Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

QUOTE(Sorceress @ 2012 08 30, 14:55)
Tai supratau, ką žodis reiškia tongue.gif Man įdomu, kodėl neriama, o ne veriama, ar dėl to kad lengviau, greičiau ir t.t.

O kodėl vieni auskarai pvz. būna verti, kiti ice resin, kiti fimo? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 08 30, 13:01)
O kodėl vieni auskarai pvz. būna verti, kiti ice resin, kiti fimo? biggrin.gif  biggrin.gif

Tai kad vaizdelis skirtingas gaunasi, o čia rezultatas kaip ir lygiai toks pats, už tai ir cekava, kuo nėrimas viršesnis už vėrimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 08 30, 15:10)
Tai kad vaizdelis skirtingas gaunasi, o čia rezultatas kaip ir lygiai toks pats, už tai ir cekava, kuo nėrimas viršesnis už vėrimą biggrin.gif

Bandžiau verti, bet valas nebuvo paklusnus. O nėrimas "prilipo" smile.gif
Kada nors įveiksiu ir vėrimą, pažadu biggrin.gif

Atsakyti
Va va, labai geras argumentas, nes su trumpu valu vert nemėgstu, o ilgas pastoviai susimakaluoja, tai pusę laiko užima terliojasimasis su valo raizgalynėm doh.gif O neriat, naudojant siūlą ar valą? Pažadu daugiau neklausinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2012 08 30, 08:50)
Taip, tai dviejų dydžių karoliukai. Bet kaip vadinasi ši spiralė - nežinau. Tiesiog nėriau spiralės principu

dar tokio tipo apyrankės vadinamos cellini spiral mirksiukas.gif

QUOTE(Sorceress @ 2012 08 30, 13:59)
Beje, aš kartais ir Toho, ir Matsuno naudoju, bet negaliu pasakyt, kad man jie kažkokie stebuklingesni už čekišką biserį.

drinks_cheers.gif

veriu plačias apyrankes eglutės principu ( dar kitaip ndebele ), tačiau valo nenaudoju, man jos kietokos su valu išeina, visada veriu su Nymo siūlu ( kiek bandžiau, tai jis man tvirčiausias ir patikimiausias atrodo ), o kadangi dar ir mazgų nemėgstu mazgyti ax.gif , tai imu minimum 1.5metro siūlą. Kad nesimazgytų ilgas siūlas visada naudoju tepaliuką siūlams sutepti, tada ne taip mazgosi siūlas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 08 30, 15:44)
Va va, labai geras argumentas, nes su trumpu valu vert nemėgstu, o ilgas pastoviai susimakaluoja, tai pusę laiko užima terliojasimasis su valo raizgalynėm doh.gif O neriat, naudojant siūlą ar valą? Pažadu daugiau neklausinėt biggrin.gif

Kadangi aš pati vis dar esu pradedančioji ir aktyvi klausinėtoja, tai klausimai tikrai neatrodo įkyrūs smile.gif
Nėrimui paprastai naudojamas IRIS tipo siūlas Nr 50. Jei bus storesnis - nėrinys bus kietas ir bus dideli tarpai tarp karoliukų. Na ir, žinoma, nerti sunkiau smile.gif

Kuo man dar patinka žgutų nėrimas? Pasidari ruošinį ir neri kur tik turi galimybę: troleibuse ar vaiką beganant kieme. Nes daiktų minimaliai - kamuoliukas ir vąšelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2012 08 29, 13:57)
įdomu būtų pamatyti darbų iš TOHO ar kt brangesnių biserių.
Prisipažinkit, kuri neria su TOHO?  cool.gif

Manau, neapsimoka pinigų mėtyt. Bet gal apgavo mane ir ten ne TOHO buvo. biggrin.gif Rankiot kaip ir Preciosą reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2012 09 04, 00:09)
Manau, neapsimoka pinigų mėtyt. Bet gal apgavo mane ir ten ne TOHO buvo. biggrin.gif Rankiot kaip ir Preciosą reikėjo.

Toho rankiot tikrai nereikia, bent tiek, kiek man teko naudoti, už tai ir kaina atitinkama wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 08 30, 15:10)

Nerti ir verti žgutai skiriasi, Lygiai kaip yra vėrimo skirtingi būdai, lygiai taip ir nėrimo
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 09 04, 06:42)
Nerti ir verti žgutai skiriasi, Lygiai kaip yra vėrimo skirtingi būdai, lygiai taip ir nėrimo

Kalba ėjo būtent apie Cellini spiralę, o ne visus žgutus, ir jos rezultatas lygiai toks pats ar ji verta, ar nerta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 09 04, 13:37)
Kalba ėjo būtent apie Cellini spiralę, o ne visus žgutus, ir jos rezultatas lygiai toks pats ar ji verta, ar nerta wink.gif

o gal jų nuotraukų ar nuorodų gali įdėti?
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2012 09 04, 15:37)
o gal jų nuotraukų ar nuorodų gali įdėti?

Ko tokio? Cellini? Prašau smile.gif

Dedu nuorodas, nes labai jau didelės nuotraukos:

Pirmoji

Antroji

Trečioji

Ketvirtoji

Šiaip pasigooglink, rastum tau labiau patinkačių pavydžių smile.gif

Man asmeniškai, jos labai efektingai atrodo, tik nepatinka, kad tvarkingai užbaigt neįmanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 04 rugsėjo 2012 - 17:09