Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

paskutinė graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baika @ 2012 04 11, 00:40)
Kokia grazi  bigsmile.gif kaip is pieno plaukus apyranke  wub.gif  4u.gif

QUOTE(rosebud1 @ 2012 04 13, 20:33)
paskutinė graži smile.gif

Ačiū, merginos aciuks.gif
Atsakyti
Cia mano paskutinis darbelis... smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mano naujausios
user posted image user posted image
Atsakyti
Vetute Gražios apyrankės. Man pirmoji, ta plati wub.gif Labai faina.
Atsakyti
Vetute aš su techniniu klausimu 4u.gif

man laaabai patinka pirmoji, neperkrauta siuvinėjimu, užtenka vieno akcentuko, bet va kaip jį daryt mastau.gif pamenu sakei jog naudoji dirbtinę odą, ji juk tokia storesnė 'skūra' ( na bent jau kokia aš turiu tai tikrai storesnė nei natūrali plonesnė odelė ), tai va - klausimas - viską aš siuvinėju ( apyrankes, sages ) - su plonyte nr.12 biserio adatėle. tačiau ji sunkiai lenda į dirbtinę odą, susilanksto, na aišku galutinai po kelių bandymų ir nulūžta
Tau patogiau - iškart siuvinėti ant odos ar geriau paruošti jau akmens apsiūtą kabošoniuką ir tuomet jį gatavą klijuoti/prisiūti ant odos ?

Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 04 14, 08:36)
Vetute aš su techniniu klausimu  4u.gif

Tau patogiau - iškart siuvinėti ant odos ar geriau paruošti jau akmens apsiūtą kabošoniuką ir tuomet jį gatavą klijuoti/prisiūti ant odos ?

Na nezinau kokia tu dirbtine oda vartoji, bet ta su kuria as dirbu tikrai man adatu nelauzo. O pirma as priklijuoju akmeni prie filco, paruosiu kaip sage, o po to prisiunu palei ruosinio krasta prie odos.

Agnesaule
aciu 4u.gif
Atsakyti
Vetute tik tokią storą dirbtinę esu gavusi pirkti, tai gerai mąsčiau tadum ax.gif , pradžioje kaip sagė ant fliso, o ant odos tik galutinis paskutinės eilutės apsiuvimas

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Laba rytas, merginos smile.gif
sorry uz off, bet kur galima isigyti pigiau tokio tipo maiselius?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 14 balandžio 2012 - 09:30
QUOTE(radulia @ 2012 04 14, 09:29)
Laba rytas, merginos smile.gif
sorry uz off, bet kur galima isigyti pigiau tokio tipo maiselius?

Kas yra pigu? http://www.perliukas...Path=161_278_28, bet išpirkę jau nemažai yra
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 14, 10:42)
Kas yra pigu? http://www.perliukas...Path=161_278_28, bet išpirkę jau nemažai yra

pigu yra pigu lotuliukas.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2012 04 14, 11:02)
pigu yra pigu lotuliukas.gif
aciu 4u.gif

nžn ar tiks tokia ax.gif , kaina , paskaičiavau jei pirkti 50cnt savikaina išeina 0.17cnt, minusas reik pirkti vienos spalvos, bet įvesk į paiešką organza bag - ir išmes daug ( čia įmečiau linką pirmo pasitaikiusio pirkėjo , tingiu ieškoti ax.gif ), yra pirkti ir mix'ų - į siuntiuką eina kelios spalvos maišiukų, yra ir su rašteliais maišiukai

maišiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 14 balandžio 2012 - 10:18