su Astarta tą patį parašėm
tai man tada vietoj to berniuko 54. Monika 14 m.
QUOTE(Astarta @ 2011 11 09, 22:01)
Augustę jau aš paėmiau, Eligijų - zyzane
merga, pataisyk sąrašiuką dar kartelį, aš pacitavau paskutinius neįrašytus
merga, pataisyk sąrašiuką dar kartelį, aš pacitavau paskutinius neįrašytus
QUOTE(Lexana @ 2011 11 09, 23:06)
Oi, Merga, jei dėl kiekvienos asabos keisti nick'us - tai nespėsi jų kaitalioti. Bet va ko pastoviai visiems žmogaus apkūnumas užkliūna? Tai priešingai - pagal žmogaus masę ir smegenų masės daugiau.
QUOTE(merga @ 2011 11 09, 23:07)
QUOTE(Lexana @ 2011 11 09, 22:06)
Oi, Merga, jei dėl kiekvienos asabos keisti nick'us - tai nespėsi jų kaitalioti. Bet va ko pastoviai visiems žmogaus apkūnumas užkliūna? Tai priešingai - pagal žmogaus masę ir smegenų masės daugiau.
Sakai einu sąrašo taisyti nes matai kurapkos protas visai susisuko
QUOTE(Lexana @ 2011 11 09, 21:20)
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 11 09, 23:06)
Astarta - tu seklys morka arba Mergos sekretorė , šaunuolė
Nu as turbut ryza, jau antra karta merga mane is saraso ismeta. Gerai, kad astarta sugrazina visas
O gal paprasčiau dabar būtų, jei palikti sąrašiuką tik su likusiais vaikučiais? Ir vis pasirinkus vaikučius, jų vardelius trinti ir nebesimaišys.
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 11 09, 23:11)
Astarta - tu seklys morka arba Mergos sekretorė , šaunuolė
QUOTE(Požiūris @ 2011 11 09, 23:13)
Nu as turbut ryza, jau antra karta merga mane is saraso ismeta. Gerai, kad astarta sugrazina visas
šiandien man įkvėpimas pabūt tikslesnei
merga kurapka labai geras paukštis, labai rūpinasi savo vaikais, o tavo vaikų nesuskaičiuosi galėtų būti ne tik stora kurapka ,o galėtų būti šimtas tokių tai žinai kiek dar galėtum nuveikti
o šiaip nebevirk, neverti tokie žmonės nei vienos Tavo minties, nekalbant apie nervų ląsteles, tokie žmonės puvėkai ... ir neverta apie juos galvoti nei ant jų pykti, tegul plaukia kaip sakant...
Papildyta:
ir tu keisi nicą
o šiaip nebevirk, neverti tokie žmonės nei vienos Tavo minties, nekalbant apie nervų ląsteles, tokie žmonės puvėkai ... ir neverta apie juos galvoti nei ant jų pykti, tegul plaukia kaip sakant...
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2011 11 09, 22:13)
ir tu keisi nicą
QUOTE(Lexana @ 2011 11 09, 23:14)
O gal paprasčiau dabar būtų, jei palikti sąrašiuką tik su likusiais vaikučiais? Ir vis pasirinkus vaikučius, jų vardelius trinti ir nebesimaišys.
sugalvota