Mano paskutinis darbelis
Meskutejolanta, apyranke atrodo graziai ir spalvos labai mielos (as silpnybe jauciu zaliai), bet ar patogus tokie ilgi karoliukai? Jei patogu, tai tada apyranke superine.
Vetute, įdomus ir estetiškas sprendimas
O čia mano.
O čia mano.
QUOTE(hobite @ 2012 09 16, 10:20)
Meskutejolanta, apyranke atrodo graziai ir spalvos labai mielos (as silpnybe jauciu zaliai), bet ar patogus tokie ilgi karoliukai? Jei patogu, tai tada apyranke superine.
Aciu uz emocija ir klausima.
Si apyranke buvo daryta konkreciai moteriai,kuriai ilgi karoliai netrukdo.Rasyti su ja gal ir ne labai,bet kaip akcentas labai smagus.
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 09 23, 17:33)
Vetute, įdomus ir estetiškas sprendimas
Dekui
M.A.M.A. - apyrankė 100 procentų mano skonio, labai daug kruopštaus darbelio įdėta, nes karoliukai kaip suprantu iš smulkesnių
QUOTE(Nosiaplaukienė @ 2012 09 24, 14:41)
M.A.M.A. - apyrankė 100 procentų mano skonio, labai daug kruopštaus darbelio įdėta, nes karoliukai kaip suprantu iš smulkesnių
Dėkui
Darbas tikrai labai kruopštus ir ilgas, nes visi karoliukai yra suraizgyti, supinti ir surišti vientisa ilga viela. Tai mano pačios sukurta technika
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 09 25, 00:54)
Dėkui
Darbas tikrai labai kruopštus ir ilgas, nes visi karoliukai yra suraizgyti, supinti ir surišti vientisa ilga viela. Tai mano pačios sukurta technika
Aš irgi jungiuos prie pagyrų šiai apyrankei. Atrodo švelni ir subtili
Vetute, nuostabi apyrankė