Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

mergaites o kai klausia ar buvo nors vienas ovuliaves folikulas tai reiskia ar buvo sproges? blush2.gif Oj kokia as zalia sitame reikale, net geda, atleiskit uz tokius klausimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 21, 19:06)
mergaites o kai klausia ar buvo nors vienas ovuliaves folikulas tai reiskia ar buvo sproges? blush2.gif Oj kokia as zalia sitame reikale, net geda, atleiskit uz tokius klausimus blush2.gif

taip,tai reiskia,kad sproges?
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 21, 20:36)
taip,tai reiskia,kad sproges?

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 05 21, 17:32)
As beje siunciu visoms laukiancioms IUI ir toms, kurios jau po IUI, dideli riebu ir DVIGUBA virusiuka 2.gif  ke  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
buvom pas gydytoja, radom dvi puslytes, atitinkam penkias sesias savaites ir jau plakam sirdutemis wub.gif

Sveikinu sveikinu sveikinu 4u.gif Dievas dviguba dziaugsma atseikejo wub.gif
O kaip Jus patys su MB suregavot i tokia faina naujiena?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 21, 18:50)
REVO  clap.gif  clap.gif  clap.gif sveikinuuuuuuuuuuuuuuuuuuu labai labai, ir aisku gaudau tavo virusiuka 4u.gif
mergaites o man vakar padare pirma IUI, desinej kiausidej buvo 23 mm folis, kuris pagal daktara bet kada gali sprogti, taigi man padare IUI, kai folis dar nebuvo susproges verysad.gif aisku cia tik pirmas bandimas ir natur.cikle, bet bus kaip bus smile.gif

na man atrodo kad tikrai tai nera blogai-mazute tu nesinervink.paziureki IUI sekmingos istorijos ir bus ramiau-pamatysi 4u.gif
REVO,bijau net dekoti bet sirdis saukia nerealiai aciuuuuu wub.gif Duok Dieve,kad sis sekmadienis nors ir ne velykinis irgi atnestu toki dviguba stebukla-gal is laimes isproteciau blush2.gif O tu saugok save labai labai ir lauksiu labai ziniu kaip augat,kaip jauties-smalsi esu it bobute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 21, 19:06)

nesuk tu savo galveles 4u.gif nera vienodu situaciju, Dievo keliai nezinomi smile.gif
man pries 1IUI kai ziurejo dar nebuvo ovualiave, bet sake kad jau jie ant ribos, kad tuoj tuoj sprogs. o pries 2IUI net neziurejo kas ten darosi ax.gif mano gydytojas sake, kad nepraktikuoja ziurejimo pries procedura. taip kad ir gydytojai skirtingai daro ir sako. kai as paklausiau kaip geriau, ar kad jau butu ovuliave ar kad nebutu, tai jo pasakymas buvo toks, kad geriau kai sperma susvirksciama pries pat ovuliacija. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 21, 10:58)
Saunuole kad saugaisi.Tai as klausau gydytojo,vakar vakare jam net skaminau...o apie 23 val.isvaziavau i gimdymo namus juodai susukta skausmo.Tai man tooookiu nesamoniu ten prisake,norejo guldyti pasirasiau kad negulsiu-tai va ryt vaziuoju ir suzinosiu kas ir kaip.Bet manau kad nera taip kaip man sake,nes jei butu uve tai manau as visa nakti suniu uciau kaukus blush2.gif Na ir gryzusi ir GN susileidau Ovitreli veliau pusantros valandos nei liepe gydytojas,bet nieko logo manau nebus,
Tai va tiek.
Grazios dieneles 4u.gif

NESUPRATAU g.gif kas per skausmai? nuo ko jie? nagi pasakok ko tau ten pripasakojo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 21 gegužės 2011 - 20:58
Ačiū mergaitės už sveikinimus wub.gif
QUOTE(REVO @ 2011 05 21, 16:32)
As beje siunciu visoms laukiancioms IUI ir toms, kurios jau po IUI, dideli riebu ir DVIGUBA buvom pas gydytoja, radom dvi puslytes, atitinkam penkias sesias savaites ir jau plakam sirdutemis wub.gif

Sveikinimai ir sveikatos daug daug daug!
Atsakyti
Afrodite69 kiek pamenu tau siandien IUI, linkiu tau dideles sekmes i laikau uz tave kumsciukus @@@@@@@@@, kad sis kartas tau butu paskutinis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

QUOTE(REVO @ 2011 05 21, 17:32)
As beje siunciu visoms laukiancioms IUI ir toms, kurios jau po IUI, dideli riebu ir DVIGUBA virusiuka 2.gif  2.gif  buvom pas gydytoja, radom dvi puslytes, atitinkam penkias sesias savaites ir jau plakam sirdutemis wub.gif

kaip faina wub.gif as seniau niekada nenorejau dvynuku... o dabar kai taip ilgai ir pirmo laukiu, tai galvoju net ir dvieju jau noreciau.... kad tik nereiketu taip ilgai dar karta ir dar karta kankintis ir depresuoti....
gaudau ir as virusiuka, jei dar likos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 21, 21:58)
NESUPRATAU g.gif kas per skausmai? nuo ko jie? nagi pasakok ko tau ten pripasakojo? g.gif

Na,kadangi man isaugo daug grafo folikulu ir labai daug mazesniu,tai pries Ovuliacija gaosi skausmai.Jie tiesiog priesovuliaciniai,bet kadangi turejo ovuliuoti keli foliai tai tempe ten kazkokia kiausides kapsule ir sukele didelius tikrai skausmus.Na,o kai nuvaziavau i gimdymo namus mano mieste,man pradejo sakyti kad nemato kiausides,kad panasu kad ji truko ir kad mato skyscio -tipo prasidejo vidinis kraujavimas.Norejo gultdyti daryti kraujo tyrima,statyti lasines ir leisti vaistus-bet as nesutikau,pasirasiau dokumetus ir gryzau namo.Liepe detis pusle salta arba su ledukais,leistis ketanovo ir jei nepraeis po diveju valandu vaziuoti atlgal-na skaudejo bet neaziavau schmoll.gif Kazkaip gryzau is GN,susileidau dar Ovitreli nors juodai skaudejo ir gulejau lovoj.
O siandien ginius pries IUI apziurejo ir pasake kad viskas grazu ir net parode kiausides mano thumbup.gif Gerai,kad nesileidau vaistu ir ypac nesidejau ledines pusles-ot butu buve doh.gif
Labai labai aciu uz palaikyma,uz kumstukus ir geras mintis ir linkejimus.Atsiprasau,kad iskart neparasiau kai gryzau-tiesiog buvau pavargusi o ir sikart po IUi skaudejo labai,tai ejau iskart i lovyte. rolleyes.gif
Tai rezultatai kaip ir neblogi,gydytojas nezadejo man kad tikrai tapsiu nestuke.gif bet kazkaip viduj toks jausmas kad sikart tikrai pavyks. blush2.gif
Man kai ziurejo pries IUI tai jau buvo ovuliave foliai didieji ir matesi skyscio,kaip supratau kazkas negerai su gleivine g.gif nes kazkaip idomiai jis ten sumurmejo apie gleivine kad praradus forma ar kazka panasiai...na bet turejau dar kelis folius didesniu ir mazus likusius neovuliavusius. Bandziau klausti pries kiek valandu ivyko ovuliacija tai jis sako negaliu to tikrai pasakyti-apskaiciuoti to neimanoma,na aisku as nervuotis pradejau kad per velai darome bet paskui aprimau ir bus kaip bus.
Vyro rezultatai pribloske ir nustulbino, po atplovimo :Judrumas A ir B 90 proc. Kiekis 41mln. Sake,kad vyro rezultatai 10 kart geresni-na neveltui tiek visko vartojom ir t.t.Vyrui net asara is dziaugsmo nuriedejo nes ir jsi ir as pergyvenom del jo rezultatu ax.gif
Nuo antradienio pradedu gert DUPHASTONA,ir manau kad birzelio 3 eisiu priduoti kraujo kad pasakytu laukiuosi ar ne bigsmile.gif Bet sikart nezinau ir oras superinis buvo,ir nuotaika,ir kazkoks vidinis tikejimas-na jei ne skausmas tai tiek i prieki,tiek atgal is Kauno su sypsena ir juoku butumem gryze. thumbup.gif wub.gif
Aciu visoms tikrai uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 22, 22:20)

oj tu tryzniuke biggrin.gif afrodite, vyro turtas superinis, pas tave viskas gražu, nu laukiam ir rezultato ne ką prastesnio thumbup.gif

dabar patarimas, atsipalaiduok, jau padaryta iš jūsų pusės viskas, viską toliaus sprendžia gamta ir Dievulis mirksiukas.gif

aš jaučiu, kad jum pavyks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 22, 20:20)
Nuo antradienio pradedu gert DUPHASTONA,ir manau kad birzelio 3 eisiu priduoti kraujo kad pasakytu laukiuosi ar ne bigsmile.gif Bet sikart nezinau ir oras superinis buvo,ir nuotaika,ir kazkoks vidinis tikejimas-na jei ne skausmas tai tiek i prieki,tiek atgal is Kauno su sypsena ir juoku butumem gryze. thumbup.gif  wub.gif
Aciu visoms tikrai uz palaikyma 4u.gif

Šaunios naujienos, laikau kumštukus ir laukiam prisijungiant prie nėštukių būrio 4u.gif
Atsakyti