Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 05 23, 08:34)

Afrodite69 laikysiu kumščius už tave, jums turi pavykt  smile.gif

Na o pas mane nekokios naujienos... prasidėjo naujas ciklas 13 DPI pradėjau sirgt... čia tikriausia tas nelabasias iššaukė stresas. Penktadienį sužinojau, kad matytei vėžys 3c stadija, švitins, taikys chemoterapija ir daktaras pasakė nieko gero nesitikėt verysad.gif Tai ta dieną kaukiau nesavo balsu, ejau nežinojau kur einu, galvojau, nežinau apie ką... šeštadieni vel taspats vakare jau radau tamsiu išskiru, na o sekmadieni pramušė  verysad.gif ta vat jei ir buvo žirniukas tai pabėjo nuo manes, o jei nebuvo, gal taip ir geriau, gal dar ne laikas, nes tie stresai ne į naudą būtų...

Aciu uz palaikyma ir grazius zodzius thumbup.gif wub.gif Labai gaila,kad tokios naujienos,kad tokia neganda uzpuole jusu seima verysad.gif tiesiog truksta zodziu,man labai gaila...laikykis mazute,stiprybes tau ir visai jusu seimai ir svarbiausia VILTIES console.gif console.gif console.gif
Papildyta:
QUOTE(Samira @ 2011 05 23, 08:18)
Labas rytas,

Sveikinu naujai iškeptas nėštukes ir laikau kumščius už laukiančias po IUI.

Afrodite69,gal turi šeštą jausmą, ta prasme, kad nesupanikavai ir negulei į ligoninę savame mieste. Jei man pasakytų, kad trūko kiaušidė nežinau ar nebūčiau praradus sveiką nuovoką. Ir kaip dabar pasitikėti gydytojais? Kiaušidės jie nemato  gun_bandana.gif.

Aciu labai visoms uz nuostabius zodzius,palaikyma,net susigraudinau blush2.gif Bijau pasakyti,bet zinokit pati tikiu kazkur viduj kad sis kartas bus tikrai TAS.Jeigu po 1IUI abejojau tai kazkaip sikart esu tokia rami ir isitikinusi kad tikrai busiu nestuke nestuke.gif Siaip zinau kad negerai darau,bandau mintimis save raminti,nes paskui oi kaip bus sunku keltis taip aukstai pakilus ir staigiai nukritus,bet na nezinau kazkas kuzda kad ruoskis kvailai skamba zinau,bet tiesiog rasau tai ka jauciu.O jums nerealus dekui uz palaikyma wub.gif
user posted image
Ir kad visoms butu greiciau nuostabios zinios apie stebukliuka wub.gif kad visos keltumemes i nestukiu skyreli ir viskas butu super wub.gif
Samira ne nemanau kad turiu ta sesta jausma,atvirksciai manau kad neturiu jokios nuojautos,nors kartais buna kad nuojauta it trupalaikis lietus sauleta diena aplanko-nezinau kazkas viduj sake,kad nesigulti,nesinervinti ir neleisti nieko daryt.Visi ta nakti nemiegojo,mama mano verke ir pyko kodel nesiguliau,vyras vis siule detis pusle ir vaiksciojo neramus is vienos vietos i kita..bet pasakiau ne ir viskas,jei bus judoai blogai tada jau vaziuosiu.Aisku mano mama pasake,kad jei jau as nuvaziavau i GN tai reiskia kad man ir taip blogai,bet as visvien ant savo stovejau.Tai gal greciau kvailas uzsispyrimas buvo kad neleistu lasiniu ir taip nepakenktu man,kad neisplautu vaistuku ir pan.Sakaiu kad viska kentesiu kad tik pagaliau ateitu maziukas i musu seima 4u.gif
Atsakyti
Labas,

ANGEL-LIUXXX, stiprybės tau ir tavo šeimai 4u.gif

Afrodite, saulyt, sėkmės tau, jau taaaip noriu, kad tau pasisektų 4u.gif
Gal gali parašyt, ką vyras vartojo (atsiprašau, jei praleidau kažkur blush2.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 23, 10:30)

o gal gali papasakoti ka tavo vyras gere? 4u.gif

Maidenana kaip mano ginius sake kad teoriskai labai dideli sansai kad turesiu daugiavaisini nestuma,bet praktika yra praktika.Man patiko kad jis negarantavo kad jo tu 100 proc.busi nescia ir pan.Apkalbejome visus variantus.Bet as visai nepries dvynukus,o vyras noretu bet bijo del manes,nes sako nestumas ir taip sunkus metas ir atsakingas moteriai o dvynukai prideda didelios rizikos-bet man dzin svarbiausia kad butu nors vienas ir tai labai dziaugciausi thumbup.gif wub.gif Linkiu ir tau kuo greiciau geru rezultatu 4u.gif
Pupukas24, mano vyrelis labai daug gere ivariu papildu.Jis gere Tamoxil (hormonus),Tribestana, Kofermenta Q10 forte,Vitaminas C,Foline rugstis,Wellman Conception, Power for men (Jamieson firmos),Aminorugsciu kompleksa, Super Kalcis,nagnis ir cinkas,Linu semenys su Omega 3,6,9. Padejo plaukioti 3 kartus per savaite baseine. Matyt viskas ir padejo.
Kai daremes spermograma kokias dvi beveik savaites iki IUI jo turtas buvo A ir B tik 50 proc. kiekis 1ml tik 16 mln.Nors mums sake ebmbtiologr,kad dabar zada priimti normas kad riba bus nebe 20 o 15mln.visvien juodai nervinomes.
Ir dar...pries IUI mums gavosi susilaikymas net 5 paros ir apie kokias 10 val.Nes mes kazkaip atsidavem aistrai ir padarem ND pirmadieni..antradieni neisejo o treciadieni jau norejom,bet paskui vyras sako jei darys sestadieni gausis mazai laiko susilaikymui.Tai kai nuvaziavome ketvirtadieni pas giniu as jam tieisia ir pasakiau kad jei sekmadieni darome IUI tai gaunasi susilaikymas ilgas,o jis mane nuramino.Matyt ir tai kazkiek padejo.Nes pas maniski buvo ne is judriuju spermiuku o ir vis kiekio mazai.
Dabar visoms linkiu tik vieno sekmingo IUI,na o kai galesiu tai metysiu ir metysiu virusiukus lotuliukas.gif negyvai uzmetysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 23, 11:05)
na nezinau... bet nesakyk taip... neduota... labai jau nelaikinai skamba.... nezinau, man bent jau tas zodis toks labai baisus.... verysad.gif duota, tik kad sunkus kelias iki to... ir viskas...
MB geria jau trecias menuo wellman conception - paziurejom sudeti, tas pats kaip profertil, til dar dadeta visokiu geru dalykeliu... idomu butu spermograma vel pasidaryti... mes juo geriam, nes Klimas sake, kad pas ji per mazai... buvo 22 mln, tipo ant ribos....

Nu cia as tikrausiai, apie save labiau... nieko, jeigu jau kas - tai isivaikinsim..

M sake, kad normalu yra 20 mln. O pas vyra buvo 18, o vasari per IUi - 2 mln.. Jis geria aminorugstis visokias, tamoxifena mete (tipo, chemija...), tribustana.. Zada nueiti dabar pasidaryti spermograma.. paziuresim kas bus.. nezinau..
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 23, 11:05)
na nezinau... bet nesakyk taip... neduota... labai jau nelaikinai skamba.... nezinau, man bent jau tas zodis toks labai baisus.... verysad.gif duota, tik kad sunkus kelias iki to... ir viskas...

Sutinku su tavo pasakymu drinks_cheers.gif Buvo metas kai labai pykomes su MB ir ne per seniausiai.Pasakiau vienai merginai(su kuria planuojanciu forume susipazinome) kai kalbejom telefonu kad pykstames,kad neatpazystu savo vyro,kad ima priestaringi jausmai ir pan..ji man pasake,kad mato vaikas kad pykstates todel ir nepastoji..praverkiau nezinau kiek laiko...aisku su vyru susitaikem,apkalbejom tiesiog ta itampa planavimo laukimo,blogu rezultatu ir darbe jos uztenka padaro visdelto sava zala.Paskui pagalvojau tai kodel vaikuciai ateina pas alkoholikus,narkomanus,pas tas kurios darosi valymus ar ismeta palieka savo maziuka,o kiek merginu pastoja kad islaikytu salia saves vaikina ar net vyra doh.gif ir ateina tie vaikuciai,Dievas siuncia...ne,tai nesamone.Tiesiog yra problema,tai didelis isbandymas mums-o ta pykti,nesutarima praeina daugma merginu.
Taip,kad nekreipti demesio i tai reikia 4u.gif svarbiausia kad yra meile,o net pati superine ir idealiausiai pora pykstasi ir kartais net rimtai..bet paskui koks buna saldus susitaikymas ir is tam tikru pykciu daromos protingos isvados 4u.gif Viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 23, 12:14)
Nu cia as tikrausiai, apie save labiau... nieko, jeigu jau kas - tai isivaikinsim..

M sake, kad normalu yra 20 mln. O pas vyra buvo 18, o vasari per IUi - 2 mln.. Jis geria aminorugstis visokias, tamoxifena mete (tipo, chemija...), tribustana.. Zada nueiti dabar pasidaryti spermograma.. paziuresim kas bus.. nezinau..

Jooo, jeigu mes žinotume kaip bus ... Aš kartais kankinuosi ne tik todėl, kad neišeina pastoti, bet ir todėl, kad nežinau kas bus. Reikia daryti viską, kad neprarastum nors ir menkiausio šanso svajonei išsipildyti.

O dėl vyriško turto, mūsų rezultatai nors ir nebuvo liūdni, bet pagerėjo. MB gėrė Profertilį, bet dar tik mėnesį. Taip pat visiškai atsisakė alaus.
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 23, 12:28)
Paskui pagalvojau tai kodel vaikuciai ateina pas alkoholikus,narkomanus,pas tas kurios darosi valymus ar ismeta palieka savo maziuka,o kiek merginu pastoja kad islaikytu salia saves vaikina ar net vyra doh.gif  ir ateina tie vaikuciai,Dievas siuncia...ne,tai nesamone.Tiesiog yra problema,tai didelis isbandymas mums-o ta pykti,nesutarima praeina daugma merginu.
Taip,kad nekreipti demesio i tai reikia 4u.gif svarbiausia kad yra meile,o net pati superine ir idealiausiai pora pykstasi ir kartais net rimtai..bet paskui koks buna saldus susitaikymas ir is tam tikru pykciu daromos protingos isvados 4u.gif Viskas bus ok thumbup.gif

Dėl šito, tai man kartais tokia mintis kildavo, kad negali žmogui gyvenime viskas būti 100 proc. gerai. Pavyzdžiui, turiu gerą mylimą ir mylintį vyrą ir tikrai esu su juo laiminga, bet štai dėl vaikelio tenka laukti, pakentėti ir paverkti. O skirtumas tarp mūsų ir alkoholikų ir narkomanų yra tas, kad jie apskritai nieko negalvoja ir vaikų neplanuoja. Mes gi kryptingai siekiame savo tiklso ir todėl mums taip skaudu, kai tas tikslas nėra taip lengvai pasiekiamas.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 23, 12:46)
Dėl šito, tai man kartais tokia mintis kildavo, kad negali žmogui gyvenime viskas būti 100 proc. gerai. Pavyzdžiui, turiu gerą mylimą ir mylintį vyrą ir tikrai esu su juo laiminga, bet štai dėl vaikelio tenka laukti, pakentėti ir paverkti. O skirtumas tarp mūsų ir alkoholikų ir narkomanų yra tas, kad jie apskritai nieko negalvoja ir vaikų neplanuoja. Mes gi kryptingai siekiame savo tiklso ir todėl mums taip skaudu, kai tas tikslas nėra taip lengvai pasiekiamas.

Tas tai tiesa.Zinai,kartais tas nelegvas kelias subrandina gal g.gif pamenu kai tik pradejom planuoti,tai maniskis sake,noriu tik berniuko,o paskui jau mergaites.Jam atrode kad nieko cia tokios susilaukti kudikio,kad nera tas nestumas kazkoks laikas,tiesiog pilvas uaga ir viskas lotuliukas.gif na kiek skausmingesnis gimdymas...o dabar jam nesvarbu jau kas bus mergyte ar berniukas...daug domejosi apie nestuma ir vis sako kad tai nera toks dalykas kai tik pilvas puciasi...klausineja apie gimdymo baime,kaip iskenciame skausma ir t.t.Ir nezinau kazkoks subrendes labiau atrodo,zymiai atsakingesnis aisku ir informacijos kiekis savo padare-apsviete bet dabar dziaugiames abu nors ir miniatiurine pergale bet dziaugiames iki asaru....nezinau ar suprantamai parasiau ka norejau pasakyti blush2.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi, pradzioje tik mergaites, dabar jau visvien kas - kad tik butu...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 23, 12:14)
M sake, kad normalu yra 20 mln.

nu jo, Klimas sake irgi kad normalu, bet kadangi pas MV buvo tik 22mln, tai pasake, kad cia i mazaja puse, pas kitus buna ir 60mln...

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 23, 12:28)
kad pykstames,kad neatpazystu savo vyro,kad ima priestaringi jausmai ir pan..ji man pasake,kad mato vaikas kad pykstates todel ir nepastoji..praverkiau nezinau kiek laiko...

aga pas mus irgi uzeina tokie streso ir spaudimo priepuoliai... labai visos sitos nevaisingumo problemos atsiliepia santykiams.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 23, 14:09)
nu jo, Klimas sake irgi kad normalu, bet kadangi pas MV buvo tik 22mln, tai pasake, kad cia i mazaja puse, pas kitus buna ir 60mln...
aga pas mus irgi uzeina tokie streso ir spaudimo priepuoliai... labai visos sitos nevaisingumo problemos atsiliepia santykiams....  unsure.gif

man sis skaicius yra kazkoks is fantastikos skyrelio. kaip ir 22 siaip... unsure.gif
pas mus dar neuzeina. apsikabinam ir tiek.
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Jungiuosi prie jusu,nors nezinau kada startuosiu, bet jau gavau siuntima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2011 05 23, 15:14)
Labukas 4u.gif

Jungiuosi prie jusu,nors nezinau kada startuosiu, bet jau gavau siuntima smile.gif

Na pasakok - kokioj klinikoje, kokios priezastys?
Atsakyti