Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(Irėnė @ 2011 05 20, 21:48)
Afrodite69  cia tau rasau biggrin.gif
baik savivaliaut. kada liepe ovitreli susileist, tada ir susileisk. nu neveda i gera tas "as pats sau gydytojas". manau, kad reikia pasitiketi gydytoju, juk jis ne ka maziau uz tave nori, kad viskas butu ok smile.gif
nono.gif  nono.gif  nono.gif

Saunuole kad saugaisi.Tai as klausau gydytojo,vakar vakare jam net skaminau...o apie 23 val.isvaziavau i gimdymo namus juodai susukta skausmo.Tai man tooookiu nesamoniu ten prisake,norejo guldyti pasirasiau kad negulsiu-tai va ryt vaziuoju ir suzinosiu kas ir kaip.Bet manau kad nera taip kaip man sake,nes jei butu uve tai manau as visa nakti suniu uciau kaukus blush2.gif Na ir gryzusi ir GN susileidau Ovitreli veliau pusantros valandos nei liepe gydytojas,bet nieko logo manau nebus,
Tai va tiek.
Grazios dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 20, 11:04)
as irgi bijau smile.gif
bet gulet lovoj tai jau ne man schmoll.gif ypac kad kaip ir puikiai jauciuosi mirksiukas.gif
ir taip miegu daug daugiau ax.gif

saugok savo zirniuka pupyte labai wub.gif 4u.gif

Zafyra, sveikunu labai tave mazute , as tave ir prisimenu gerai mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif

musyte, kaip tu laikaisi? jau pasirengus operacijai? tau jau ne uz kalnu jau ji ax.gif ... as tai dabar laukiu savo menesiniu labai labai ir tada ir suzinosiu data tikslia jau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites prasau atsakykit i mano klausimus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zafyra @ 2011 05 20, 17:10)
Sveikos mano mielosios bendražygės  4u.gif

Va cia tai tikrai stebuklas thumbup.gif sveikinimai drinks_cheers.gif laikykites ir saugokites wub.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 21, 15:36)
mergaites prasau atsakykit i mano klausimus blush2.gif  4u.gif

kada geriau daryti IUI priklauso nuo kiekvieno individualiai, man dare kai visi foliai buvo sproge, kazin ar yra tokia info kada geriausiai daryti, yra taikoma kuo arciau sprogimo ir tiek, gal paziurek pagal laimingas IUI istorijas, ten statistiskai gali matyti, mergaites suraso kiokio dydzio buvo foliai ar sproge nesproge ir panasiai, o dydiz, kuris tinkamas ovuliuoti foliukams yra nuo 18 iki 24 mm mirksiukas.gif
Atsakyti

man atrodo, kad 20 mm, o iui geriausiai, berots, iskart po sprogimo.. nes ten tas skystis kazkoks ypatingas...
Atsakyti

Oi,kaip noreciau tau padeti ir atsakyti labai tiksliai,bet negaliu nes nezinau ir manau mergaites irgi neatsako nes nezino tiksliai. Siaip kiek ziurejau IUI statistika,tai vienom pavyko su ovuliavusiais foliais,kitoms dar nebuvo O ivykusi.Foliu dydis irgi ivarus.Cia radau tokia info :
Tinkamas ovuliuoti folikulas laikomas nuo 18 mm, o 26 mm jau gali būti peraugęs ir nebetinkamas. Per parą folikulas paauga vidutiniškai apie 2 mm."
Man Ginius sake tik kad kai stimuliuojama clost.tai folis turi buti didesnis atrodo nei 21mm ar 22 g.gif nepamenu tiksliai.
Mums reikia tiketi kad pasiseks,neramu zinau kaip tau ir tik linkiu kad tiketum kad tikrai pavyks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
As beje siunciu visoms laukiancioms IUI ir toms, kurios jau po IUI, dideli riebu ir DVIGUBA virusiuka 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
buvom pas gydytoja, radom dvi puslytes, atitinkam penkias sesias savaites ir jau plakam sirdutemis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 05 21, 17:32)
As beje siunciu visoms laukiancioms IUI ir toms, kurios jau po IUI, dideli riebu ir DVIGUBA virusiuka 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif      2.gif
buvom pas gydytoja, radom dvi puslytes, atitinkam penkias sesias savaites ir jau plakam sirdutemis wub.gif

Kaip faina thumbup.gif Sveikinuuuu yahoo.gif yahoo.gif Kuo didziausios sekmes ir maloniu potyriu wub.gif
O as imu virusiuka 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif nes rytoj vaziuoju IUI darytis tai buciau irgi ne pries dvynukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 21, 17:41)
Kaip faina thumbup.gif Sveikinuuuu yahoo.gif  yahoo.gif Kuo didziausios sekmes ir maloniu potyriu wub.gif
O as imu virusiuka 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif nes rytoj vaziuoju IUI darytis tai buciau irgi ne pries dvynukus wub.gif

Tai lipdau tiesiai jums virusiuka tada soske.gif soske.gif beje mano IUI irgi buvo sekmadieni, tik velykini mirksiukas.gif tai cia gal irgi sutapimas geras lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REVO: 21 gegužės 2011 - 16:51
QUOTE(REVO @ 2011 05 21, 18:32)
As beje siunciu visoms laukiancioms IUI ir toms, kurios jau po IUI, dideli riebu ir DVIGUBA virusiuka

Revooooo wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif neeereeeeaaaaluuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
REVO

jetau saulele clap.gif yahoo.gif labai dziaugiuosi uz tave dvigubai, gerai padirbejot su MB thumbup.gif thumbup.gif wub.gif , sekmingai isnesiot du mazuciukus 4u.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

griebiu ir as tavo viriusiuka dviguba mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 21 gegužės 2011 - 17:42
REVO clap.gif clap.gif clap.gif sveikinuuuuuuuuuuuuuuuuuuu labai labai, ir aisku gaudau tavo virusiuka 4u.gif
mergaites o man vakar padare pirma IUI, desinej kiausidej buvo 23 mm folis, kuris pagal daktara bet kada gali sprogti, taigi man padare IUI, kai folis dar nebuvo susproges verysad.gif aisku cia tik pirmas bandimas ir natur.cikle, bet bus kaip bus smile.gif
Atsakyti