QUOTE(Kani @ 2011 05 20, 00:48)
Niu neliudek Ir nereik kabinetis prie zodiu...
Rodos aplink visos tik pastoja ir pastoja ir pastoja, ir ju visur pilna, o mum niekaip neiseina.
O jeigu rimtai, tai reikia ismokt kontroliuot emocijas ir neleist emocijoms kontroliuot tave...
Jokiu budu nesikabinu Rodos aplink visos tik pastoja ir pastoja ir pastoja, ir ju visur pilna, o mum niekaip neiseina.
O jeigu rimtai, tai reikia ismokt kontroliuot emocijas ir neleist emocijoms kontroliuot tave...
Vat, zinok, ir mano terpej tas pats. Zinau kaip minimum 4 seimas, kurios dabar nuo 4 iki 7 nestumo savaitej... Vyras vos balsu neklikia... O ka as... Labai graudziai ziureti. Ir dziaugsmas ir liudesys. Bet as vistiek dziaugiuosi, kad bent jau jiems viskas gerai. Nu bet ka padarysi... gal kada susilauksim ir savo. Apsvarsteme net ivaikinimo galimybe. Bandysim IUI dar 2 kartus, po to IVF ir jeigu nepades - ivaikinsim. Daugiau kaip variantu ir nebera.
O del emociju... As manau, kad emocijos turi iseiti. negalima ju savyje laikyti, nes neigiamu laikymas priveda prie depresijos anksciau ar veliau, o teigiamomis visada malonu pasidalinti.
QUOTE(Samira @ 2011 05 20, 08:13)
Labas rytas,
Čia kalbėjau apskritrai apie savo būdą ir reakciją į bet ką, ne tik į savo problemą. Bandau save kontroliuoti, mokausi vyti šalin blogas mintis. Raminu save, net kai įsijaučiu, neleidžiu "viesuluj" tęstis.
Čia kalbėjau apskritrai apie savo būdą ir reakciją į bet ką, ne tik į savo problemą. Bandau save kontroliuoti, mokausi vyti šalin blogas mintis. Raminu save, net kai įsijaučiu, neleidžiu "viesuluj" tęstis.
Samira, matyt, esi labai jautri aplinkai. Tokie zmones dazniausiai turi polinki i visokias alergijas. O kas liecia reakcija - lengviau, smagiau, lengvabudiskiau, spalvuotai.. is serijos 'aj, dzin'. Nes visada viskas praeina.
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 20, 09:06)
Sveikutes
Sveikutes naujos mergaites linkkiu ilgai neuzsibuti Na ka gryzau as vakar velai is po giniaus apziuros,tai nebeprisedau parasyti nes jegu bebuvo nulis,buvau tokia pasimetusi ir labai miego norejau-bet parasau siandien.
Mano derlius 9c.d.:Gleivine trisluoksne-15mm.Kairej pusej trys dominuojantys foliai 15-17.5 mm.Ir dar maziukai keli.Desineje puseje dominuojantys 4foliai is ju vienas mazesnis 13.5mm.Tai gydytojas buvo maloniai nustebintas-sako na ir suregavo organizmas i stimuliacija.Uzklausiau tai cia tiek foliu trukdys pastojimui,jis sako kad ne,padidina net sansus kad pastosiu ir teoriskai virs 95 proc.kad gali buti daugiavaisinis-bet tai nera praktika.Praktikoje vienas Dievas zino kaip ir kas.
Vaistus leidausi ta pacia doze kaip ir praeita karta Gonali 75.Nuo 3 c.d.Liepe dar susileiti vakar ir siandien ar leisiuos paskutine doze ir po gero pusvalandzio Ovitreli leisiuos-o sekmadieni 10 val.jau darys IUI.kazkaip ir nerimas ima jau Taip kad Meiles Kibirkstele irasyK pupa ir mane;
05-22 2IUI
Nu tu ir duodi!!!!! Virsune!!!! Afrodite - LAIKAU KUMSCIUS... Su tokiu derliumi nu.... tikrai jau turi buti. Tikrai!Sveikutes naujos mergaites linkkiu ilgai neuzsibuti Na ka gryzau as vakar velai is po giniaus apziuros,tai nebeprisedau parasyti nes jegu bebuvo nulis,buvau tokia pasimetusi ir labai miego norejau-bet parasau siandien.
Mano derlius 9c.d.:Gleivine trisluoksne-15mm.Kairej pusej trys dominuojantys foliai 15-17.5 mm.Ir dar maziukai keli.Desineje puseje dominuojantys 4foliai is ju vienas mazesnis 13.5mm.Tai gydytojas buvo maloniai nustebintas-sako na ir suregavo organizmas i stimuliacija.Uzklausiau tai cia tiek foliu trukdys pastojimui,jis sako kad ne,padidina net sansus kad pastosiu ir teoriskai virs 95 proc.kad gali buti daugiavaisinis-bet tai nera praktika.Praktikoje vienas Dievas zino kaip ir kas.
Vaistus leidausi ta pacia doze kaip ir praeita karta Gonali 75.Nuo 3 c.d.Liepe dar susileiti vakar ir siandien ar leisiuos paskutine doze ir po gero pusvalandzio Ovitreli leisiuos-o sekmadieni 10 val.jau darys IUI.kazkaip ir nerimas ima jau Taip kad Meiles Kibirkstele irasyK pupa ir mane;
05-22 2IUI
Labas rytas, Mielosios Damos. Penktadienis