Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

Afrodite69 super naujienos thumbup.gif teisingai sako dabar belieka atsipalaiduoti ir laukti teigiamo rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Sveikinu naujai iškeptas nėštukes ir laikau kumščius už laukiančias po IUI.

Afrodite69,gal turi šeštą jausmą, ta prasme, kad nesupanikavai ir negulei į ligoninę savame mieste. Jei man pasakytų, kad trūko kiaušidė nežinau ar nebūčiau praradus sveiką nuovoką. Ir kaip dabar pasitikėti gydytojais? Kiaušidės jie nemato gun_bandana.gif.
Atsakyti
REVO mergyte kaip aš džiaugiuosi už tave clap.gif clap.gif clap.gif Dievulis už jūsų kantrybę su kaupu atseikėjo bigsmile.gif thumbup.gif na negaliu atsidžiaugt!!!

Afrodite69 laikysiu kumščius už tave, jums turi pavykt smile.gif

Na o pas mane nekokios naujienos... prasidėjo naujas ciklas 13 DPI pradėjau sirgt... čia tikriausia tas nelabasias iššaukė stresas. Penktadienį sužinojau, kad matytei vėžys 3c stadija, švitins, taikys chemoterapija ir daktaras pasakė nieko gero nesitikėt verysad.gif Tai ta dieną kaukiau nesavo balsu, ejau nežinojau kur einu, galvojau, nežinau apie ką... šeštadieni vel taspats vakare jau radau tamsiu išskiru, na o sekmadieni pramušė verysad.gif ta vat jei ir buvo žirniukas tai pabėjo nuo manes, o jei nebuvo, gal taip ir geriau, gal dar ne laikas, nes tie stresai ne į naudą būtų...
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 05 23, 08:34)
Na o pas mane nekokios naujienos... prasidėjo naujas ciklas 13 DPI pradėjau sirgt... čia tikriausia tas nelabasias iššaukė stresas. Penktadienį sužinojau, kad matytei vėžys 3c stadija, švitins, taikys chemoterapija ir daktaras pasakė nieko gero nesitikėt verysad.gif Tai ta dieną kaukiau nesavo balsu, ejau nežinojau kur einu, galvojau, nežinau apie ką... šeštadieni vel taspats vakare jau radau tamsiu išskiru, na o sekmadieni pramušė  verysad.gif ta vat jei ir buvo žirniukas tai pabėjo nuo manes, o jei nebuvo, gal taip ir geriau, gal dar ne laikas, nes tie stresai ne į naudą būtų...

oj mazule laikykis, koks sunkus metas dabar jusu seimai verysad.gif net truksta zodziu, lieka melstis ir prasyti Dievulio, kad ivyktu stebuklas ir tavo mamyte pasveiktu console.gif laikykis.
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 05 23, 09:34)

oi mergyt, nėr žodžių kuriais galima būtų tave paguost...tiesiog laikykitės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 05 23, 07:34)
REVO mergyte kaip aš džiaugiuosi už tave clap.gif clap.gif clap.gif  Dievulis už jūsų kantrybę su kaupu atseikėjo  bigsmile.gif thumbup.gif  na negaliu atsidžiaugt!!!

Afrodite69 laikysiu kumščius už tave, jums turi pavykt  smile.gif

Na o pas mane nekokios naujienos... prasidėjo naujas ciklas 13 DPI pradėjau sirgt... čia tikriausia tas nelabasias iššaukė stresas. Penktadienį sužinojau, kad matytei vėžys 3c stadija, švitins, taikys chemoterapija ir daktaras pasakė nieko gero nesitikėt verysad.gif Tai ta dieną kaukiau nesavo balsu, ejau nežinojau kur einu, galvojau, nežinau apie ką... šeštadieni vel taspats vakare jau radau tamsiu išskiru, na o sekmadieni pramušė  verysad.gif ta vat jei ir buvo žirniukas tai pabėjo nuo manes, o jei nebuvo, gal taip ir geriau, gal dar ne laikas, nes tie stresai ne į naudą būtų...

verysad.gif laikykis mazute unsure.gif 4u.gif
Atsakyti

Stiprybės!
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 21, 10:58)
Grazios dieneles 4u.gif
Afrodite..... As manau, kad 100% turi pavykti. Foliu pas tave - urmu, vyro turtas - super, viskas laiku atlikta. Bet tu tikrai saunuole su ta ligonine, kad neleidai sau nieko daryti. Saunuole. Viskas pasiseks, viskas bus gerai. O gal dvynukai, ka? smile.gif Labai linkeciau smile.gif

QUOTE(REVO @ 2011 05 21, 17:32)
As beje siunciu visoms laukiancioms IUI ir toms, kurios jau po IUI, dideli riebu ir DVIGUBA virusiuka.
buvom pas gydytoja, radom dvi puslytes, atitinkam penkias sesias savaites ir jau plakam sirdutemis wub.gif

Kokios saunios naujienos smile.gif Valio!!! Super smile.gif Saugok save ir maziukus smile.gif
Gaudau virusa. Sita, nu ikelk testuka, ka? blush2.gif

O siaube-siaube... Tik laikykis... Nenori jos i Druskininku ta piramyde nuvezti? Sako, daug kam padeda. Vyras savo mama veze, bet pervelai suzinojo apie tokios egzistavima..
Atsakyti
labas rytas mergytes 4u.gif

QUOTE(Kani @ 2011 05 19, 16:28)
Manau, gal mum irgi nesuderinamumas, nes to testo mum kaip ir nedare. Gydytojai musu VK mano, kad nera jokiu vaistu tam "nesuderinamumui" gydyt, tai ir nervuot zmones be reikalo neverta- priduot rezulattus, laukti rezultatu, bijot, ir t.t.. Vis tiek jeigu nepavyksta, daro iui... Tai taip ir tas nesuderinamumas apeinamas...

na as kaip tik VK ir dariausi ta testa....

QUOTE(Maidenana @ 2011 05 19, 23:30)
nu nereikia keikti nescias moteris.... pabandyk galvoti kitaip. tavyje daug pykcio, kad vaiko nesulauki, gal todel ir neduota..

sorry, bet tikrai.... doh.gif kaip taip galima sakyti..... doh.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 22, 21:20)
Vyro rezultatai pribloske ir nustulbino, po atplovimo :Judrumas A ir B 90 proc. Kiekis 41mln. Sake,kad vyro rezultatai 10 kart geresni-na neveltui tiek visko vartojom ir t.t.Vyrui net asara is dziaugsmo nuriedejo nes ir jsi ir as pergyvenom del jo rezultatu :

laikom kumstukus uz gera pabaiga 4u.gif
o gal gali papasakoti ka tavo vyras gere? 4u.gif

Na o pas mane nekokios naujienos...

va jetau mergyt laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 05 23, 07:34)
Na o pas mane nekokios naujienos...

Stiprybės jūsų šeimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 23, 10:30)
sorry, bet tikrai.... doh.gif kaip taip galima sakyti..... doh.gif

kolkas. vaikelis atkeliaus kai jam reikes. viskas bus gerai. man irgi neduota. bet labai tikiu kad tik kol kas. maniau, kad vat grisiu i lt - vel kibsim su vyru i darbus ir greituoju laiku busiu nescia. o kas gi gavosi? polipas, histero, vyro turas nekoks. nu ir kaip tai pavadinti kitaip? nu neduota man. tikiuosi, kad tai laikina, bet ka gali zinoti. kai tik atsiranda viltis - kazkas atsitinka. ir ant tiek daznai atsitinka, kad pradedu sau uzduoti klausimus.
Papildyta:
Afrodite, o tyavo vyras tribustana gere ir tamoxi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 23 gegužės 2011 - 09:46
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 23, 10:50)
kolkas. vaikelis atkeliaus kai jam reikes. viskas bus gerai. man irgi neduota. bet labai tikiu kad tik kol kas. maniau, kad vat grisiu i lt - vel kibsim su vyru i darbus ir greituoju laiku busiu nescia. o kas gi gavosi? polipas, histero, vyro turas nekoks. nu ir kaip tai pavadinti kitaip? nu neduota man. tikiuosi, kad tai laikina, bet ka gali zinoti. kai tik atsiranda viltis - kazkas atsitinka. ir ant tiek daznai atsitinka, kad pradedu sau uzduoti klausimus.
Papildyta:
Afrodite, o tyavo vyras tribustana gere ir tamoxi?

na nezinau... bet nesakyk taip... neduota... labai jau nelaikinai skamba.... nezinau, man bent jau tas zodis toks labai baisus.... verysad.gif duota, tik kad sunkus kelias iki to... ir viskas...
MB geria jau trecias menuo wellman conception - paziurejom sudeti, tas pats kaip profertil, til dar dadeta visokiu geru dalykeliu... idomu butu spermograma vel pasidaryti... mes juo geriam, nes Klimas sake, kad pas ji per mazai... buvo 22 mln, tipo ant ribos....
Atsakyti