Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

su Astarta tą patį parašėm mirksiukas.gif

tai man tada vietoj to berniuko 54. Monika 14 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 09 lapkričio 2011 - 22:07
QUOTE(Astarta @ 2011 11 09, 22:01)
Augustę jau aš paėmiau, Eligijų - zyzane

merga, pataisyk sąrašiuką dar kartelį, aš pacitavau paskutinius neįrašytus

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2011 11 09, 23:06)
Oi, Merga, jei dėl kiekvienos asabos keisti nick'us - tai nespėsi jų kaitalioti. hihihi.gif Bet va ko pastoviai visiems žmogaus apkūnumas užkliūna? hihihi.gif Tai priešingai - pagal žmogaus masę ir smegenų masės daugiau. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(merga @ 2011 11 09, 23:07)

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2011 11 09, 22:06)
Oi, Merga, jei dėl kiekvienos asabos keisti nick'us - tai nespėsi jų kaitalioti. hihihi.gif Bet va ko pastoviai visiems žmogaus apkūnumas užkliūna? hihihi.gif Tai priešingai - pagal žmogaus masę ir smegenų masės daugiau. lotuliukas.gif

Sakai biggrin.gif einu sąrašo taisyti nes matai kurapkos protas visai susisuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2011 11 09, 21:20)

Prašau mane prirašyti prie 54 Monika.

QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 11 09, 23:06)

tai man tada vietoj to berniuko 54. Monika 14 m.

Atsakyti
Astarta - tu seklys morka lotuliukas.gif arba Mergos sekretorė thumbup.gif , šaunuolė
Atsakyti
Nu as turbut ryza, jau antra karta merga mane is saraso ismeta. Gerai, kad astarta sugrazina visas biggrin.gif
Atsakyti
O gal paprasčiau dabar būtų, jei palikti sąrašiuką tik su likusiais vaikučiais? rolleyes.gif Ir vis pasirinkus vaikučius, jų vardelius trinti ir nebesimaišys.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 11 09, 23:11)
Astarta - tu seklys morka  lotuliukas.gif  arba Mergos sekretorė  thumbup.gif , šaunuolė

QUOTE(Požiūris @ 2011 11 09, 23:13)
Nu as turbut ryza, jau antra karta merga mane is saraso ismeta. Gerai, kad astarta sugrazina visas  biggrin.gif

šiandien man įkvėpimas pabūt tikslesnei biggrin.gif
Atsakyti
merga kurapka labai geras paukštis, labai rūpinasi savo vaikais, o tavo vaikų nesuskaičiuosi galėtų būti ne tik stora kurapka ,o galėtų būti šimtas tokių tai žinai kiek dar galėtum nuveikti biggrin.gif

o šiaip nebevirk, neverti tokie žmonės nei vienos Tavo minties, nekalbant apie nervų ląsteles, tokie žmonės puvėkai ... ir neverta apie juos galvoti nei ant jų pykti, tegul plaukia kaip sakant...
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2011 11 09, 22:13)
Nu as turbut ryza, jau antra karta merga mane is saraso ismeta. Gerai, kad astarta sugrazina visas  biggrin.gif

ir tu keisi nicą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2011 11 09, 23:14)
O gal paprasčiau dabar būtų, jei palikti sąrašiuką tik su likusiais vaikučiais? rolleyes.gif Ir vis pasirinkus vaikučius, jų vardelius trinti ir nebesimaišys.

thumbup.gif sugalvota
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 11 09, 22:15)

ir tu keisi nicą laugh.gif

Joa, i pikta_sekla lotuliukas.gif
Atsakyti