QUOTE(Maidenana @ 2011 05 20, 13:39)
Irene, musyte cia reikala sneka... As jau toks strakalas, bet vardan zirniaus pasisaugociau. galu gale, knygu nedaskaitytu yra.. Aisku, tau spresti.. vyro sesuo pastojusi neseniai, nera dar 12 savaiciu, IVF pagalba, tai grieztai gulimas rezimas, nes niekada nezinai kas kaip... Geriau persisaugoti, negu nedasisaugoti.. As jokiu budu nenoriu gasdinti, tik tas kelias link vaikelio yra toks ilgas ir sunkus, tai labai noretusi padaryti viska, kad po 9 menesiu apkabinti kleckiuka..
Sveikutes
Aciukas uz pagyras mano derliui-pati nustebau kad tiek daug turiu-bt jausmas tai zinokit nekoks
O dabar sedziu ir nervinuosi,kad tik neprasidedu ovuliacija siandien,nes IUI tai tik poryt-zodziu nervuojuosi nerealiai,o dar vyro rezultatai neaisku kokie bus
Na,bet meldziuosi ir meldziuosi kad pagaliau pavyktu
Beje siandien dariaus OT tai buvo abu gana yskus pagaliukai,o kai isdziuvo tai dar tas antrasis nera ryskesnis uz pagrindini tai sakau gal neovuliuos man dar,bet va nors gydytoja ir liepe susileisti Ovitreli audziu minti kad neleisti jo,kad paskui nebutu kad nuvaziuosiu su ovuliavusiais foliais ir viskas nueis suniui ant uodegos
ech...nu dabar kokia jauciu nerami-per pirma IUI buvau zymiiiai ramesne.Soriukas kad pasisakiau
Papildyta:
QUOTE(Kani @ 2011 05 19, 21:31)
Viska ka parasei, taip artima... Lygiai taip pat verkiu, tikiuosi kiekviena menesi, kaltinu likima, visas nescias moteris, ir jauciu begaline baime... Jau irgi galvojau, gal as cia pati sau prisigalvojau, bet netgi atsipalaidavus (pvz. per atostogas) nieko nesigauna, nors tu ka...
Irgi laukiu iui... labai bijau tiketis ir svajoti...
Labai pazystamas jausmas
Beje.sveikos prisijungusios
O del atsipalaidavimo ir tipo tada gali tapti nestuke,manau kad tai tik maza dalele tiesos
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 05 20, 09:12)
vau afrodite, nu ir uzderėjooooo
o gleivine - superinė, pas mane 11 d. buvo 8 mm, sake tinkama, o čia visi 15 mm, super! aš tikiu Jūsų sėkme!
pamiršau dar pasakyti, dėl trisluoksnės gleivinės - gydytoja pabrėžė, kad labai gerai!
aš stoju į palaikymo komandą už Tave! tai yra mes stojam
kruopytė irgi
Aciukas labai
Oi,kaip bijau kad nebutu zinok ovuliave
dabar kaip ant adateliu sedziu.Kaip tu laikais?
Revo,laukiam tavo naujienu-oi kaip laukiu
tai kiek dabar tau laiko?
Irene,as tikiu,linkiu ir melsiuos kad tik viskas butu gerai-tikrai labai labai tikiuos kad bus gerai-viskas susitvarkys,aisku ir tu pasisaugok
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 05 20, 10:18)
Labas rytas mergytės-pupytės
Dingau kuriam laikui po savo nesivystančio nėštumo, vis laukiau normalių mmm...
o jos, begėdės taip suvėlavo
, vos visus planus nesugriovė
dabar antradieni pas gydytoja ir pradėsiu stimuliaciją ir savo 5IUI (arba pirma po persileidimo)
Visoms naujoms
didžiuliai sveikinimai
Naujoms mergaitėms sėkmes ir tikėjimo , reikia tik stengtis ir daryti viska kas įmanoma (ir klausykit gydytojo patarimus )
Laikysime kumstukus ir dideles dideles sekmes tau