Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(raami @ 2011 05 18, 15:05)
O dar yra neutralių spalvų? g.gif Labai įdomu pasidarė kokia juoda ir balta yra? Gal irgi neutralios? g.gif

dar pilka - taip pat neutrali. Spalvų derinimas rūbuose - toks slidus dalykas, mat yra dar žmogus prie kurio derinamos spalvos biggrin.gif . Bet aš kategoriškai nesutinku kad ruda nedera su pilka, arba kad taupe dera prie visko. Nu rūdžių spalvos ruda su šviesiai pilka arba šlapio asfalto pilka - dera, ir man labai gražu, o į vasaroms tinkančių žvėrių raštų (nu ten gepardo, tigro kailių) medžiagų spalvas irgi dažnai prie rudų įveda pilką spalvą. Be to soft autumn man išvis tokia sepios spalvų paletė manau labai tinkama...
...tik derinant spalvas nereikia pamiršt, kad jos būna nelygiavertės, todėl tai kas tinka spalviniame derinyje kaip diržas, nebūtinai gerai žiūrėsis kaip sijonas... vat mačiau vyriškoj kažkokioj kolekcijoj: rūdžių rudos kostiumas, tamsiai pilki marškiniai ir mėlynas kaklaraištis; šviesiai pilkas kostiumas, tamsiai pilki marškiniai ir rūdžių spalvos kaklaraištis ir pan. - nu gražu wub.gif Bet man ne kaip atrodytų pilka palaidinė ir rūdžių spalvos sijonas unsure.gif ... todėl gal tokių spalvinių derinių nereiktų rinktis renkant kapsulę g.gif
Aš asmeniškai turiu tokią "taisyklę" - man negražu kai batai šviesesni, man optiškai nepriimtinas variantas. Ir prie juodų pėdkelnių mano akimis tinka tik labai tamsiai rudi ar kokie labai tamsiai mėlyni, ar kokie ryškūs (pvz: raudoni) batai... o geriausiai - juodi. Visokie šiaip rudi (kokie dažniausiai ir būna), ar pilki - kažkokį ne vientisą vaizdą sukuria, o siekiant kojas paplonint vizualiai tai išvis - padalina optiškai, ir todėl storina. O visa kita - derinama, suderinama, tik aišku - skonio reikalas ir mokėjimas derinti iš pirmo žvilksnio nederinamus dalykus.
Atsakyti
Bytte čia paminėjo vieną svarbų dalyką- apie vizualų figūros padalinimą. Tiems, kurie maskuoja riebaliukus ar kažkokių kūno dalių trumpumą, reikia vengti vizualių padalinimų.
Pradėjau formuot vasaros garderobą. Gavosi visos apačios juodos ( netyčia). Jei kas išeis, parodysiu. Dabar ieškau avalynės ir viršutinės dalies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 19 gegužės 2011 - 10:39
QUOTE(kaleda @ 2011 05 19, 10:38)
Pradėjau formuot vasaros garderobą. Gavosi visos apačios juodos ( netyčia). Jei kas išeis, parodysiu. Dabar ieškau avalynės ir viršutinės dalies.

O man vasara asocijuojasi tik su šviesiomis spalvomis ax.gif O prie juodų apačių šviesūs viršūs irgi nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 05 19, 11:48)
O man vasara asocijuojasi tik su šviesiomis spalvomis ax.gif O prie juodų apačių šviesūs viršūs irgi nelabai g.gif

Man taip pat vasara asocijuojasi arba su šviesiom, pastelinėm spalvom, arba su ryškiom. Juoda turbūt blogiausias variantas vasarai unsure.gif Bet va kad prie juodos netinka šviesus viršus, tai nesutikčiau, kodėl gi ne. Tik tiek, kad gaunasi kontrastas, kuris ne visoms tinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 19, 12:36)
Man taip pat vasara asocijuojasi arba su šviesiom, pastelinėm spalvom, arba su ryškiom. Juoda turbūt blogiausias variantas vasarai  unsure.gif  Bet va kad prie juodos netinka šviesus viršus, tai nesutikčiau, kodėl gi ne. Tik tiek, kad gaunasi kontrastas, kuris ne visoms tinka  unsure.gif

Man čia vasarai netinka mirksiukas.gif Žiemą visai nieko smile.gif
Atsakyti
Aš jau greit eisiu kraustyt iš naujo spintą vasarai, nes žiūriu, kad jau tuoj ji ateis smile.gif Vėl turbūt fotkinsiu smile.gif
Atsakyti
O man gražu... tiesa nelabai praktiška, kai saulė svilina.
šioje kolekcijoje nemažai juodos
Kaleda, o kokias dar spalvas bandysi imt 4u.gif ? siūlau ochrą ir bordo iš tavo paletės... arba kažką iš tavo žalių, turėtų akis pabrėžt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 05 19, 15:19)
Aš jau greit eisiu kraustyt iš naujo spintą vasarai, nes žiūriu, kad jau tuoj ji ateis smile.gif Vėl turbūt fotkinsiu smile.gif

lauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 05 19, 15:34)
O man gražu... tiesa nelabai praktiška, kai saulė svilina.
šioje kolekcijoje nemažai juodos
Kaleda, o kokias dar spalvas bandysi imt 4u.gif ? siūlau ochrą ir bordo iš tavo paletės... arba kažką iš tavo žalių, turėtų akis pabrėžt mirksiukas.gif

Ai, ten viskas taip palaida ir plona, kad mūsų pajūrio vėjai prapūs smile.gif O "viršūnėlių" ieškau "tinka-netinka" principu, nelabai sekasi: arba netinka modelis, arba kaina. Žiūriu, kad šį sezoną daug a la "Pugačiovos sovietinio periodo" paklodėl tipo palaidinių, gal bandyti pasisiūti, tada lengviau spalvą tinkamą atrast g.gif
Pasiūlymas patiko.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 05 19, 16:29)
Ai, ten viskas taip palaida ir plona, kad mūsų pajūrio vėjai prapūs smile.gif O "viršūnėlių" ieškau "tinka-netinka" principu, nelabai sekasi: arba netinka modelis, arba kaina. Žiūriu, kad šį sezoną daug a la "Pugačiovos sovietinio periodo" paklodėl tipo palaidinių, gal bandyti pasisiūti, tada lengviau spalvą tinkamą atrast g.gif 
Pasiūlymas patiko.

a la Aločkos nesisiūk - į maišą pavirsi. Siūkis kimono su pakeltu juosmeniu - būsi bais madinga ir figūringa.
O tas disko ar kaip ten vadinasi 8-to dešimtmečio stilius tai tikrai toliau tendencingai žiūriu braunasi į dabartinę madą, kartu su visomis platformomis, kliošais ir folk stiliaus sijonais bei palaidinėm ax.gif galėsiu vėl hipė būt biggrin.gif
Atsakyti
donstop, o tu gal ir vaiko rubu kapsules esi susidariusi?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 05 21, 13:11)
donstop, o tu gal ir vaiko rubu kapsules esi susidariusi?

Taip smile.gif

Šiandien perėjau Akropolį, skystai su nuolaidom g.gif Pavyko nusipirkti tik basutes iš Maximos, odinės, 18 lt tongue.gif
Atsakyti