Vasara beldžiasi į langus,ore tvyro ievų ,kaštonų ir alyvų aromatas,o mes tęsiam savus gerus darbus ir siūlom prisijungt ir Jus
PRIEŠ TAI BUVUSI TEMA
Nebereikalingus daiktus,drabužius galima padovanoti ir atiduoti :
VAIKAMS
BĮ Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centras
Adresas: Turgaus g. 22 / Tomo g. 15, Klaipėda
Darbo laikas: I-IV - 8:00-17:00 val.,
V 8:00-15:45 val.,
VI-VII - nedirba
Skyriaus tel. (8-46) 31 48 13
DIENVIDIS, labdaros ir paramos fondas
Žilvičių g. 22, KLAIPĖDA
(46) 385906
VI-VII - nedirba
Klaipėdos Informacijos ir paramos gausiai šeimai centras (IPGŠC )
Debreceno g. 3, Klaipėda
Tel.: 8 46 300385, 8 686 52050, 8 685 44409
VI-VII - nedirba
SUAUGUSIEMS:
Klaipėdos MARIJOS TAIKOS KARALIENĖS parapijos CARITAS
Taikos pr. 29A, LT-91145 KLAIPĖDA
Telefonas: (46) 493376
http://taikoskaralie...caritas,44.html
KLAIPĖDOS KRISTAUS PARAPIJOS CARITAS
Puodžių g. 13, LT-92127, KLAIPĖDA
Tel.: (46) 315091
Klaipėdos Šv. Kazimiero Parapijos Caritas
Kretingos g. 40, Klaipėda
Tel: 8 616 42 382
Darbo laikas daug kur l-lV nuo 9- 16 val,penktadieniais iki 16 val.
Dar buitinę paramą(darbužiai ir kt,) priima
Lietuvos Raudonojo kryžiaus draugijos Klaipėdos skyriusŠvyturio g. 6A,(Sportininkų rajone)
Telefonas: (8 46) 410107
Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos Klaipėdos skyriaus sekretorė
Dalytė Fabijonavičienė
Mob.:+370 620 44 701
El.p.: dalyte@gmail.com
www.redcross.lt
su nauja tema
tęsiame darbus toliau
ir iš karto su infrmacija - Padėkime LIEPAI išgirti !!!! mūsų kraštietė , nelikime abejingi... nors po lituką kitą... kaip sakoma "lašas po lašo..."
tęsiame darbus toliau
ir iš karto su infrmacija - Padėkime LIEPAI išgirti !!!! mūsų kraštietė , nelikime abejingi... nors po lituką kitą... kaip sakoma "lašas po lašo..."
Sveikos,
Gal yra Gargžduose mamų, kurioms būtų galima perduoti rūbelius? Turiu dovanojamų suaugusiems Bet dėl darbo grafiko, pati neturiu galimybių vežiot į Klaipėdą ar centrus.
Gal yra Gargžduose mamų, kurioms būtų galima perduoti rūbelius? Turiu dovanojamų suaugusiems Bet dėl darbo grafiko, pati neturiu galimybių vežiot į Klaipėdą ar centrus.
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 17, 21:22)
Sveikos,
Yra mamikių viena iš jų yra NATUR-vietinė,o aš būnu dabar antradieniais darbo metu,tai kuri labiau į kaį kris tai ir parašykite
susikambinam - gal aš pabūsiu pvz su abiem apačioj... na manau kažkaip... juk mes mamos ir moterys
susikambinam - gal aš pabūsiu pvz su abiem apačioj... na manau kažkaip... juk mes mamos ir moterys
nu,panos pavarot ypač Saulytės komentaras. Čia iš tos serijos aš moteris indaplovė
O jei rimtai,gal kokia kaimynė šalia normali yra tai padėtų? Pala ,juk šalia tavęs dar kažkuri iš mamkių gyvena,gal mažu prišoktų pagelbėti jos koks vyriukas
su nauja tema
abejoju,kad mano vaikas pabutu su svetimu zmogum
bet,kaip jau sakiau,kazkaip nunesiu viska
planu nekeiciam ir lauksiu skambucio
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 05 17, 20:31)
abejoju,kad mano vaikas pabutu su svetimu zmogum
bet,kaip jau sakiau,kazkaip nunesiu viska
planu nekeiciam ir lauksiu skambucio
Labutis,
Super nauji namuciai, AČIŪ merga
parasiau i AZ savo kontaktus
Super nauji namuciai, AČIŪ merga
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 17, 21:22)
Sveikos,
parasiau i AZ savo kontaktus
Panos ,jei rytoj makaluojate Klp tai gal susibėgam iki pietų kur nors a
skelbimas vaikiska lovyte
radau pigiai gal kam reikia KLP
radau pigiai gal kam reikia KLP
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 05 17, 21:41)
tęsiame darbus toliau
prisidedu prie šio prašymo - turiu nuotraukėlę, nepaprasto žavumo ir dangiškų akelių mergytė. Kaip norėtųsi, kad ji girdėtų Prisidėkim kas kiek galim. Ačiū
QUOTE(merga @ 2011 05 18, 09:27)
butu smagu, bet as dar nesu garanduota, laukiu vakaro kol pareis didzioji is darzo jei ka buciau su dviem nzn ar galesiu ramiai kavos atsigerti
QUOTE(merga @ 2011 05 18, 10:27)
Noreciau ir as Kelinta valanda ir kur? Prisiderinciau
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 05 17, 20:41)
Paskaiciau, pazliumbiau, ir kol emocijos neisbleso, imeciau "lituka, kita"