QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 05 23, 08:34)
Afrodite69 laikysiu kumščius už tave, jums turi pavykt
Na o pas mane nekokios naujienos... prasidėjo naujas ciklas 13 DPI pradėjau sirgt... čia tikriausia tas nelabasias iššaukė stresas. Penktadienį sužinojau, kad matytei vėžys 3c stadija, švitins, taikys chemoterapija ir daktaras pasakė nieko gero nesitikėt Tai ta dieną kaukiau nesavo balsu, ejau nežinojau kur einu, galvojau, nežinau apie ką... šeštadieni vel taspats vakare jau radau tamsiu išskiru, na o sekmadieni pramušė ta vat jei ir buvo žirniukas tai pabėjo nuo manes, o jei nebuvo, gal taip ir geriau, gal dar ne laikas, nes tie stresai ne į naudą būtų...
Aciu uz palaikyma ir grazius zodzius Labai gaila,kad tokios naujienos,kad tokia neganda uzpuole jusu seima tiesiog truksta zodziu,man labai gaila...laikykis mazute,stiprybes tau ir visai jusu seimai ir svarbiausia VILTIES
Papildyta:
QUOTE(Samira @ 2011 05 23, 08:18)
Labas rytas,
Sveikinu naujai iškeptas nėštukes ir laikau kumščius už laukiančias po IUI.
Afrodite69,gal turi šeštą jausmą, ta prasme, kad nesupanikavai ir negulei į ligoninę savame mieste. Jei man pasakytų, kad trūko kiaušidė nežinau ar nebūčiau praradus sveiką nuovoką. Ir kaip dabar pasitikėti gydytojais? Kiaušidės jie nemato .
Sveikinu naujai iškeptas nėštukes ir laikau kumščius už laukiančias po IUI.
Afrodite69,gal turi šeštą jausmą, ta prasme, kad nesupanikavai ir negulei į ligoninę savame mieste. Jei man pasakytų, kad trūko kiaušidė nežinau ar nebūčiau praradus sveiką nuovoką. Ir kaip dabar pasitikėti gydytojais? Kiaušidės jie nemato .
Aciu labai visoms uz nuostabius zodzius,palaikyma,net susigraudinau Bijau pasakyti,bet zinokit pati tikiu kazkur viduj kad sis kartas bus tikrai TAS.Jeigu po 1IUI abejojau tai kazkaip sikart esu tokia rami ir isitikinusi kad tikrai busiu nestuke Siaip zinau kad negerai darau,bandau mintimis save raminti,nes paskui oi kaip bus sunku keltis taip aukstai pakilus ir staigiai nukritus,bet na nezinau kazkas kuzda kad ruoskis kvailai skamba zinau,bet tiesiog rasau tai ka jauciu.O jums nerealus dekui uz palaikyma
Ir kad visoms butu greiciau nuostabios zinios apie stebukliuka kad visos keltumemes i nestukiu skyreli ir viskas butu super
Samira ne nemanau kad turiu ta sesta jausma,atvirksciai manau kad neturiu jokios nuojautos,nors kartais buna kad nuojauta it trupalaikis lietus sauleta diena aplanko-nezinau kazkas viduj sake,kad nesigulti,nesinervinti ir neleisti nieko daryt.Visi ta nakti nemiegojo,mama mano verke ir pyko kodel nesiguliau,vyras vis siule detis pusle ir vaiksciojo neramus is vienos vietos i kita..bet pasakiau ne ir viskas,jei bus judoai blogai tada jau vaziuosiu.Aisku mano mama pasake,kad jei jau as nuvaziavau i GN tai reiskia kad man ir taip blogai,bet as visvien ant savo stovejau.Tai gal greciau kvailas uzsispyrimas buvo kad neleistu lasiniu ir taip nepakenktu man,kad neisplautu vaistuku ir pan.Sakaiu kad viska kentesiu kad tik pagaliau ateitu maziukas i musu seima