J@lanta, dėkui už įvertinimą. O dėl "knepinuko", pralinksminai..Nors labiau pagalvojus, galima net savotiška technika tai pavadinti. Nes knipinėti, reiškia kažką labai ilgai daryti, ilgai čiupinėtis. Tokie darbai tikrai užtrunka
Sveikutės,
Pagyrimai visoms, labai gražūs rankučių papuošalai Seniai buvau čia besilankiusi, tai buvo į ką akis paganyti
O čia mano keletas, paskutiniųjų
Pagyrimai visoms, labai gražūs rankučių papuošalai Seniai buvau čia besilankiusi, tai buvo į ką akis paganyti
Jegle, man pirmoji patiko, tokia šalta, ledinė, žiema dvelkia, labai čiki Tik užkliuvo vinutės, nes naudotos su kilputėmis, o ne bumbuluotos, ar bent jau lygios, kaip kad kabaluojantiems karoliukams ir karolių tekstūros kiek pjaunasi, briaunuotas krištolas, man asmeniškai, nelabai žiūrisi kartu su nevientisos formos akmenėliais
QUOTE(Sorceress @ 2012 02 29, 01:50)
Jegle, man pirmoji patiko, tokia šalta, ledinė, žiema dvelkia, labai čiki Tik užkliuvo vinutės, nes naudotos su kilputėmis, o ne bumbuluotos, ar bent jau lygios, kaip kad kabaluojantiems karoliukams ir karolių tekstūros kiek pjaunasi, briaunuotas krištolas, man asmeniškai, nelabai žiūrisi kartu su nevientisos formos akmenėliais
Ačiukas Sorceress už pastebėjimus Dėl vinučių, tai ten naudota ne tai, kad vinutės, o tiesiog pasidabruota vielutė, čia specialiai dariau kilputes, nes man kažkaip asmeniškai jos visai gražiai žiūrisi daug kur Žinau, kad yra žmogučių, kuriems toks būdas atrodo tarsi "neužbaigtas", lyg kažko dar norėtųsi, suprantama, galbūt... bet man asmeniškai taip irgi labai gražiai žiūrisi. O dėl tekstūrų, aišku vėlgi čia skonio reikalas, tik tiek, kad realiai, jos taip labai nesipjauna, kadangi krištolo skalda iš tikrųjų yra kiek grubesniais "aštriais kampais", bet nuotraukoje ji tokia susiliejusi truputuką, tai atrodo lyg labai lygi, žodžiu vaizdas truputį nuo realiojo nuotraukoje skiriasi. Aišku tekstūros tikrai nėra visiškai panašios, bet mano akytėmis jos kartu visai neblogai žiūrisi bet šiaip smagu, kad pastebėta, ačiuz
Na, jei jau jūros tema, tai ir aš turiu apyrankę su kriauklytėm...
Nr. 12
Nr. 12
jegle, trečia labai graži
QUOTE(rinarita @ 2012 03 01, 16:13)
Labai gražutė, ypač patinka akmenėlių ir detalių spalvų derinys
QUOTE(rosebud1 @ 2012 03 04, 19:43)
jegle, trečia labai graži
Ačiukas, čia visas rinkinukas buvo
QUOTE(rinarita @ 2012 03 01, 17:13)
Jegle, sutinku su Sorceress dėl vinukų pirmoj apyrankėj - man toks vaizdas, kad tiesiog "pataupyta" vinukų sąskaita. Ooooi daug jų suryja tokios apyrankės . Na, bet jei jau pati sakai, kad tau taip gražiau, tai super:
Mano naujausia..labai noriu jūros...šiltos, mėlynos..
Mano naujausia..labai noriu jūros...šiltos, mėlynos..
Super apyranke,grazus turkio kubeliai.
Ačiū, merginos, už pagyrimus
Ačiū, Auffrite . Čia magnezitas. Tik turkio spalva.
Ačiū, Auffrite . Čia magnezitas. Tik turkio spalva.
QUOTE(jegle @ 2012 02 29, 01:11)
Sveikutės,
nu jau labai grazu