QUOTE(Lovella @ 2011 06 19, 18:30)
As irgi atsiprasau jei esu neteisi, bet keistai cia, dovanojau uzvakar Calliber vaikstyne, bet pasiimti atvaziavo jos vyras (taip prisistate), buvo su darbine masina (mini autobusiukas, gaila neiziurejau kas per imone) ir melyna darbo uniforma.
Ir kaip supratau ji turi mergyte, nes klause manes del rubeliu, tiesa perskaiciau per velai, sandeliuko temoj rasiau kad dovanoju mergytei...
Opapa kaip išlindo dar vienas kabliukas.
Vyras šįkart. Su autobusiuku...
Jaunas, apie 25-erių.
Calliber, tai visgi ne veltui užkliuvo, kad man sakėte, kad brolis, kitoms - gerasis kaimynas, o va Lovellai - kad vyras.
Ir juk pas Jus, kaip sakėte, 7 mėn. sūnus yra.
Beje, kai aš pasiūliau pati atvežti daiktelius, man vietoje adreso buvo atsiųstas telefono numeris ir pasakyta - Laukininkų gatvė.
Ir kad geriau privažiuos mano brolis ir paims viską.
Vienu žodžiu, negraži situacija gaunasi.
Visgi, kopinu jos žinutes iš AŽ čia, kad ir kaip ji prašė to nedaryti, o ir neketinau to daryti iki Lovellos komentaro. Nenorėjau be reikalo kelti bangų, bet kad jau taip gaunasi - reikia.
dabar konkreciai parasysiu kaip prasete ten temoj viesai nenoriu rasyti apie savo gyvenima atsiprasau tai va situacija tokia as i menesi gaunu 97.50lt uz vaikuti situacija pas mane nebuvo visada prasta kol vyras darba turejo o dabar kai jis liko be darbo tai iskilo mums dideliu sunkumu ir kol kas nesiseka susirasti jam darbo , siuo metu isejome gyventi atgal pas teveliu nes nebegalejome nuomotis buto o jis stovi darbo birzoje , odel tu rubeliu jus mane netaip supratote na atsiprasau geda man geriau buciau isvis neprasiusi niekada nebuvau megeja prasyti ir kazka tokio daryti bet gyvenimas priverte ne is gero siuo metu gyvenimo prasau pagalbos , o nusipirkti as ju tikrai siuo metu neistengiu jeigu isgaleciau nusipirkti tai patikekite tikrai neprasyciau devetu rubeliu ir daikteliu tai vat jeigu dar domina kas sakykit paaiskinsiu bet manau jeigu cia tokie pasipiktinimai iskilo gal geriau isvis nebeprasysiu pagalbos bandysiu per pazistamus pasieskoti na geros dieneles jums ir prasau neviesinti sitos zinutes nes tikrai jau ir taip geda db kai pamaciau ten paviesinta mano zinute jums suprantu gal izulei pasirode bet pamaniau gal netycia turesite ir galesite padeti o del karuseles as rasiau cia forume kad ar galetu kas padovanoti ar nebrangiai parduoti as nesistengiu imti visko as noriu mazyliui ir kazka nupirkti pati tik mano seimos situacija db neismaloniausiu ,
jeigu nesunku pasalinkite ten ta zinute nes labai nemaloniai jauciuos kai dabar visi ja mato ten
o daiktelius tai paima brolis mano tik jo kai paprasiau pagalbos kad paimtu daiktelius darbo metu kai vazineja tai nenorom sutiko ir prase sakyt kad nebrolis o kaimynas tik man issprudo pasakyt kakzuriai kad brolis uz sita tikrai atsiprasau bet nenorejau pasakyt nes jis poto nebepadetu, o as pati teisiu neturiu tai pati nelabai kaip ir galeciau pasimti nes sake jam gedos nereikia tai todel ir rasiau kad kaimynas tai vat del sito dalyko tikrai atsiprasau tik jeigu su juo susitiktumete prasau nepasakykite jam kad pasakiau kas jis man nes jis supyks ant manes tikiuos suprasite o del apgaudinejimo tai neturiu del ko apgaudineti kai istengdavau vaikuciui nupirkt viska pirkdavau tik va paskutiniu metu db sunku del to ir kreipiausi cia pagalbos laikinos
Sorry, Calliber, kad tenka šitaip aiškintis, norėjau Jumis tikėti, bet kitaip neišeina, tad norime, kad rimtai pasiaiškintumėte temoje kas ir kaip. Manau, kad mano nuomonei pritars dauguma mamų iš šios temos.