Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

J@lanta, dėkui už įvertinimą. O dėl "knepinuko", pralinksminai..Nors labiau pagalvojus, galima net savotiška technika tai pavadinti. Nes knipinėti, reiškia kažką labai ilgai daryti, ilgai čiupinėtis. Tokie darbai tikrai užtrunka wink.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Pagyrimai visoms, labai gražūs rankučių papuošalai wub.gif Seniai buvau čia besilankiusi, tai buvo į ką akis paganyti wub.gif

O čia mano keletas, paskutiniųjų 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jegle, man pirmoji patiko, tokia šalta, ledinė, žiema dvelkia, labai čiki smile.gif Tik užkliuvo vinutės, nes naudotos su kilputėmis, o ne bumbuluotos, ar bent jau lygios, kaip kad kabaluojantiems karoliukams ir karolių tekstūros kiek pjaunasi, briaunuotas krištolas, man asmeniškai, nelabai žiūrisi kartu su nevientisos formos akmenėliais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 02 29, 01:50)
Jegle, man pirmoji patiko, tokia šalta, ledinė, žiema dvelkia, labai čiki smile.gif Tik užkliuvo vinutės, nes naudotos su kilputėmis, o ne bumbuluotos, ar bent jau lygios, kaip kad kabaluojantiems karoliukams ir karolių tekstūros kiek pjaunasi, briaunuotas krištolas, man asmeniškai, nelabai žiūrisi kartu su nevientisos formos akmenėliais blush2.gif

Ačiukas Sorceress už pastebėjimus wink.gif Dėl vinučių, tai ten naudota ne tai, kad vinutės, o tiesiog pasidabruota vielutė, čia specialiai dariau kilputes, nes man kažkaip asmeniškai jos visai gražiai žiūrisi daug kur ax.gif Žinau, kad yra žmogučių, kuriems toks būdas atrodo tarsi "neužbaigtas", lyg kažko dar norėtųsi, suprantama, galbūt... bet man asmeniškai taip irgi labai gražiai žiūrisi. blush2.gif O dėl tekstūrų, aišku vėlgi čia skonio reikalas, tik tiek, kad realiai, jos taip labai nesipjauna, kadangi krištolo skalda iš tikrųjų yra kiek grubesniais "aštriais kampais", bet nuotraukoje ji tokia susiliejusi truputuką, tai atrodo lyg labai lygi, žodžiu vaizdas truputį nuo realiojo nuotraukoje skiriasi. Aišku tekstūros tikrai nėra visiškai panašios, bet mano akytėmis jos kartu visai neblogai žiūrisi mirksiukas.gif bet šiaip smagu, kad pastebėta, ačiuz drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegle: 29 vasario 2012 - 11:01
Jegle, sutinku su Sorceress dėl vinukų pirmoj apyrankėj - man toks vaizdas, kad tiesiog "pataupyta" vinukų sąskaita. Ooooi daug jų suryja tokios apyrankės wink.gif. Na, bet jei jau pati sakai, kad tau taip gražiau, tai super:
Mano naujausia..labai noriu jūros...šiltos, mėlynos..
user posted image
Atsakyti
Na, jei jau jūros tema, tai ir aš turiu apyrankę su kriauklytėm...

Nr. 12
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikos skrynelė: 01 kovo 2012 - 17:34
jegle, trečia labai graži bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rinarita @ 2012 03 01, 16:13)

Labai gražutė, ypač patinka akmenėlių ir detalių spalvų derinys thumbup.gif
QUOTE(rosebud1 @ 2012 03 04, 19:43)
jegle, trečia labai graži bigsmile.gif

Ačiukas, čia visas rinkinukas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rinarita @ 2012 03 01, 17:13)
Jegle, sutinku su Sorceress dėl vinukų pirmoj apyrankėj - man toks vaizdas, kad tiesiog "pataupyta" vinukų sąskaita. Ooooi daug jų suryja tokios apyrankės wink.gif. Na, bet jei jau pati sakai, kad tau taip gražiau, tai  super:
user posted image

Super apyranke,grazus turkio kubeliai. smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pagyrimus smile.gif
Ačiū, Auffrite smile.gif. Čia magnezitas. Tik turkio spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinarita: 05 kovo 2012 - 18:41
Kiek daug čia grožyybių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2012 02 29, 01:11)
Sveikutės,

Pagyrimai visoms, labai gražūs rankučių papuošalai  wub.gif  Seniai buvau čia besilankiusi, tai buvo į ką akis paganyti wub.gif

O čia mano keletas, paskutiniųjų  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nu jau labai grazu smile.gif
Atsakyti