Kristinos Andriukui kitą sav.planuosiu nuvešti, ačiū
ZAIKA2, 20 Geg 2011 - 15:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
ZAIKA2, 20 Geg 2011 - 15:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
VIENA PAZYSTAMA TURINTI PENKIU METU BERNIUKA KLAUSIA KUR GALIMA ATNESTI JAU ISAUKTUS RUBELIUS. Priminkite adresa ir vardus
merga, 20 Geg 2011 - 15:35, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
merga, 20 Geg 2011 - 15:35, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: Sveiki.
Jeigu Jūs nieko prieš berniuko išaugtus drabužius paimčiau aš .Jūsų parama padėtų prieš mėnesį grįžausiai iš Japonijos pas tėvus jaunai mamai, su 4 vaikais 3 berniukais ir mergaitei![]()
Į mane kreipėsi su pagalbos prašymu moteriškaitė Silvestra iš kaimyninio kaimo,kuri apsiemė prižiūrėti šeimyną.
Jauna mama su 4 vaikais iš Japonijos.Atvažiavo saugodama vaikus nuo rdijacijos ir maisto stygiaus, prisiskolinusi pinigų (bilietai į LT kainavo jai 12 000 Lt).Dėl dokumentų stygiaus(jie turėtų būti prisatyti iš Japonijos),moteriškė negali gauti Lietuvoje pašalpų,dabar bando mažylei tvarkytis pašalpas,bent jau sauskelnėm. Pačios be būtinų dokumentų į darbą niekas nepriima,o išmaitinti ir aprengti reikia 4 vaikus ir pačiai.
Piniginės paramos jai suteikti negalim,bet vaikams drabužių manau parūpinti galėtume,ką galvojate,Jūs ,mano mielosios,bitutės-geradarės a![]()
Plačiau apie mano aprašytą šeimą mano kolegos filmuotoje medžiagoje:
http://bukimeviening...cts... (video)/
merga, 20 Geg 2011 - 15:35, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
merga, 20 Geg 2011 - 15:35, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: Sveiki.
Jeigu Jūs nieko prieš berniuko išaugtus drabužius paimčiau aš .Jūsų parama padėtų prieš mėnesį grįžausiai iš Japonijos pas tėvus jaunai mamai, su 4 vaikais 3 berniukais ir mergaitei![]()
Į mane kreipėsi su pagalbos prašymu moteriškaitė Silvestra iš kaimyninio kaimo,kuri apsiemė prižiūrėti šeimyną.
Jauna mama su 4 vaikais iš Japonijos.Atvažiavo saugodama vaikus nuo rdijacijos ir maisto stygiaus, prisiskolinusi pinigų (bilietai į LT kainavo jai 12 000 Lt).Dėl dokumentų stygiaus(jie turėtų būti prisatyti iš Japonijos),moteriškė negali gauti Lietuvoje pašalpų,dabar bando mažylei tvarkytis pašalpas,bent jau sauskelnėm. Pačios be būtinų dokumentų į darbą niekas nepriima,o išmaitinti ir aprengti reikia 4 vaikus ir pačiai.
Piniginės paramos jai suteikti negalim,bet vaikams drabužių manau parūpinti galėtume,ką galvojate,Jūs ,mano mielosios,bitutės-geradarės a![]()
Plačiau apie mano aprašytą šeimą mano kolegos filmuotoje medžiagoje:
http://bukimeviening...cts... (video)/
lotutee, 21 Geg 2011 - 19:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
lotutee, 21 Geg 2011 - 19:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
merga, turiu dovanojama sekcija, gal kokiai šeimai reikia? ir dar turiu tris maišus rūbelių vaikui iki metukų bei dėžutę mišinuko, kai galėsi prilėk pas manpo tėvų
merga, 23 Geg 2011 - 14:16, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
merga, 23 Geg 2011 - 14:16, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Įdedu Jurgitos laišką
![]()
O taip pat visą kita kas tiktų Jurgitos šeimai.
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯