gal kam reikia siu?
viena lova paluzusi.Daiktai tikrai sunkus ir masyvus,kaip ir priklauso senoviskiems
kokia ta sekcija graži net seilės tįsta , gaila neturiu kur statyti... mielai aš tokį grožį priglausčiau
prisidedu prie Merga sveikinimų soc. darbuotojų profesine švente - ištvermės jiems visiems dirbant tokį darbą ir palaikau jų šios dienos protestą
merginos - Larisa, Ingusiaa, Ojura - jūsų daiktai šiandien iškrauti pas Romą ačiū jums šeimy nų vardu
merginos - Larisa, Ingusiaa, Ojura - jūsų daiktai šiandien iškrauti pas Romą ačiū jums šeimy nų vardu
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 09 27, 13:26)
prisidedu prie Merga sveikinimų soc. darbuotojų profesine švente - ištvermės jiems visiems dirbant tokį darbą ir palaikau jų šios dienos protestą
sveikinu ir aš , nes tokie žmonės dirba patį sunkiausią darbą, jie turi auksines širdis
o kas per protestas? nelabai aš kurse
QUOTE(loretita2 @ 2011 09 26, 19:36)
Labutis visoms. Noriu paklaust gal kas žinot kokia daugiavaike seima, kad galečiau atiduoti dukros išaugtus drabuželius, XS- S dydžio. Vyriškus baltinius 41 - 42 dydžio.
Rašykit i až, nes tik dabar pamačiau ,kad yra toks puslapiukas.
Rašykit i až, nes tik dabar pamačiau ,kad yra toks puslapiukas.
Drabuzeliai pazadeti seimynelei is Rietavo.
gal kam GARGZDUOSE reikia berniuko rubeliu nuo gimimo iki metuku dar galeciau ir savo rubu prideti xs-s dydis. Visi rubai tvarkingi,butu gerai,kad galetu patys atsiimti,nes siuo metu esu po operacijos
Sveikos, gerosios mamytės.
Prašau ir sau pagalbos- reikėtų monitoriaus vaikų kompiuteriui, senasis visai nuduso.
Ir dar visiškai netradicinis prašymas - reikia vyriškos pagalbos (nes aš jos neturiu) suremontuoti kompiuterinio stalo klaviatūros lentynėlę (kaip įtariu prisukti 4 varžtus, man nepakanka smarvės). Ir sutvarkyti vonios pertvarą, t.y. aliuminis rėmas, kuriam reikia pakeisti stiklus. Visa tai mano buvusio alkoholiko sugyventinio palikimas
Pageidaučiau už simbolišką atlygį.
O pati rasčiau keletą drabužėlių apie 5 m mergaitei (turiu paltukų, striukių, megztinių, batų).
Prašau ir sau pagalbos- reikėtų monitoriaus vaikų kompiuteriui, senasis visai nuduso.
Ir dar visiškai netradicinis prašymas - reikia vyriškos pagalbos (nes aš jos neturiu) suremontuoti kompiuterinio stalo klaviatūros lentynėlę (kaip įtariu prisukti 4 varžtus, man nepakanka smarvės). Ir sutvarkyti vonios pertvarą, t.y. aliuminis rėmas, kuriam reikia pakeisti stiklus. Visa tai mano buvusio alkoholiko sugyventinio palikimas
Pageidaučiau už simbolišką atlygį.
O pati rasčiau keletą drabužėlių apie 5 m mergaitei (turiu paltukų, striukių, megztinių, batų).
Labukas.
IEŠKAU : brangiosios, gal kas turite nereikalingus šiltus 46-47 dydžio vyriškus batus,kad negaila būtų kasdien avėti? Ieškau savo "kūdikiui",nu nebespėju pirkti taip auga koja .
O kadangi jau pradedu sąrėmiauti" ,o dar + mokslai, tai pasirodysiu tik savaitgalį. Geros savaitės.
IEŠKAU : brangiosios, gal kas turite nereikalingus šiltus 46-47 dydžio vyriškus batus,kad negaila būtų kasdien avėti? Ieškau savo "kūdikiui",nu nebespėju pirkti taip auga koja .
O kadangi jau pradedu sąrėmiauti" ,o dar + mokslai, tai pasirodysiu tik savaitgalį. Geros savaitės.
Merga - laikykis
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 09 27, 11:06)
Jau gavau saskaitą.Tikiuos padės