Mamytes, gal kas vaziuoja i Vilniu? Man reikia perduoti siuntuka
Aukse333, ra6iau jums į až , bet kažkodėl neatsakot
Sveikos aš labai trumpam,šią savaitę būsiu laaabai užsivertusi darbais.Rytoj būsiu Gargžduose,tad jei kam ko rašom man sms su koordinatėm tel 861725644
QUOTE(merga @ 2011 09 26, 07:31)
Sveikos aš labai trumpam,šią savaitę būsiu laaabai užsivertusi darbais.Rytoj būsiu Gargžduose,tad jei kam ko rašom man sms su koordinatėm tel 861725644
supratom
Gal kurios vyras ieško sandėlininko darbo KLP?
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 26, 11:55)
Gal kurios vyras ieško sandėlininko darbo KLP?
as pati darbuko ieskau tik gaila netinka man
Papildyta:
Ieškau 86cm porą šliauštinukų miegojimui maniškis nusispardo naktimis ir pastoviai sušala
Labutis visoms. Noriu paklaust gal kas žinot kokia daugiavaike seima, kad galečiau atiduoti dukros išaugtus drabuželius, XS- S dydžio. Vyriškus baltinius 41 - 42 dydžio.
Rašykit i až, nes tik dabar pamačiau ,kad yra toks puslapiukas.
Rašykit i až, nes tik dabar pamačiau ,kad yra toks puslapiukas.
QUOTE(Euforija123 @ 2011 09 26, 11:01)
Ieškau 86cm porą šliauštinukų miegojimui maniškis nusispardo naktimis ir pastoviai sušala
O Jums 86cm ne perdideli? Maniskis 2010 kova gimes(t.y. visais metais jaunesnis uz Tavo vaikiuka, jei data teisingai uzrasyta) ir yra dar tik 82cm ugio. 86cm - pusantru metuku vaikiuko ugis juk...
QUOTE(Pelene @ 2011 09 26, 22:15)
O Jums 86cm ne perdideli? Maniskis 2010 kova gimes(t.y. visais metais jaunesnis uz Tavo vaikiuka, jei data teisingai uzrasyta) ir yra dar tik 82cm ugio. 86cm - pusantru metuku vaikiuko ugis juk...
oj tikrai, data 2011 uzrasyta maniskis 2010m gimimo
Labas tytas visų pirma visas soc.darbuotojas sveikinu su jų profesine švente ir Jus visas taip pat nes aktyviai prisidedate prie socialinio darbo.
Informuoju,kad iš mūsų fondo šiandien išemu 120 lt.paremti vienai Romos šeimai,kuri yra labai nepavydėtinoje ir sunkioje padetyje. Tad
po vienos mamytės paskutinio papildymo sąskaitoje buvo 438,70
Išimu 120 Lt ir sąskaitoje lieka 318.70 Lt
Informuoju,kad iš mūsų fondo šiandien išemu 120 lt.paremti vienai Romos šeimai,kuri yra labai nepavydėtinoje ir sunkioje padetyje. Tad
po vienos mamytės paskutinio papildymo sąskaitoje buvo 438,70
Išimu 120 Lt ir sąskaitoje lieka 318.70 Lt
Sveiki...
Prašau parašykit saskaitą kur galėčiau pravest pinigėlių Ačiū.
Prašau parašykit saskaitą kur galėčiau pravest pinigėlių Ačiū.