Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(olialia2001 @ 2011 05 20, 09:18)
Labas rytas mergytės-pupytės  4u.gif
Dingau kuriam laikui po savo nesivystančio nėštumo, vis laukiau normalių mmm...
o jos, begėdės taip suvėlavo  doh.gif , vos visus planus nesugriovė  smile.gif 
dabar antradieni pas gydytoja ir pradėsiu stimuliaciją ir savo 5IUI (arba pirma po persileidimo)
Visoms naujoms  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  didžiuliai sveikinimai
Naujoms mergaitėms sėkmes ir tikėjimo , reikia tik stengtis ir daryti viska kas įmanoma (ir klausykit gydytojo patarimus )    wink.gif

sekmes tau didziausios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 20, 10:16)
o tu dabar dirbi?? gal tu patinginiauk, pagulinek, kad tik viskas butu gerai ir tvirciau isikabintu zirniukas ax.gif  wub.gif

a ka daryt, reikia dirbt flirt.gif
nesunkus mano tas darbas blush2.gif
nusisauciau nieko neveikdama tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 05 20, 10:18)
nu melsim Dievulį, kad tik viskas gerai būtų 4u.gif

mes su MB ir abieju mamomis irgi meldziames wub.gif nes daugiau niekas nezino hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 20, 09:21)
a ka daryt, reikia dirbt flirt.gif
nesunkus mano tas darbas blush2.gif
nusisauciau nieko neveikdama tongue.gif
Papildyta:
mes su MB ir abieju mamomis irgi meldziames wub.gif nes daugiau niekas nezino hihihi.gif

saulyte jau geriau savaitele padribsoti lovytej ir pasisaugoti, nei paskui vel zirniuka gaudyt, nu as bent jau taip daryciau, labai bijociau prarast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 20, 10:32)
saulyte jau geriau savaitele padribsoti lovytej ir pasisaugoti, nei paskui vel zirniuka gaudyt, nu as bent jau taip daryciau, labai bijociau prarast 4u.gif

as irgi bijau smile.gif
bet gulet lovoj tai jau ne man schmoll.gif ypac kad kaip ir puikiai jauciuosi mirksiukas.gif
ir taip miegu daug daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 20, 11:04)
as irgi bijau smile.gif
bet gulet lovoj tai jau ne man schmoll.gif ypac kad kaip ir puikiai jauciuosi mirksiukas.gif

Sėkmės didžiausios. O dėl dirbimo ar nedirbimo, manau jei darbas nealinantis, geriau dirbti, nei gulėti lovoje ir jaudintis. Mano kolegei kažkada taip pat buvo problemų panašiu laikotarpiu, bet jos gyd. liepė eit į darbą, kad kuo mažiau galvotų, nes nesunkus darbelis prablaško. Galiausiai viskas baigėsi sėkmingai.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 20, 11:26)
Sėkmės didžiausios. O dėl dirbimo ar nedirbimo, manau jei darbas nealinantis, geriau dirbti, nei gulėti lovoje ir jaudintis. Mano kolegei kažkada taip pat buvo problemų panašiu laikotarpiu, bet jos gyd. liepė eit į darbą, kad kuo mažiau galvotų, nes nesunkus darbelis prablaško. Galiausiai viskas baigėsi sėkmingai.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 20, 10:04)
as irgi bijau smile.gif

wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 20, 10:32)

QUOTE(Irėnė @ 2011 05 20, 11:04)
as irgi bijau smile.gif

Irene, musyte cia reikala sneka... As jau toks strakalas, bet vardan zirniaus pasisaugociau. galu gale, knygu nedaskaitytu yra.. Aisku, tau spresti.. vyro sesuo pastojusi neseniai, nera dar 12 savaiciu, IVF pagalba, tai grieztai gulimas rezimas, nes niekada nezinai kas kaip... Geriau persisaugoti, negu nedasisaugoti.. As jokiu budu nenoriu gasdinti, tik tas kelias link vaikelio yra toks ilgas ir sunkus, tai labai noretusi padaryti viska, kad po 9 menesiu apkabinti kleckiuka..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 20, 12:39)
Irene, musyte cia reikala sneka... As jau toks strakalas, bet vardan zirniaus pasisaugociau. galu gale, knygu nedaskaitytu yra.. Aisku, tau spresti.. vyro sesuo pastojusi neseniai, nera dar 12 savaiciu, IVF pagalba, tai grieztai gulimas rezimas, nes niekada nezinai kas kaip... Geriau persisaugoti, negu nedasisaugoti.. As jokiu budu nenoriu gasdinti, tik tas kelias link vaikelio yra toks ilgas ir sunkus, tai labai noretusi padaryti viska, kad po 9 menesiu apkabinti kleckiuka..

wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 20, 13:39)

Sveikutes 4u.gif
Aciukas uz pagyras mano derliui-pati nustebau kad tiek daug turiu-bt jausmas tai zinokit nekoks schmoll.gif O dabar sedziu ir nervinuosi,kad tik neprasidedu ovuliacija siandien,nes IUI tai tik poryt-zodziu nervuojuosi nerealiai,o dar vyro rezultatai neaisku kokie bus doh.gif Na,bet meldziuosi ir meldziuosi kad pagaliau pavyktu 4u.gif Beje siandien dariaus OT tai buvo abu gana yskus pagaliukai,o kai isdziuvo tai dar tas antrasis nera ryskesnis uz pagrindini tai sakau gal neovuliuos man dar,bet va nors gydytoja ir liepe susileisti Ovitreli audziu minti kad neleisti jo,kad paskui nebutu kad nuvaziuosiu su ovuliavusiais foliais ir viskas nueis suniui ant uodegos verysad.gif ech...nu dabar kokia jauciu nerami-per pirma IUI buvau zymiiiai ramesne.Soriukas kad pasisakiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kani @ 2011 05 19, 21:31)
Viska ka parasei, taip artima... Lygiai taip pat verkiu, tikiuosi kiekviena menesi, kaltinu likima, visas nescias moteris, ir jauciu begaline baime... Jau irgi galvojau, gal as cia pati sau prisigalvojau, bet netgi atsipalaidavus (pvz. per atostogas) nieko nesigauna, nors tu ka...

Irgi laukiu iui... labai bijau tiketis ir svajoti...

Labai pazystamas jausmas drinks_cheers.gif Beje.sveikos prisijungusios 4u.gif
O del atsipalaidavimo ir tipo tada gali tapti nestuke,manau kad tai tik maza dalele tiesos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 05 20, 09:12)
vau afrodite, nu ir uzderėjooooo thumbup.gif o gleivine - superinė, pas mane 11 d. buvo 8 mm, sake tinkama, o čia visi 15 mm, super! aš tikiu Jūsų sėkme! 4u.gif

pamiršau dar pasakyti, dėl trisluoksnės gleivinės - gydytoja pabrėžė, kad labai gerai!

aš stoju į palaikymo komandą už Tave! tai yra mes stojam lotuliukas.gif kruopytė irgi wub.gif

Aciukas labai wub.gif Oi,kaip bijau kad nebutu zinok ovuliave verysad.gif dabar kaip ant adateliu sedziu.Kaip tu laikais?
Revo,laukiam tavo naujienu-oi kaip laukiu thumbup.gif tai kiek dabar tau laiko? nestuke.gif wub.gif
Irene,as tikiu,linkiu ir melsiuos kad tik viskas butu gerai-tikrai labai labai tikiuos kad bus gerai-viskas susitvarkys,aisku ir tu pasisaugok 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 05 20, 10:18)
Labas rytas mergytės-pupytės  4u.gif
Dingau kuriam laikui po savo nesivystančio nėštumo, vis laukiau normalių mmm...
o jos, begėdės taip suvėlavo  doh.gif , vos visus planus nesugriovė  smile.gif 
dabar antradieni pas gydytoja ir pradėsiu stimuliaciją ir savo 5IUI (arba pirma po persileidimo)
Visoms naujoms  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  didžiuliai sveikinimai
Naujoms mergaitėms sėkmes ir tikėjimo , reikia tik stengtis ir daryti viska kas įmanoma (ir klausykit gydytojo patarimus )    wink.gif

Laikysime kumstukus ir dideles dideles sekmes tau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 20, 14:57)
Sveikutes 4u.gif 
Aciukas uz pagyras mano derliui-pati nustebau kad tiek daug turiu-bt jausmas tai zinokit nekoks schmoll.gif O dabar sedziu ir nervinuosi,kad tik neprasidedu ovuliacija siandien,nes IUI tai tik poryt-zodziu nervuojuosi nerealiai,o dar vyro rezultatai neaisku kokie bus doh.gif Na,bet meldziuosi ir meldziuosi kad pagaliau pavyktu 4u.gif Beje siandien dariaus OT tai buvo abu gana yskus pagaliukai,o kai isdziuvo tai dar tas antrasis nera ryskesnis uz pagrindini tai sakau gal neovuliuos man dar,bet va nors gydytoja ir liepe susileisti Ovitreli audziu minti kad neleisti jo,kad paskui nebutu kad nuvaziuosiu su ovuliavusiais foliais ir viskas nueis suniui ant uodegos verysad.gif ech...nu dabar kokia jauciu nerami-per pirma IUI buvau zymiiiai ramesne.Soriukas kad pasisakiau blush2.gif
Papildyta:

Labai pazystamas jausmas drinks_cheers.gif  Beje.sveikos prisijungusios 4u.gif
O del atsipalaidavimo ir tipo tada gali tapti nestuke,manau kad tai tik maza dalele tiesos mirksiukas.gif
Papildyta:

Aciukas labai wub.gif Oi,kaip bijau kad nebutu zinok ovuliave verysad.gif dabar kaip ant adateliu sedziu.Kaip tu laikais?
Revo,laukiam tavo naujienu-oi kaip laukiu thumbup.gif tai kiek dabar tau laiko? nestuke.gif  wub.gif
Irene,as tikiu,linkiu ir melsiuos kad tik viskas butu gerai-tikrai labai labai tikiuos kad bus gerai-viskas susitvarkys,aisku ir tu pasisaugok 4u.gif
Papildyta:

Laikysime kumstukus ir dideles dideles sekmes tau thumbup.gif  4u.gif

kai kurie sako, kad geriau kai ovuliuoja ir tada spermiukai atakuoja, nei kai buna neovuliave, tu nesinervuok anksciau laiko, nes tai ne i gera...linkiu sekmes didziausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 20, 16:09)
kai kurie sako, kad geriau kai ovuliuoja ir tada spermiukai atakuoja, nei kai buna neovuliave, tu nesinervuok anksciau laiko, nes tai ne i gera...linkiu sekmes didziausios wub.gif

tikriausiai tu teisi-tiesiog matyt noras kad baigtusi viskas,baime,hormonai daro savo blush2.gif aciu uz palaikyma ax.gif einu geriau pamiegosiu pietu miegelio tongue.gif
Atsakyti