QUOTE(Samira @ 2011 05 19, 20:39)
Mano gydytoja sakė, kad neaiškios kilmės nevaisinumas dar nereiškia, kad priežasčių nėra, jų tiesiog neranda ar nežino.
Tas atsipalaidavimas Jis tinka tik visiškai sveikoms poroms, kurios nepastoja iki metų. Kiek aš kartų girdėjau tą patarimą atsipalaiduoti darydama namų darbus tikrai negalvoju apie nėštumą
Tas atsipalaidavimas Jis tinka tik visiškai sveikoms poroms, kurios nepastoja iki metų. Kiek aš kartų girdėjau tą patarimą atsipalaiduoti darydama namų darbus tikrai negalvoju apie nėštumą
Visiskai sutinku su tavo gydytoja. Atrodo negali but, kad bandai bandai dvejus metus (kaip mano atveju) ir neuzkimba siaip be priezasties...
Nors ka gali zinot, esu skaicius, kad PSO galvoja nevaisinguma perklasifikuoti- diagnoze pakeist nuo 1 iki 2 metu nepastojimo... Cia del modernaus gyvenimo, gyvenimo tempo, streso, nuovargio, maisto koki valgom, ir t.t. Dar esu skaicius, kad modernaus gyvenimo ritmas daznai pasireiskia antriniu organizmo funkciju sutrikimais, tokiu kaip vaisingumu... Dar man akupunkturininke sake, kad evoliucija taip sutvarke, kad moterys nepastotu chronisko streso metu- todel daznai matoma, kad jeigu moteris ismoksta visiskai 100% atsipalaiduot ir negalvot-ima ir pastoja... Mano "negalvojimas" ir "neuzsiciklinimas" apsiriboja stoiskumu, bet mintys vis tiek nesustoja- vis tikiuosi, bandau pataikyt i vaisingas dienas, ir visa kita...
Tai va, as net nezinau, kokios cia gali but tikros neaiskaus navaisingumo poru nepastojimo priezastys, bet labai tikiuosi, kad mum visom pavyks. Ir kuo greiciau, nes as, pvz., jau baigiu isprotet...