Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 19, 11:52)
zinok tiketis tikiuosi, bet bijau kad as busiu is tu kuriai nei vienas nei 2 nepades... oi kaip bijau cray.gif
kaip baisu... pildosi mano didziausi kosmarai.... niekad negalvojau.....

Nieko baisaus IUI nera, tikrai...
O kaip suprantu, pagal tavo deagnoze, butent IUI tau ir reikia.
nestuke.gif ne uz kalnu !!!

Aisku mes visos cia labai pergyvenam ir asarele karts nuo karto braukiam, bet daugiau optimizmo ir viskas bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 05 19, 11:56)
Tuoj pasibaigs tie tavo košmarai, guoskis tuom, kad pas tave bėdų nėra, pas TB bėdų nėra, reikia vieno vienintelio "įpurškimo" ir jau džiaugsiesi  nestuke.gif Paminėsi mano žodį  mirksiukas.gif

joooov iskas su mumis tvarkoj isskyrus svarbiausia dalyka - suderinamuma....
ai juodos mintys juodos nuotaikos... dabar slyksciausia, kad planavom naturaliame cikle IUI darytis jau si karta... bet per tuos testu nuplauke.... laukia gimtadienis, 30 metu sutikti su tokiomis juodomis mintimis....
ai...

QUOTE(NUTA @ 2011 05 19, 12:02)
nestuke.gif  ne uz kalnu !!!

jo. jei nepasirodys kad dar kazkas negerai....
Atsakyti
QUOTE(NUTA @ 2011 05 19, 13:02)
nestuke.gif  ne uz kalnu !!!

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 19, 13:12)

pupuk, optimizmo daugiau, už viską bus atlyginta, patikėk manim, juk gyvenimas taip surėdytas....
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 19, 12:19)
pupuk, optimizmo daugiau, už viską bus atlyginta, patikėk manim, juk gyvenimas taip surėdytas....

aciu uz ikvepima... 4u.gif susitaikysiu su tuo... dar esu soke ir neigime... niekas neidomu, tik gailetis saves... praeis... kelios dienos ir vel busiu kareivis....
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 19, 11:09)
aaaa, nes man darys LP ir histero vienu metu...sako ta GN nieko nepadeda, nei ka sutvarko per ja, o narkoze vistiek bus...net sako, kad GN kartais neteisingai parodo kiausintakiu pratekamuma, na praktikoj taip buvo g.gif

nu kiek man sake, kad parodo tik a lia kiausintakiu forma, o butent tas skystis, kuri ileidzia ir pravalo juos. todel po tokios nuotraukos daug kas pastoja is karto. aj, jeigu galima darytis, kdoel ne. gal tiek tetruksta, tai jau kas geriau - narkoze ar toliau bergdziai bandyti... padetis be iseities.

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 19, 12:12)
joooov iskas su mumis tvarkoj isskyrus svarbiausia dalyka - suderinamuma....
ai juodos mintys juodos nuotaikos... dabar slyksciausia, kad planavom naturaliame cikle IUI darytis jau si karta... bet per tuos testu nuplauke.... laukia gimtadienis, 30 metu sutikti su tokiomis juodomis mintimis....
ai...
o jeeeezau, nu jau kiek juodu minciu ir pesimizmo!!!! siaubiakas, kosmaro varianto!!!!! Kas tau dabar?! paskaitysi musu cia kai kuriu istorijas, kai is po 10 IUI nepastoja - tavo bedos bedelemis pasirodys. O nuejusi i IVF skyreli ir paskaiciusi nepastojusiu pasnekesius - is viso taps tau geda.

Pas mus cia, zinok, visos optimistes, vilties nepraranda. O jau jeigu nori saves gailetis - prasome mielai, bet ir rankas nuleisk, ir nebesvajok apie nuosava klecka... Tu vadovaukis tuo, kad "kada nors vistiek sulauksim", gyvenkit savo gyvenima, bet laiks nuo laiko folius paauginkit, stimuliacijas visokias kokias atlikite, i IUI procedura nueikite. Cia kaip "tarp kit ko".

Siaip, as pirma IUI dariau natur, tai labai gailiuosi, kuo daugiau foliu uzauga - tuo sansu daugiau. kai po visu savo bedu eisiu programai antram IUI, tai butinai prasysiu daktares sudaryti man extra-mega-super-plius-stipria stimuliacija smile.gif Va, kokia as maksimaliste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 19, 12:28)
nu kiek man sake, kad parodo tik a lia kiausintakiu forma, o butent tas skystis, kuri ileidzia ir pravalo juos. todel po tokios nuotraukos daug kas pastoja is karto. aj, jeigu galima darytis, kdoel ne. gal tiek tetruksta, tai jau kas geriau - narkoze ar toliau bergdziai bandyti... padetis be iseities.

o jeeeezau, nu jau kiek juodu minciu ir pesimizmo!!!! siaubiakas, kosmaro varianto!!!!! Kas tau dabar?! paskaitysi musu cia kai kuriu istorijas, kai is po 10 IUI nepastoja - tavo bedos bedelemis pasirodys. O nuejusi i IVF skyreli ir paskaiciusi nepastojusiu pasnekesius - is viso taps tau geda.

Pas mus cia, zinok, visos optimistes, vilties nepraranda. O jau jeigu nori saves gailetis - prasome mielai, bet ir rankas nuleisk, ir nebesvajok apie nuosava klecka... Tu vadovaukis tuo, kad "kada nors vistiek sulauksim", gyvenkit savo gyvenima, bet laiks nuo laiko folius paauginkit, stimuliacijas visokias kokias atlikite, i IUI procedura nueikite. Cia kaip "tarp kit ko".

Siaip, as pirma IUI dariau natur, tai labai gailiuosi, kuo daugiau foliu uzauga - tuo sansu daugiau. kai po visu savo bedu eisiu programai antram IUI, tai butinai prasysiu daktares sudaryti man extra-mega-super-plius-stipria stimuliacija smile.gif Va, kokia as maksimaliste smile.gif

smile.gif gal tu ir teisi, tik man dar GN, bet nepastojau iki siol, o dabar darys LP ir histero vienu metu ir viena narkoze g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 19, 13:28)
Tu vadovaukis tuo, kad "kada nors vistiek sulauksim", gyvenkit savo gyvenima, bet laiks nuo laiko folius paauginkit, stimuliacijas visokias kokias atlikite, i IUI procedura nueikite. Cia kaip "tarp kit ko".

100% sutinku thumbup.gif
Reikia gyvent savo gyvenima, butinai, nes kitaip galima isprotet...
Ir draugai, ir vakareliai, ir vynelis (proto ribose)!!! biggrin.gif
Atsakyti

.............
Atsakyti
Kas tau dabar?! paskaitysi musu cia kai kuriu istorijas, kai is po 10 IUI nepastoja - tavo bedos bedelemis pasirodys. O nuejusi i IVF skyreli ir paskaiciusi nepastojusiu pasnekesius - is viso taps tau geda.

Nu ir žiauriai tu čia suskėlei doh.gif Kaip galima rašyti, kad va mano ar kažkieno kito bėda didelė, o tavo tai mat bėdelė doh.gif Čia mus visas vienija viena DIDELĖ BĖDA - nepastojimas, ir nesvarbu dėl kokios diagnozės nepavyksta pastoti...Čia ir taip dauguma merginų sugniuždytos, kad negali turėti vaikiuko, tai kam dar pilti druskos ant žaizdos? Nesuprantu ir nepateisinu kitų žmonių problemų menkinimo iškeliant save schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 05 19, 14:03)
Nu ir žiauriai tu čia suskėlei  doh.gif Kaip galima rašyti, kad va mano ar kažkieno kito bėda didelė, o tavo tai mat bėdelė  doh.gif Čia mus visas vienija viena DIDELĖ BĖDA - nepastojimas, ir nesvarbu dėl kokios diagnozės nepavyksta pastoti...Čia ir taip dauguma merginų sugniuždytos, kad negali turėti vaikiuko, tai kam dar pilti druskos ant žaizdos? Nesuprantu ir nepateisinu kitų žmonių problemų menkinimo iškeliant save  schmoll.gif

Dristu sutikiti su Kiva juk kiekvienas isgyvena savo beda savaip, vienas gal metus laiko nepatoja ir jam atrodo, kad tai visa amzinybe ir netenka vilties, o kitas ir 10 metu gali nepastoti, bet vistiek tiki ir eina svajones link. Cia tk mano nuomone ir nieko izeisti nenorejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 05 19, 14:03)
Nu ir žiauriai tu čia suskėlei  doh.gif Kaip galima rašyti, kad va mano ar kažkieno kito bėda didelė, o tavo tai mat bėdelė  doh.gif Čia mus visas vienija viena DIDELĖ BĖDA - nepastojimas, ir nesvarbu dėl kokios diagnozės nepavyksta pastoti...Čia ir taip dauguma merginų sugniuždytos, kad negali turėti vaikiuko, tai kam dar pilti druskos ant žaizdos? Nesuprantu ir nepateisinu kitų žmonių problemų menkinimo iškeliant save  schmoll.gif

***** Kivuka kaip tu cia tiksliai pasakei.... as net zodziu pritrukau....isvis mane siutina tokie paguodos zodziai kaip, nieko jums dar tik metai, paziurekit kiti kiek ilgai nepastoja arba kitiems baisesnes diagnozes.... tipo mane cia turetu guosti???

QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 19, 14:10)
Dristu sutikiti su Kiva juk kiekvienas isgyvena savo beda savaip, vienas gal metus laiko nepatoja ir jam atrodo, kad tai visa amzinybe ir netenka vilties, o kitas ir 10 metu gali nepastoti, bet vistiek tiki ir eina svajones link. Cia tk mano nuomone ir nieko izeisti nenorejau wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pupukas24 nepergyvenk stipriai tikrai jum paviks, manau vieno IUI uzteks ir busi nestuke.gif kitaip ir buti negali mirksiukas.gif
Atsakyti