Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

Vetute, labai įdomus ir nematytas sprendimas apyrankės. Manau, gražiai žiūrėtųsi kaklo papuošalas analogiškai atliktas smile.gif
Atsakyti
Rodausi ir as blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rinarita @ 2012 05 14, 07:53)
Manau, gražiai žiūrėtųsi kaklo papuošalas analogiškai atliktas smile.gif

Labai aciu 4u.gif As turejau tokia minty, daryti is drugelio nebe apyranke, bet kaklo papuosala,bet persigalvojau smile.gif
Atsakyti
Atnešu pasirodyti ir aš kelias apyrankutes,tik labai skirtingo stiliaus 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dekolina @ 2012 05 16, 16:49)

Nors ir nesu didele gintaro megeja, bet antra apyranke atrodo ispudingai wub.gif
Atsakyti
Dekolina, iš fantastikos pasaulio wub.gif labai gražu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu pasirodyti su dar viena apyranke.Buvo uzsakymas sukurti kazka gotikinio stiliaus,ar pavyko-tiksliai nezinau,bet rezultatas tiko;)Man si apyranke tokia jaunatviska atrodo,minimalistine...

user posted image

Atsakyti
Gotikinio joje tikrai nieko, bet labai super, mielai tokią priglausčiau smile.gif
Atsakyti
4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 05 17, 18:50)
Gotikinio joje tikrai nieko, bet labai super, mielai tokią priglausčiau smile.gif

Aciu,man uzsakove parode gotikinio siliaus apyrankiu pavyzdzius,tai bandziau kazkokius elementus paimti is ju.Pati tai net ir nelabai radau kaip tos apyrankes atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 05 17, 21:52)
Aciu,man uzsakove parode gotikinio siliaus apyrankiu pavyzdzius,tai bandziau kazkokius elementus paimti is ju.Pati tai net ir nelabai radau kaip tos apyrankes atrodo.

A, tai jeigu pati užsakovė pavyzdžių pametė, reiškia priekaištų ir būt negalėjo biggrin.gif O šiaip tai gotikoj pilna visokių nėrinių, kaspinų, juodų, raudonų, violetinių spalvų, suvarstymų visokių, man rodos, kad tos grandinėlės labai čiki įsipaišo į visą vaizdą. Savo gotavimo laikotarpiu tikrai nebūčiau išpeikus smile.gif
Atsakyti
Savaitgalio pasizaidimas smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetute: 23 gegužės 2012 - 14:33