Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 05 16, 18:32)
Gal kiek labiau talijuotų ieškau, mane tokie A formos, netalijuoti - irgi storina ax.gif

Taigi jis lengvas, permatomas, plaikstosi vėjyje, nemanau, kad labai storins g.gif Nors galėtų nors po krūtine būti įimtas.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 16, 16:04)
Žiūrint kokiai figūrai  unsure.gif  Manajai perdaug beformis būtų, storintų  unsure.gif

Aš esu labai liekna, todėl nesijaudinu, kad storins smile.gif
QUOTE(bytte @ 2011 05 16, 18:32)
jei saulės per daug - nelabai tas daiktas padės - iškirptė didelė, o ji net labiau nei rankos nukenčia... pečiai, aišku, labiausiai, bet jiems ilgų rankovių nereikia... o iš rankų - labiau apatinė dalis, tai jei imt rankoves ilgas, tai jau ilgas. Aš pati labai saulės bijau blush2.gif ... renkuosi labai panašius siluetus - nekaršta taip su jais. Gal kiek labiau talijuotų ieškau, mane tokie A formos, netalijuoti - irgi storina ax.gif

Niu gal ir taip. Norisi kažko lengvo, kad ant maudimuko užsidėjus galėčiau vaikščioti pajūryje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 17 gegužės 2011 - 12:22
QUOTE(dontstop @ 2011 05 16, 16:04)
Žiūrint kokiai figūrai  unsure.gif  Manajai perdaug beformis būtų, storintų  unsure.gif
Na o dar  g.gif
Kalėdinių vakarėlių mano darbe nebūna, teatruose nesilankau..

Na, pas mane labiau kokteilines suknutes, o ne vakarines (visos iki keliu arba auksciau, ir minimaliai puosnios), tai as jas dar velkuosi vakarais pasisedejimui kavinese, einant i kluba, koncerta... Todel ir nemegstu ilgu bei puosniu, nes tada labai ribotas tokiu sukneliu nesiojimas...
Atsakyti
Mergaitės, ar dera tokios spalvos tarpusavyje: žalsvi, melsvi, pilki, rusvi atspalviai? g.gif Suprantu, kad jų buna visokių, bet iš esmės tikriausiai nesipjauna? Vis apie kapsulės spalvas galvoju, nes nesinori apsiriboti tik keliomis spalvomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 18 gegužės 2011 - 12:35
QUOTE(raami @ 2011 05 18, 13:34)
Mergaitės, ar dera tokios spalvos tarpusavyje: žalsvi, melsvi, pilki, rusvi atspalviai? g.gif Suprantu, kad jų buna visokių, bet iš esmės tikriausiai nesipjauna? Vis apie kapsulės spalvas galvoju, nes nesinori apsiriboti tik keliomis spalvomis.

Rusvi su pilkais nedera, kitkas ok. Šiaip, jei visi šalti atspalviai, tada gerai. Negalima derinti šaltų su šiltais 4u.gif

Ačiū visoms už komentarus dėl suknelės 4u.gif Kad ir kaip sukčiau, bus suknelė vienam kartui, vėliau bandysiu parduoti. Nes trumpa suknelė ne mano variantas, minimaliai puošnios irgi nenoriu, noriu išsipuošti tą dieną ojojoi kaip smile.gif

Šiek tiek atvėso - aš pristabdžiau pirkimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 18, 14:44)
Rusvi su pilkais nedera

niekaip nesuprantu,kodel vis taip sakot doh.gif Gal labai grozio ir nepriduoda,bet gi nesipjauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 18, 13:44)
Rusvi su pilkais nedera, kitkas ok. Šiaip, jei visi šalti atspalviai, tada gerai. Negalima derinti šaltų su šiltais  4u.gif

noriu išsipuošti tą dieną ojojoi kaip  smile.gif

Šiek tiek atvėso - aš pristabdžiau pirkimus  smile.gif

Ačiū 4u.gif
O taupe yra šaltas, ane? O šokolado spalva šilta ar šalta?

wub.gif Lauksim nuotraukos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pamparam:) @ 2011 05 18, 13:48)
niekaip nesuprantu,kodel vis taip sakot doh.gif Gal labai grozio ir nepriduoda,bet gi nesipjauna smile.gif

Gal labiau nuo atspalvių priklauso g.gif Aš tamsiai pilką sijoną nešioju su rudu megstuku (bet jame vos vos matosi įausto violetinio siūlo) tai sau visai gerai atrodau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 05 18, 14:48)

Visas šitas reikalas su spalvom, stilium, madom, gražu - negražu yra be galo subjektyvu smile.gif Čia ne aukštoji matematika, formulių jokių nėra. Visos taisyklės, jei ir egzistuoja, yra ginčytinos.
Aš vis rašau, kad ruda/rusva su pilka nedera, nes man taip atrodo ir todėl, kad taip rašoma kai kuriuose šaltiniuose, pvz šitos stilistės temoje. Be abejo, ne privalu aklai vadovautis mano ar kieno nors kito nuomone ax.gif smile.gif 4u.gif
QUOTE(raami @ 2011 05 18, 14:54)
Ačiū 4u.gif
O taupe yra šaltas, ane? O šokolado spalva šilta ar šalta?

Papildyta:

Taupe - neutralus biggrin.gif O šokolado šilta.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 18, 14:18)
Taupe - neutralus  biggrin.gif O šokolado šilta.

O dar yra neutralių spalvų? g.gif Labai įdomu pasidarė kokia juoda ir balta yra? Gal irgi neutralios? g.gif
Atsakyti
Juoda ir balta - neutralios. Šiltas ir šaltas derinti galima. Donstop teisingai sako, kad šia jos ir kai kurių kitų žmonių nuomonė. Bet teoriškai tikrai galima. Reikia žiūrėti konkrečius atspalvius ir nuspręsti.
Atsakyti
o as lmanau,kad dvi spalvos tarp saves visada dera,o del trecios reik pasistengti
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2011 05 18, 16:36)
o as lmanau,kad dvi spalvos tarp saves visada dera,o del trecios reik pasistengti

Kai pagalvoji gal ir taip g.gif Man pvz melyna su juoda atrodė nelabai schmoll.gif
O va radau Prada batelius derinta melyna su juoda ir savotiškai gražu
user posted image
Atsakyti