Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

Mano paskutinis darbelis ax.gif
user posted image
Atsakyti
" Nataly"
user posted image
Atsakyti
Meskutejolanta, apyranke atrodo graziai ir spalvos labai mielos (as silpnybe jauciu zaliai), bet ar patogus tokie ilgi karoliukai? Jei patogu, tai tada apyranke superine.
Atsakyti
Savaitgalio darbas
user posted image user posted image
Atsakyti
Vetute, įdomus ir estetiškas sprendimas thumbup.gif

O čia mano.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2012 09 16, 10:20)
Meskutejolanta, apyranke atrodo graziai ir spalvos labai mielos (as silpnybe jauciu zaliai), bet ar patogus tokie ilgi karoliukai? Jei patogu, tai tada apyranke superine.

Aciu uz emocija ir klausima.
Si apyranke buvo daryta konkreciai moteriai,kuriai ilgi karoliai netrukdo.Rasyti su ja gal ir ne labai,bet kaip akcentas labai smagus.
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 09 23, 17:33)
Vetute, įdomus ir estetiškas sprendimas  thumbup.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
M.A.M.A. - apyrankė 100 procentų mano skonio, labai daug kruopštaus darbelio įdėta, nes karoliukai kaip suprantu iš smulkesnių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosiaplaukienė @ 2012 09 24, 14:41)
M.A.M.A. - apyrankė 100 procentų mano skonio, labai daug kruopštaus darbelio įdėta, nes karoliukai kaip suprantu iš smulkesnių  4u.gif

Dėkui smile.gif

Darbas tikrai labai kruopštus ir ilgas, nes visi karoliukai yra suraizgyti, supinti ir surišti vientisa ilga viela. Tai mano pačios sukurta technika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 09 25, 00:54)
Dėkui  smile.gif

Darbas tikrai labai kruopštus ir ilgas, nes visi karoliukai yra suraizgyti, supinti ir surišti vientisa ilga viela. Tai mano pačios sukurta technika  smile.gif

Aš irgi jungiuos prie pagyrų šiai apyrankei. Atrodo švelni ir subtili
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Vetute, nuostabi apyrankė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti