merginos - šiandien vaikų namai "Rytas" Remigijus Žiogas, kalėdų senis kuris būna per mūsų šventę, organizuoja kino žiūrėjimą. Pradžia 19 val. Jei kas nori dalyvauti - sakykit, skambinkite man iki 15 val., 869877631, informuosiu jį.
Visas ,jus maloniai kviečiai prisijungti prie mūsų "Vaiko ir šeimos gerovės" centro darbuotojų į išvyką po Telšių apylinkes. Išvykstame penktadienį 8 val.ryto.
Pageidaujančias važiuoti, prašome mus informuoti iki ketvirtadienio 12 val. tel 865629829 Roma
Pagarbiai, "Vaiko ir šeimos gerovės" centro darbuotojos
Pradejau tvarkyti vaiku rubus, surinkau nedideli maximos maiseli leliukisku drabuzeliu (56-62 dydzio), jei kam reikia, prasom kreiptis Taip pat dovanoju kelis rubus nesukems
Mūsų forumietiės calliber leliukui reikalinga pagalba. Jos leliukui mankštoms labai reikalngas didelis kineziterapinis ,lavinamasis kamuolys ar žaislai mankštai. Kad įsivaizduotumėte apie ką kalbu įdedu pvz: http://www.gudragalv...aef5203104f.jpg Gal kas turite nenaudojamą ar nebereiklangą, gal galėtumėte padovanoti ar už simbolinę kainą perleisti.LABAI BŪČIAU DĖKINGA
Ir mamytei iš Taurgės reikalinga antrinė laikina pagalba: "reikia rubeliu jos dukrytei (mergyte dabar 74 dydi nesioja, bet tiktu ir didesni ateiciai), batuku (dabar pedute 20 dydzio), kokiu nors lavinamuju zaisliuku butu gerai, sauskelnes gal kam atliko 4 dydzio (siaip mama vienkartines naudoja kai reikia kur nors iseiti arba pvz ligoninej)." Šeimą prižiūri infobe
Mūsų forumietiės calliber leliukui reikalinga pagalba. Jos leliukui mankštoms labai reikalngas didelis kineziterapinis ,lavinamasis kamuolys ar žaislai mankštai.
Kad įsivaizduotumėte apie ką kalbu įdedu pvz: http://www.gudragalv...aef5203104f.jpg
Gal kas turite nenaudojamą ar nebereiklangą, gal galėtumėte padovanoti ar už simbolinę kainą perleisti.LABAI BŪČIAU DĖKINGA
Turiu dideli kamuolį, tik jis be tokių burbuliukų, kaip nuotraukoj ir gal kiek mažesnis, jei tinka, galiu padovanoti. Brūkštelkit man į AŽ, nes retai beįlendu į šį skyrelį, ačiū.
Laba diena,
Turiu dideli kamuolį, tik jis be tokių burbuliukų, kaip nuotraukoj ir gal kiek mažesnis, jei tinka, galiu padovanoti. Brūkštelkit man į AŽ, nes retai beįlendu į šį skyrelį, ačiū.
Padovanočiau lovytę kūdikišką - vaikišką. Graži, balta, paraižyta taip, tik padėvėta jau, biški apkandžiota, su nuleidžiamu vienu šonu, dviem dugno padėtimis. ir dydis nestandartinis kažkoks - 70x130. aš tai neradau tokio dydžio čiužinuko. Lovytė išardyta, bet vis vien daug vietos užima, reiktų erdvesnės mašinos norintiems pasiimti.
sveikos merginos, mano bagazine jau tuscia, visas gerybes perdaviau i Turgaus g. paramos centra. AČIŪ VIKAI (VIKTORIJAI), gyvenanciai netoli Zardininku ziedo (pavardes neskelbsiu ) , manau ji cia nelabai lankosi tai bus padeka dar perduota per kitus kanalus
Sveikutes mamytes as su tokiu klausimeliu gal kuri nors turite nebenaudojama karusele virs lovytes prisukama ar kokia kitokia gal pigiai parduodate ar dovanojate?