merginos - rašykite į AŽ savo adresą ir tel. nr. - žiūrėsim kuris rajonas arčiau - bandysim aš arba merga paimti...
nieko neišmeskite, manau šeimos apsidžiaugs labiau, nei bomžai tampydami prie konteinerio..
Ok, rašau.
Mano vairuotojas tik kalėdoms grįš, tai jei manot, kad praverstų kas, tai
QUOTE(mama-gita @ 2011 11 01, 17:34)
Ok, rašau.
gavau, pasistengsiu paimti šią savaitę - paskambinsiu
nes mašiniukas pilnėja jau - kelios merginos po maišiuką kitą vis perduoda nuvežimui
sveikos merginos,penktadieni pas mane buvo Jolanta ,pridejau maisto nes per atostogas vaikai bus namuose ,sunku jai bus juos ismaitinti , pasipasakojo ,kad vyresnelis neturi striukes siltos ,ugis apie 186cm. ,taip pat vienam is berniuku mobilus visai suluzo ,gal kas turite koki atlikusi,taip pat batu reikia 44,46 nr. bet zinau ,kad su batais visada problema gauti .....
TATJANA jolanta sake ,kad tavo sunaus dzinsai tiktu viduriniajam ,tai juos rezervuojame ,jei galima ....
TATJANA jolanta sake ,kad tavo sunaus dzinsai tiktu viduriniajam ,tai juos rezervuojame ,jei galima ....
QUOTE(ritka68 @ 2011 11 02, 20:24)
sveikos merginos,penktadieni pas mane buvo Jolanta ,pridejau maisto nes per atostogas vaikai bus namuose ,sunku jai bus juos ismaitinti , pasipasakojo ,kad vyresnelis neturi striukes siltos ,ugis apie 186cm. ,taip pat vienam is berniuku mobilus visai suluzo ,gal kas turite koki atlikusi,taip pat batu reikia 44,46 nr. bet zinau ,kad su batais visada problema gauti .....
Galima Rytoj dienos begyje uzvesiu
QUOTE(taatjana @ 2011 11 02, 22:04)
Galima Rytoj dienos begyje uzvesiu
Sveikia ,bet žiūrim į priekį toliau
QUOTE(merga @ 2011 11 03, 11:01)
Sveikia ,bet žiūrim į priekį toliau
...yra kaip yra...
Reikia Kaledoms pradeti ruostis - priartinti stebuklu meta
Taip, merginos, yra kaip yra...
Laukiam Merga sąrašiuko - Roma sakė jau persiuntė tau
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 11 03, 11:08)
Taip, merginos, yra kaip yra...
xxxsaulyte ir merga, as jum parasiau i az .
o siaip butu labai idomu pamatyt sarasa kuo greiciau
QUOTE(ritka68 @ 2011 11 02, 18:24)
Jei dar neradot, pažiūrėsiu batus, mano vyrelis tokį dydį dėvi, lyg guli vieni odiniai žieminiai nebedėvimi
QUOTE(*Jura* @ 2011 11 04, 09:26)
Jei dar neradot, pažiūrėsiu batus, mano vyrelis tokį dydį dėvi, lyg guli vieni odiniai žieminiai nebedėvimi
ne ,batu dar neturime jokiu ,jei rasite butinai paimsime ,aciu