Ne senutė, bet dabar labai taip pasenau

. Žinot būna palaipsniui kažkaip pakitimai atsiranda vienoms, o kitoms tokiais šuoliais. Tai man per praėjusius paskutinius metus labai viskas ryškiai pakito, ypač veido linija patyso, pirmieji žili plaukai išlindo, kurių dar nesimato, bet... mintys visokios ne kokios lenda, pati nesitikėjau tokio efekto, visada maniau kad brandžios moterys savaip patrauklios, o grožio etalonų niekad nesivaikiau. Iki trisdešimties visi laikė niolikine, kai 25-kių laukiausi, aplinkiniai kreivai žiūrėjo, atseit vaikai vaikų prisidarė, alkoholio, net nežinau, matyt kai ištekėjau parduot ėmė... o dabar iškart bats - balzakinė moteris su visais privalumais ir trūkumais. Aš tiesiog stoviu, žiūriu į save veidrodyje - o ten - svetimas žmogus, visai ne aš, kurią tikrai mėgau, ir tam tikri trūkumai man net buvo mieli.
hialuronas - geras dalykas, bandžiau kartą, efektas tikrai buvo. Ir į ilgalaikį nespjaunu. Bet nei vieno nei antro šiuo metu finansai nelabai leidžia. Vien tai kad visus rūbus tenka keist į didesnius kerta per kišenę

.
Rankinė man nepatogu po pažastim

tai kuprinė lieka