Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(Samira @ 2011 05 19, 20:39)
Mano gydytoja sakė, kad neaiškios kilmės nevaisinumas dar nereiškia, kad priežasčių nėra, jų tiesiog neranda ar nežino.

Tas atsipalaidavimas  lotuliukas.gif Jis tinka tik visiškai sveikoms poroms, kurios nepastoja iki metų. Kiek aš kartų girdėjau tą patarimą atsipalaiduoti  doh.gif  darydama namų darbus tikrai negalvoju apie nėštumą  blush2.gif

Visiskai sutinku su tavo gydytoja. Atrodo negali but, kad bandai bandai dvejus metus (kaip mano atveju) ir neuzkimba siaip be priezasties...

Nors ka gali zinot, esu skaicius, kad PSO galvoja nevaisinguma perklasifikuoti- diagnoze pakeist nuo 1 iki 2 metu nepastojimo... Cia del modernaus gyvenimo, gyvenimo tempo, streso, nuovargio, maisto koki valgom, ir t.t. Dar esu skaicius, kad modernaus gyvenimo ritmas daznai pasireiskia antriniu organizmo funkciju sutrikimais, tokiu kaip vaisingumu... Dar man akupunkturininke sake, kad evoliucija taip sutvarke, kad moterys nepastotu chronisko streso metu- todel daznai matoma, kad jeigu moteris ismoksta visiskai 100% atsipalaiduot ir negalvot-ima ir pastoja... Mano "negalvojimas" ir "neuzsiciklinimas" apsiriboja stoiskumu, bet mintys vis tiek nesustoja- vis tikiuosi, bandau pataikyt i vaisingas dienas, ir visa kita...

Tai va, as net nezinau, kokios cia gali but tikros neaiskaus navaisingumo poru nepastojimo priezastys, bet labai tikiuosi, kad mum visom pavyks. Ir kuo greiciau, nes as, pvz., jau baigiu isprotet... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 05 19, 22:02)
Visiskai sutinku su tavo gydytoja. Atrodo negali but, kad bandai bandai dvejus metus (kaip mano atveju) ir neuzkimba siaip be priezasties...

Nors ka gali zinot, esu skaicius, kad PSO galvoja nevaisinguma perklasifikuoti- diagnoze pakeist nuo 1 iki 2 metu nepastojimo... Cia del modernaus gyvenimo, gyvenimo tempo, streso, nuovargio, maisto koki valgom, ir t.t.  Dar esu skaicius, kad modernaus gyvenimo ritmas daznai pasireiskia antriniu organizmo funkciju sutrikimais, tokiu kaip vaisingumu... Dar man akupunkturininke sake, kad evoliucija taip sutvarke, kad moterys nepastotu chronisko streso metu- todel daznai matoma, kad jeigu moteris ismoksta visiskai 100% atsipalaiduot ir negalvot-ima ir pastoja... Mano "negalvojimas" ir "neuzsiciklinimas" apsiriboja stoiskumu, bet mintys vis tiek nesustoja- vis tikiuosi, bandau pataikyt i vaisingas dienas, ir visa kita...

Tai va, as net nezinau, kokios cia gali but tikros neaiskaus navaisingumo poru nepastojimo priezastys, bet labai tikiuosi, kad mum visom pavyks. Ir kuo greiciau, nes as, pvz., jau baigiu isprotet... blink.gif

Vat dėl stresų tai tiesa. Plius dar mano choleriškas charkteris. Aš esu rūpestėlis. Dėl visko nervinuosi ir į viską įsijaučiu šimtu proc. Bet nuo naujų metų pasižadėjau keisti savo reakciją ir požiūrį į aplinką. Tai labai sunku, bet dirbu ta linkme. Nes daugiau taip gyventi negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 19 gegužės 2011 - 21:13
sveikutes rolleyes.gif

na as irgi sutinku kad kiekvienos beda nes varbu kokia yra didele nes juk bendra nepastojimas taigi buna dienu kaip turim laeist sau isiliudet ir isiverkt juk negalima laikyt neigemu minciu savyje rolleyes.gif 4u.gif

beje as suklausimu nuo kada tom kurios pastojo pasidare jautrus sakudus speneliai g.gif nes man praeita cikla krutine buvo vissiskai rami o dabar 2 dpi dar negerus dufo pasidare labai jautrus speneliai net rengentis skauda kaip uzkabinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 19, 21:02)
Per tuos dvejus metus ir tikėjausi ir laukiau, nervinausii, pykau, verkiau, kaltinau likimą, bandžiau atisriboti, paskui nusiteikti optimistiškai. Prieš pradedant planuoti jaučiau kažkokią nenusakomą baimę, kad mums gali nepavykti. Po metų pradėjau galvoti, kad tiesiog įsikalbėjau nesėkmę. Tuomet ieškojau tik teigiamų minčių ir vilčių. Bet vėl be rezultatų.

pazystamos mintys 4u.gif

QUOTE(Kani @ 2011 05 19, 21:31)
Viska ka parasei, taip artima... Lygiai taip pat verkiu, tikiuosi kiekviena menesi, kaltinu likima, visas nescias moteris, ir jauciu begaline baime... Jau irgi galvojau, gal as cia pati sau prisigalvojau, bet netgi atsipalaidavus (pvz. per atostogas) nieko nesigauna, nors tu ka...

drinks_cheers.gif

QUOTE(zylute81 @ 2011 05 19, 22:31)
beje as suklausimu nuo kada tom kurios pastojo pasidare jautrus sakudus speneliai g.gif nes man praeita cikla krutine buvo vissiskai rami o dabar 2 dpi dar negerus dufo pasidare labai jautrus speneliai net rengentis skauda kaip uzkabinu g.gif

zinok nenoriu liudinti, bet aisku kiekvieno organizmas kitoks...bet as nebuvau pastojus nei karto, o su tais speneliais ciudu visokiu budavo... man viena cikla net duso srove pjaudavo jos.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 19, 21:02)
Sveikos mergaitės,

Priimkite ir mane į savo būrelį. Šiandien dariausi pirmą IUI. Buvo natūraliame cikle. Gydytoja sakė, kad pataikėme geru laiku ir vyro turtas geras. Net nežinau, ko tikėtis. Bijau prisisvajoti, kad paskui ir vėl netektų nusivilti.

Mūsų nepastojimo stažas - dveji metai. Po pirmųjų nesėkmingų metų kreipėmės pagalbos. Diagnozė - neaiškios kilmės nevaisingumas. Gal ne visada O vyksta ir nežymios problemos dėl vyro turto. Bet pagal naujus PSO standartus, tai nelaikoma nevaisingumo priežastimi. Metus buvo taikoma laukimo taktika, kuri nepasiteisino. Tad pasiūlė IUI.

Per tuos dvejus metus ir tikėjausi ir laukiau, nervinausii, pykau, verkiau, kaltinau likimą, bandžiau atisriboti, paskui nusiteikti optimistiškai. Prieš pradedant planuoti jaučiau kažkokią nenusakomą baimę, kad mums gali nepavykti. Po metų pradėjau galvoti, kad tiesiog įsikalbėjau nesėkmę. Tuomet ieškojau tik teigiamų minčių ir vilčių. Bet vėl be rezultatų.

Štai tokia mano istorija  ax.gif

tik tikek ir optimistiskai nusiteik smile.gif

QUOTE(Kani @ 2011 05 19, 21:24)
Oi kiek as jau prisiskaicius, jau nebetikiu jokiom naturaliom priemonem- vartojau ir B-6 vitaminus, ir Agnus Castus, ir FertilAid, ir multivitaminus, ir aspirinus, arbateles visokiausias.  Nieko gero... Nors nuo B-6 ir Agnus Castus keli ciklai buvo pakankamai normalus, bet deja pastot nepavyko... Tai ir nebevartojau, nes israse PRG, kuris sustabdo visus tepliojimus... Jau tikejaus, kad uzkibs, bet deja... Su Clostu ir PRG irgi nieko neuzkibo, tai bandysim iui...
reiskia, ne tame problema... reikia ieskoti giliau..

QUOTE(Kani @ 2011 05 19, 21:31)
Viska ka parasei, taip artima... Lygiai taip pat verkiu, tikiuosi kiekviena menesi, kaltinu likima, visas nescias moteris, ir jauciu begaline baime... Jau irgi galvojau, gal as cia pati sau prisigalvojau, bet netgi atsipalaidavus (pvz. per atostogas) nieko nesigauna, nors tu ka...

nu nereikia keikti nescias moteris.... pabandyk galvoti kitaip. tavyje daug pykcio, kad vaiko nesulauki, gal todel ir neduota.. cia is ezoterikos skyrelio, bet pati zinai... cia ir nestukes kalbasi, zinok... kazkaip labai man liudna pasidare..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 19, 22:30)
tik tikek ir optimistiskai nusiteik smile.gif

reiskia, ne tame problema... reikia ieskoti giliau..
nu nereikia keikti nescias moteris.... pabandyk galvoti kitaip. tavyje daug pykcio, kad vaiko nesulauki, gal todel ir neduota.. cia is ezoterikos skyrelio, bet pati zinai... cia ir nestukes kalbasi, zinok... kazkaip labai man liudna pasidare..

Niu neliudek smile.gif Ir nereik kabinetis prie zodiu... cool.gif Gal ne taip issireiskiau... Nesciu moteru nekeikiu, bet pamacius gatveje, arba suzinojus, kad kokia pazistama arba giminaite pastoja, labai sirdi suskausta.... Rodos aplink visos tik pastoja ir pastoja ir pastoja, ir ju visur pilna, o mum niekaip neiseina. Ir labai man liudesys uzeina ir didziausias nusivylimas savimi ir siaip gyvenimu pamacius/suzinojus apie visas laimingai ir greit pastojusias pusseseres, drauges, bendradarbes, ir siaip praeives... O kai pradejom bandyt, tai pradejau visas nestukes tik aplink matyt...

Beje cia labai normali reakcija. Man net mano gydytoja vaisingumo klinikoj iskart pasake, kad tikriausiai labai skaudu matant gimines su vaikiukais, pastojusias drauges, ir t.t. Pasake, kad cia normali reakcija ir didziule dauguma taip jauciasi (manau mergaites pritars), netgi normalu vengti bet kokius susiburimus kur bus nesciu ar mazu vaiku... Ir cia ne todel, kad negalincios pastot mergaites piktos ar blogos, ar dar kokios, o todel, kad labai iskaudintos ir jautrios...

O va del mergaiciu ilgai nesulaukianciu gandru labai nuosirdziau dziaugiuosi kai pastoja. Ir ne tik todel, kad pagerina statistika ir be galo ikvepia (- tas irgi, aisku, gerai YAY! thumbup.gif), bet dar todel, kad pati labai gerai zinau koks tai ziaurus skausmas nesulaukti mazylio ilga laika. Visom linkiu kuo greiciau patapti nestukemis!

Papildyta:
QUOTE(Samira @ 2011 05 19, 21:12)
Vat dėl stresų tai tiesa. Plius dar mano choleriškas charkteris. Aš esu rūpestėlis. Dėl visko nervinuosi ir į viską įsijaučiu šimtu proc. Bet nuo naujų metų pasižadėjau keisti savo reakciją ir požiūrį į aplinką. Tai labai sunku, bet dirbu ta linkme. Nes daugiau taip gyventi negaliu.

Aha! As irgi del visko labai pergyvenu... Jau pradejau is proto kraustytis po kokiu 5-6 menesiu nepastojimo...

Beje, kokiom priemonem bandai keist poziuri? Man irgi reik bandyt kaip nors apsiramint... Merginos rase, kad padeda vynas, hi-hi. O jeigu rimtai, tai reikia ismokt kontroliuot emocijas ir neleist emocijoms kontroliuot tave...

Niu va- baigiu cia plepet ir begu namo. Gal net ir vyno biski isgersiu uz mus visas!! group.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 05 20, 00:48)
Beje, kokiom priemonem bandai keist poziuri? Man irgi reik bandyt kaip nors apsiramint... Merginos rase, kad padeda vynas, hi-hi.  O jeigu rimtai, tai reikia ismokt kontroliuot emocijas ir neleist emocijoms kontroliuot tave...

Labas rytas,

Čia kalbėjau apskritrai apie savo būdą ir reakciją į bet ką, ne tik į savo problemą. Bandau save kontroliuoti, mokausi vyti šalin blogas mintis. Raminu save, net kai įsijaučiu, neleidžiu "viesuluj" tęstis.

O dėl reakcijos į nėštukes, kurios greitai ar netikėtai pastoja, natūralu, kad mums apmaudu. Ir dabar rodos visur aplink vien nėštukės. Mano aplinkoj daueglis jau apsivaikavo. Bet aš stengiuosi nenukreipti savo blogų emocijų prieš nėštukes, nenoriu, kad mano pavydas joms pakenktų, nezulinu jų piktomis akimis. O lėliukus labai myliu. Mielai susitinku su draugais ir giminaičiais, kurie turi vaikų. Pakalbinu ar palaikau jų vaikiuką ant rankų ir man iš kart geriau pasidaro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 20 gegužės 2011 - 07:14
labas rytas 4u.gif

na ir pridiskutavot, kol perskaičiau viską doh.gif viskas artima, viskas pažįstama, viskas ne taip seniai išgyventa...bet su ta akimirka kai sužinojom, kad į mūsų gyvenimą mažais žingsneliais žengia mūsų stebuklas, visi šitie išgyvenimai tokiu greičiu pradėjo pasimiršti...nežinau, kaip jum, bet mane kiekviena nesekmė, priverte su dviguba jėga stot ir iš naujo ir bandyti...

aš taip visom linkiu sekmės 4u.gif ir tikiu, kad ji greit visas aplankys 4u.gif

ANGE-LIUXXX, kaip tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 20 gegužės 2011 - 07:28
Sveikutes 4u.gif
Sveikutes naujos mergaites linkkiu ilgai neuzsibuti mirksiukas.gif Na ka gryzau as vakar velai is po giniaus apziuros,tai nebeprisedau parasyti nes jegu bebuvo nulis,buvau tokia pasimetusi ir labai miego norejau-bet parasau siandien.
Mano derlius 9c.d.:Gleivine trisluoksne-15mm.Kairej pusej trys dominuojantys foliai 15-17.5 mm.Ir dar maziukai keli.Desineje puseje dominuojantys 4foliai is ju vienas mazesnis 13.5mm.Tai gydytojas buvo maloniai nustebintas-sako na ir suregavo organizmas i stimuliacija.Uzklausiau tai cia tiek foliu trukdys pastojimui,jis sako kad ne,padidina net sansus kad pastosiu ir teoriskai virs 95 proc.kad gali buti daugiavaisinis-bet tai nera praktika.Praktikoje vienas Dievas zino kaip ir kas.
Vaistus leidausi ta pacia doze kaip ir praeita karta Gonali 75.Nuo 3 c.d.Liepe dar susileiti vakar ir siandien ar leisiuos paskutine doze ir po gero pusvalandzio Ovitreli leisiuos-o sekmadieni 10 val.jau darys IUI.kazkaip ir nerimas ima jau blush2.gif Taip kad Meiles Kibirkstele irasyK pupa ir mane;
05-22 2IUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 20, 10:06)
Sveikutes 4u.gif 

vau afrodite, nu ir uzderėjooooo thumbup.gif o gleivine - superinė, pas mane 11 d. buvo 8 mm, sake tinkama, o čia visi 15 mm, super! aš tikiu Jūsų sėkme! 4u.gif

pamiršau dar pasakyti, dėl trisluoksnės gleivinės - gydytoja pabrėžė, kad labai gerai!

aš stoju į palaikymo komandą už Tave! tai yra mes stojam lotuliukas.gif kruopytė irgi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 20 gegužės 2011 - 08:15
Labas rytas, 4u.gif
Na jus cia tikrai jau prisnekejot doh.gif naujoms mergaitems linkiu sekmingu IUI ir optimizmo, kuriuo pati niekada nepasizymejau lotuliukas.gif
As tai ka laukiu savo apziuros, kuri turejo but siandien vakare, o dabar jau nukele i rytoju huh.gif
Del pozymiu nestumo, ypac ankstyvu, tai tikrai sunku kanors pasakyti-kiekvienai individualiai buna tikrai, su ta krutine sikarta man tik buvo taip kad ispat pradziu labai jautri buvo, paskui nurimo isvis, ir kelios dienos pries krauja vel jautret pradejo, o daugiau negaliu tikrai nieko isskirti, nes viskas buvo taip pat kaip ir preita IUI, garantuotas pozymis buvo tik kraujo atsakymas lotuliukas.gif
Sekmes visoms kam IUI ant nosies-labai laikau kumstukus uz visas, kai kokiu naujienu turesiu tai grisiu su virusais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 05 20, 10:23)
Labas rytas, 4u.gif

Revo, sėkmės 4u.gif jau pamatysi plakančią širdutę, vaje kaip smaguuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 20 gegužės 2011 - 08:29