia diena? blush2.gif

dar dabar nelabai ka jauciu.. lotuliukas.gif tik kelnes vis mazeja... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 05 23, 18:40)
dar dabar nelabai ka jauciu..  lotuliukas.gif tik kelnes vis mazeja...  blush2.gif  ax.gif

thumbup.gif o kiek laiko jau nestuke.gif ?tai is viso po IUI nieko nejautei?tik kraujukas pasake, kad jau nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 23, 20:38)
thumbup.gif o kiek laiko jau  nestuke.gif ?tai is viso po IUI nieko nejautei?tik kraujukas pasake, kad jau nestuke.gif ?

16 savaitele prasidejo.. ax.gif o jei rimtai tai tikrai nieko nejauciau.. kazkada jau aprasiau savo pojucius pries gera men sitoj temutej, tai kad nesikartoti trumpai: jauciau pamaudenimus apie 6 DPO tokius diegliukus ir tiek.. o daugiau nieko, 12 DPO ant durniaus pasidariau testuka, po keliu dienu kraujuka.. biggrin.gif turejusiu buti mm metu maude pilva kelias naktis kaip per mm, bet svelniau ir praejo.. nei pykino, nei krutine jautri buvo nieko iki siol.. biggrin.gif kaip man drauge sako, su toku lengvu nestumu tai tik nestaut ir nestaut.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 05 23, 20:07)
16 savaitele prasidejo..  ax.gif o jei rimtai tai tikrai nieko nejauciau.. kazkada jau aprasiau savo pojucius pries gera men sitoj temutej, tai kad nesikartoti trumpai: jauciau pamaudenimus apie 6 DPO tokius diegliukus ir tiek.. o daugiau nieko, 12 DPO ant durniaus pasidariau testuka, po keliu dienu kraujuka..  biggrin.gif turejusiu buti mm metu maude pilva kelias naktis kaip per mm, bet svelniau ir praejo.. nei pykino, nei krutine jautri buvo nieko iki siol..  biggrin.gif kaip man drauge sako, su toku lengvu nestumu tai tik nestaut ir nestaut..  biggrin.gif

kaip fainiai, taip ir toliau thumbup.gif linkiu, kad ir gimdimas butu labai lengvas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 05 23, 20:07)
16 savaitele prasidejo..  ax.gif o jei rimtai tai tikrai nieko nejauciau.. kazkada jau aprasiau savo pojucius pries gera men sitoj temutej, tai kad nesikartoti trumpai: jauciau pamaudenimus apie 6 DPO tokius diegliukus ir tiek.. o daugiau nieko, 12 DPO ant durniaus pasidariau testuka, po keliu dienu kraujuka..  biggrin.gif turejusiu buti mm metu maude pilva kelias naktis kaip per mm, bet svelniau ir praejo.. nei pykino, nei krutine jautri buvo nieko iki siol..  biggrin.gif kaip man drauge sako, su toku lengvu nestumu tai tik nestaut ir nestaut..  biggrin.gif

Dziaugiuosi uz tave 4u.gif
Storekit toliau biggrin.gif
Lengvo nestumo ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Afrodite69
labai labai stipriai uz tave laikau kumstukus,kad tik tau sis kartas butu sekmingas mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 23 gegužės 2011 - 21:28