Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

Gal ir gerai tada tas suderinamumo testas,galima tada iskart IUI daryt,o ne gaist laiko tiesiog stimuliacijom.
Turiu omenyj stimuliacijas be IUI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 19 gegužės 2011 - 16:05
QUOTE(musyte @ 2011 05 19, 13:30)
smile.gif gal tu ir teisi, tik man dar GN, bet nepastojau iki siol, o dabar darys LP ir histero vienu metu ir viena narkoze g.gif

na, Gn nera panaceja, cia siaip - jeigu vdrug tik to tetruko, kad pastoti.

QUOTE(NUTA @ 2011 05 19, 13:48)
100% sutinku  thumbup.gif
Reikia gyvent savo gyvenima, butinai, nes kitaip galima isprotet...
Ir draugai, ir vakareliai, ir vynelis (proto ribose)!!!  biggrin.gif

agha smile.gif is vyn elis smile.gif jis kelia hemoglobina ir pravalo krauja smile.gif

QUOTE(Kiva @ 2011 05 19, 14:03)
Nu ir žiauriai tu čia suskėlei  doh.gif Kaip galima rašyti, kad va mano ar kažkieno kito bėda didelė, o tavo tai mat bėdelė  doh.gif Čia mus visas vienija viena DIDELĖ BĖDA - nepastojimas, ir nesvarbu dėl kokios diagnozės nepavyksta pastoti...Čia ir taip dauguma merginų sugniuždytos, kad negali turėti vaikiuko, tai kam dar pilti druskos ant žaizdos? Nesuprantu ir nepateisinu kitų žmonių problemų menkinimo iškeliant save  schmoll.gif

Aisku, ziauriai smile.gif Cia kad ranku nenukabintu, kad nustotu saves gailetis - nes anksti dar saves gailetis, o tiesiog kibtu i darbus, rinktu info, skaitytu straipsnius - ir viskas bus gerai smile.gif Kita cikla jau sveikinsim su sekmingu IUI.

QUOTE(Kani @ 2011 05 19, 16:28)
Visi rezultatai ir vyro ir mano lyg tai normose (kai kurie daryti seniai, tai manau kartosim pires IUI-- biski bijau, kad bus pablogeje, bet jau noriu, kad kuo greiciau..). Ovuliacija vyksta kiekviena menesi (pagal temp ir testus), mmm reguliarios, neskausmingos...  Vienintelis dalykas prie kurio galima prikibti tai kad kelios dienos po O prasideda tepliojimai ir taip iki pat mmm... Bet pavartojus PRG visi tepliojimai baigiasi po kokiu 2-3 valandu, ir toliau vartojus PRG nepasirodo iki mmm... VK sake, kad cia tikriausiai geltonkunio nepakankamumas... Tad nutare stimuliuot, buvo dvi stimuliacijos, viskas buvo graziai uzauge (ir foliai ir gleivine), bet nieko mum ir vel nesigavo...

Manau, gal mum irgi nesuderinamumas, nes to testo mum kaip ir nedare. Gydytojai musu VK mano, kad nera jokiu vaistu tam "nesuderinamumui" gydyt, tai ir nervuot zmones be reikalo neverta- priduot rezulattus, laukti rezultatu, bijot, ir t.t.. Vis tiek jeigu nepavyksta, daro iui... Tai taip ir tas nesuderinamumas apeinamas...

Va taip mergaites... Oi kiek cia prirasiau. Bet labai padeda tokie rasinejimai- taip gera kam nors issilieti... O kad niekam nieko nepasakoju, tai labai dziaugiusi, kad esat Jus!  4u.gif
O nerado jokio polipo? Tau tepliojo del hormonu sutrikimo? Nes man tokie tepliojimai baigesi geguzes 30 su histero.. (tiesa, man jau niekas nebeskauda ir nebeteplioja. organizmas isgirdes zodi 'histeroskopija' issigando ir pasitvarke pats biggrin.gif Nezinau, pranesiu S prie operacija. Gal nereikes? a? isvengsiu narkozes...
p.s. as tepliojimus sustabdydavau elementariai vitamina C zirneliais valgydama. Buvau uzsienyje ir negalejau pasikonsultuoti su gydytoja, tai jau ka zinojau - ta ir d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 gegužės 2011 - 17:55
[
O nerado jokio polipo? Tau tepliojo del hormonu sutrikimo? Nes man tokie tepliojimai baigesi geguzes 30 su histero.. (tiesa, man jau niekas nebeskauda ir nebeteplioja. organizmas isgirdes zodi 'histeroskopija' issigando ir pasitvarke pats biggrin.gif Nezinau, pranesiu S prie operacija. Gal nereikes? a? isvengsiu narkozes...
p.s. as tepliojimus sustabdydavau elementariai vitamina C zirneliais valgydama. Buvau uzsienyje ir negalejau pasikonsultuoti su gydytoja, tai jau ka zinojau - ta ir d
[/quote]

Biski nesupratau- tau dare histero? Ar tik planuoja daryt? Bet tepliojimai baigesi, tai gal nebereikia... O kodel nusprende histero daryt?

Idomu cia su vitaminu C... O tu tikrai zinai savo tepliojimo priezasti?

Man, manau, del hormonu, nes PRG zvakutes is kart suveikia. Gine sake, kad tai tikriausiai parodo, kad cia hormonai kalti. Mano PRG lygis nestimuliuojamame cikle apie 9 ng/ml.. Man jau 3 gydytojos sake, kad cia tipo neblogai, sako O tikrai vyksta, bet internete radau, kad 9 yra zemas skaiciukas, ir kazin ar toks PRG islaikytu nestuma... Reikia minimum 10, bet apie 15 dar geriau... Tai as va visa kalte suverciu progesteronui... rolleyes.gif

Dar gine sake, kad pagal echo ir GN, nesimato jokiu blogumu. Sako, kad matytu jeigu koks darinys butu susidares, o ypac jeigu teplioja jau man apie 3-4 metus- is kart nustojus gert KT... dar sako, kad jeigu mmm normalios, ne per gausios, ir nera kresuliu, tai irgi parodo, kad turetu buti cia hormonai netvarkoj, o ne polipai ar miomos...

Nors ka gali zinot... Tikiuosi, kad ne polipai, ir ne miomos.. ir labai labai tikiusi, kad iui man pades... Vakar buvo tokia neviltis uzejus- blioviau visa vakara, ir taip jau man blogai buvo, galvojau isprotesiu... Bet va siandien nauja diena, ir truputeli geriau jauciuos. Nors aisku tos mintys/baimes niekad manes neapleidzia...

O pati jau dareisi IUI, ar tik lauki? Kokios tavo problemeles, tik tepliojimas (polipai?). Atleisk jaigu jau rasei, bet as dar nesusigaudau kas yra kas siam skyrely.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 05 19, 15:03)
Šiandien man 10 DPI jokių simptomų  ax.gif  Kada pradėjo jausti simptomus mūsų  nestuke.gif  balandžio mėn. gandrų apdovanotos  smile.gif

NIEKADA lotuliukas.gif Jokiu simptomu nejauciau mirksiukas.gif Po 1 IUI tai buvau apsvaigus is isivaizdavimo, kad jau turbut laukiuosi lotuliukas.gif neva tai ir kazkokiu pozymiu atrasdavau.
Bet patarimas (aisku velgi cia kiekvienai individualu) neieskokit pozymiu anksciau laiko. Juk dauguma ju tokie patys kaip pries mmmm ar PMS.

Papildyta:
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 19, 14:16)
***** Kivuka kaip tu cia tiksliai pasakei.... as net zodziu pritrukau....isvis mane siutina tokie paguodos zodziai kaip, nieko jums dar tik metai, paziurekit kiti kiek ilgai nepastoja arba kitiems baisesnes diagnozes.... tipo mane cia turetu guosti???
drinks_cheers.gif

PritariuPapukas24 kad kiekvienai jos beda atrodo pati didziausia pasaulyje 4u.gif Turi teise pykti..... bet zinok pradek tiketi savo savoje, nes jei netikesi, ne kas mirksiukas.gif As tai tikiu, kad su bloga nuotaika ir pesimizmu mes patys uzprogramuojam savo likima. Taip kad daugiau optimizmo, sypsenu ir i prieki 4u.gif
Atsakyti
[quote=Pupukas24,2011 05 19, 14:16]
***** Kivuka kaip tu cia tiksliai pasakei.... as net zodziu pritrukau....isvis mane siutina tokie paguodos zodziai kaip, nieko jums dar tik metai, paziurekit kiti kiek ilgai nepastoja arba kitiems baisesnes diagnozes.... tipo mane cia turetu guosti???
drinks_cheers.gif
[/quote]zinai kaip buna - viskas matuojama per palyginima. nekoks suderinamumas irgi ne kas, bet 'geriau' negu endo 4 stadija, arba vyro nekrospermija... tada pagalvoji, kad viskas nera taip tragiska. ta ir turejau omenyje, atsakydama smile.gif

[quote=Kani,2011 05 19, 19:17]
[
[/quote]

Biski nesupratau- tau dare histero? Ar tik planuoja daryt? Bet tepliojimai baigesi, tai gal nebereikia... O kodel nusprende histero daryt?

Idomu cia su vitaminu C... O tu tikrai zinai savo tepliojimo priezasti?

Man, manau, del hormonu, nes PRG zvakutes is kart suveikia. Gine sake, kad tai tikriausiai parodo, kad cia hormonai kalti. Mano PRG lygis nestimuliuojamame cikle apie 9 ng/ml.. Man jau 3 gydytojos sake, kad cia tipo neblogai, sako O tikrai vyksta, bet internete radau, kad 9 yra zemas skaiciukas, ir kazin ar toks PRG islaikytu nestuma... Reikia minimum 10, bet apie 15 dar geriau... Tai as va visa kalte suverciu progesteronui... rolleyes.gif

Dar gine sake, kad pagal echo ir GN, nesimato jokiu blogumu. Sako, kad matytu jeigu koks darinys butu susidares, o ypac jeigu teplioja jau man apie 3-4 metus- is kart nustojus gert KT... dar sako, kad jeigu mmm normalios, ne per gausios, ir nera kresuliu, tai irgi parodo, kad turetu buti cia hormonai netvarkoj, o ne polipai ar miomos...

Nors ka gali zinot... Tikiuosi, kad ne polipai, ir ne miomos.. ir labai labai tikiusi, kad iui man pades... Vakar buvo tokia neviltis uzejus- blioviau visa vakara, ir taip jau man blogai buvo, galvojau isprotesiu... Bet va siandien nauja diena, ir truputeli geriau jauciuos. Nors aisku tos mintys/baimes niekad manes neapleidzia...

O pati jau dareisi IUI, ar tik lauki? Kokios tavo problemeles, tik tepliojimas (polipai?). Atleisk jaigu jau rasei, bet as dar nesusigaudau kas yra kas siam skyrely.. doh.gif
[/quote]
polipo nesimato, bet 90%, kad jis yra. operacija paskirta 30 dienai. As dariausi IUI naturaliame cikle vasario men. Bet nepavyko, nes vyro ziauriai prasti rezultatai. Tai jis gere tamoxi. Kai sugere - as su savo polipu. Tai vel atidetas antras IUI. Nu gal kaip nors ant rudens pasveiksim abu.. Nors vyro.. ka as zinau. Turiu mintyse IVF jau..

Nu jo, tavo atveju tikrai gal, hormonai. Ilgai vartojai KT? As tai jiems alergiska, visiems be isimties - tunku ant akiu. Riju viska nesustodama, tai seniai, dar jaunystej meciau KT vartoti. O tu paskaityk kokiu straipsniu, kaip PRG pakelti... Kai ieskojau savo tepliojimu priezasties, buvau isskaiciusi, kad teplioja ir del hormonu sutrikimo ir kazkokio profesoriaus interviu buvo tokia fraze 'pakelti hormono lygi visada yra lengviau, nei sumazinti". ir ten kazkaip dieta speciali yra ir t.t. Pasiskaitinek, surasi ka nors butinai.
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Priimkite ir mane į savo būrelį. Šiandien dariausi pirmą IUI. Buvo natūraliame cikle. Gydytoja sakė, kad pataikėme geru laiku ir vyro turtas geras. Net nežinau, ko tikėtis. Bijau prisisvajoti, kad paskui ir vėl netektų nusivilti.

Mūsų nepastojimo stažas - dveji metai. Po pirmųjų nesėkmingų metų kreipėmės pagalbos. Diagnozė - neaiškios kilmės nevaisingumas. Gal ne visada O vyksta ir nežymios problemos dėl vyro turto. Bet pagal naujus PSO standartus, tai nelaikoma nevaisingumo priežastimi. Metus buvo taikoma laukimo taktika, kuri nepasiteisino. Tad pasiūlė IUI.

Per tuos dvejus metus ir tikėjausi ir laukiau, nervinausii, pykau, verkiau, kaltinau likimą, bandžiau atisriboti, paskui nusiteikti optimistiškai. Prieš pradedant planuoti jaučiau kažkokią nenusakomą baimę, kad mums gali nepavykti. Po metų pradėjau galvoti, kad tiesiog įsikalbėjau nesėkmę. Tuomet ieškojau tik teigiamų minčių ir vilčių. Bet vėl be rezultatų.

Štai tokia mano istorija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 19, 21:02)
Sveikos mergaitės,

Priimkite ir mane į savo būrelį. Šiandien dariausi pirmą IUI. Buvo natūraliame cikle. Gydytoja sakė, kad pataikėme geru laiku ir vyro turtas geras. Net nežinau, ko tikėtis. Bijau prisisvajoti, kad paskui ir vėl netektų nusivilti.

Mūsų nepastojimo stažas - dveji metai. Po pirmųjų nesėkmingų metų kreipėmės pagalbos. Diagnozė - neaiškios kilmės nevaisingumas. Gal ne visada O vyksta ir nežymios problemos dėl vyro turto. Bet pagal naujus PSO standartus, tai nelaikoma nevaisingumo priežastimi. Metus buvo taikoma laukimo taktika, kuri nepasiteisino. Tad pasiūlė IUI.

Per tuos dvejus metus ir tikėjausi ir laukiau, nervinausii, pykau, verkiau, kaltinau likimą, bandžiau atisriboti, paskui nusiteikti optimistiškai. Prieš pradedant planuoti jaučiau kažkokią nenusakomą baimę, kad mums gali nepavykti. Po metų pradėjau galvoti, kad tiesiog įsikalbėjau nesėkmę. Tuomet ieškojau tik teigiamų minčių ir vilčių. Bet vėl be rezultatų.

Štai tokia mano istorija  ax.gif

Sveikute tai saunuole, kad nenuleidi ranku, pamatysi sis IUI ir bus sekmingas mirksiukas.gif o kodel nusprendet daryti nat.cikle?as irgi darisiu natur. cikle, gydytojas pasiule pirma karta pabandyti nat.cikle, o paskui jei nieko neiseis su stimuliacija. Kokio didio buvo foliai tavo pries IUI?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 19, 19:45)
O tu paskaityk kokiu straipsniu, kaip PRG pakelti... Kai ieskojau savo tepliojimu priezasties, buvau isskaiciusi, kad teplioja ir del hormonu sutrikimo ir kazkokio profesoriaus interviu buvo tokia fraze 'pakelti hormono lygi visada yra lengviau, nei sumazinti". ir ten kazkaip dieta speciali yra ir t.t. Pasiskaitinek, surasi ka nors butinai.

Oi kiek as jau prisiskaicius, jau nebetikiu jokiom naturaliom priemonem- vartojau ir B-6 vitaminus, ir Agnus Castus, ir FertilAid, ir multivitaminus, ir aspirinus, arbateles visokiausias. Nieko gero... Nors nuo B-6 ir Agnus Castus keli ciklai buvo pakankamai normalus, bet deja pastot nepavyko... Tai ir nebevartojau, nes israse PRG, kuris sustabdo visus tepliojimus... Jau tikejaus, kad uzkibs, bet deja... Su Clostu ir PRG irgi nieko neuzkibo, tai bandysim iui...
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 19, 21:07)
Sveikute tai saunuole, kad nenuleidi ranku, pamatysi sis IUI ir bus sekmingas mirksiukas.gif o kodel nusprendet daryti nat.cikle?as irgi darisiu natur. cikle, gydytojas pasiule pirma karta pabandyti nat.cikle, o paskui jei nieko neiseis su stimuliacija. Kokio didio buvo foliai tavo pries IUI?

Tiesiog Nat cikle pasiūlė gydytoja. Konsultacijai nuėjau 11 CD. Buvo požymių, kad ovuliacija įvyks, buvo dominuojantis folis. Skyrė sprogduką. O įvyko prieš pat IUI. Jeigu reikės kito IUI, stimuliuos, nes atseit daugiau šansų ir gyd. sakė kad nėra kada žaisti.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 19, 20:02)

Štai tokia mano istorija  ax.gif

Viska ka parasei, taip artima... Lygiai taip pat verkiu, tikiuosi kiekviena menesi, kaltinu likima, visas nescias moteris, ir jauciu begaline baime... Jau irgi galvojau, gal as cia pati sau prisigalvojau, bet netgi atsipalaidavus (pvz. per atostogas) nieko nesigauna, nors tu ka...

Irgi laukiu iui... labai bijau tiketis ir svajoti...
Atsakyti
QUOTE(NUTA @ 2011 05 19, 09:10)
Sveika prisijungus!!!
Neuzsibuk ir greiciau patapk  nestuke.gif  !!!!!
O kiek ciklu tau dare stimuliacija?
Kazkodel IUI sarase *Iris*  pazymeta 2 kartus  biggrin.gif ,  tai be dvynuku jau dabar niekaip  nestuke.gif  nestuke.gif  !

Na paburkit paburkit merginos smile.gif AS net nemaciau. Mano IUI daryta natur tai dvynukai butu didele, bet maloni staigmena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 05 19, 21:31)
Viska ka parasei, taip artima... Lygiai taip pat verkiu, tikiuosi kiekviena menesi, kaltinu likima, visas nescias moteris, ir jauciu begaline baime... Jau irgi galvojau, gal as cia pati sau prisigalvojau, bet netgi atsipalaidavus (pvz. per atostogas) nieko nesigauna, nors tu ka...

Irgi laukiu iui... labai bijau tiketis ir svajoti...

Mano gydytoja sakė, kad neaiškios kilmės nevaisinumas dar nereiškia, kad priežasčių nėra, jų tiesiog neranda ar nežino.

Tas atsipalaidavimas lotuliukas.gif Jis tinka tik visiškai sveikoms poroms, kurios nepastoja iki metų. Kiek aš kartų girdėjau tą patarimą atsipalaiduoti doh.gif darydama namų darbus tikrai negalvoju apie nėštumą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 19 gegužės 2011 - 20:41