Aciu, merginos
apyranke "Pink snake"
Pasakiškos apyrankės. labai gražios
dalitavit apyrankė "Pink snake" , o merginos kuodukas foto tiesiog hmmm
Vetute man patinka tokios apyrankytės - kas nemėgsta pilnai sisuvinėtų, ne sneva visko per daug, tokios puiki išeitis
laaaabai labai patiko paskutiniosios apyrankės violetinės kabašoniukas
norėč ir a taip mokėti, reik gal į modelino temą pasižvalgyti kaip ir kaip ten daroma
p.s. čia iš nepiktai - bet foto tas susiraukšlėjęs kampas - taip į akis krenta , gal geriau paimti baltą lapą ir pridėti, kad jo kampas būtų toks puslankiu lenktas, tada kai fotografuoji nesimatys lenkto kampo ( hmm parašiau ir tada galvoju ar pati ką supraščiau iš tokios paaiškinimo )
Vetute man patinka tokios apyrankytės - kas nemėgsta pilnai sisuvinėtų, ne sneva visko per daug, tokios puiki išeitis
laaaabai labai patiko paskutiniosios apyrankės violetinės kabašoniukas
norėč ir a taip mokėti, reik gal į modelino temą pasižvalgyti kaip ir kaip ten daroma
p.s. čia iš nepiktai - bet foto tas susiraukšlėjęs kampas - taip į akis krenta , gal geriau paimti baltą lapą ir pridėti, kad jo kampas būtų toks puslankiu lenktas, tada kai fotografuoji nesimatys lenkto kampo ( hmm parašiau ir tada galvoju ar pati ką supraščiau iš tokios paaiškinimo )
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 20, 20:12)
( hmm parašiau ir tada galvoju ar pati ką supraščiau iš tokios paaiškinimo )
Aciu uz pagyrimus
Supratau ka turejai omenyje. Aciu uz pastebejima ir kritika. Pabandysiu kita kart fotografuodama atsiminti ir ji paslepti. Isvis galvoju pasidaryti ta ligt boxa ir perfotografuoti papuosalus. Na bet cia ateities projektas
Vetute-pasakiskos apyrankes zaviuosi preciziskais ir tvarkingais darbeliais, deja paciai to truksta, kad ir kaip stengciausi kazka simetrisko padaryti, vis "nukrypstu i savo chaotiska megiama stiliu Saunuole ir sekmes!
aciu Jolanta uz komplimenta:)
ikeliu savo nauja kurini
"Royal Sin"
aciu Jolanta uz komplimenta:)
ikeliu savo nauja kurini
"Royal Sin"
QUOTE(dalitavit @ 2012 02 21, 15:09)
Vetute-pasakiskos apyrankes zaviuosi preciziskais ir tvarkingais darbeliais, deja paciai to truksta, kad ir kaip stengciausi kazka simetrisko padaryti, vis "nukrypstu i savo chaotiska megiama stiliu Saunuole ir sekmes!
Aciu uz ivertinima
Visos mes turim savo stiliu, butu nuobodu jeigu visos vienodus papuosalus darytumem
QUOTE(radulia @ 2012 02 17, 22:42)
Dar klausimelis, gal kuri mergina zino, kur galima pigiau isigyti tokia lenta (gal kam nereikalinga- tai rasykit)
http://i1.lelong.com...ibook@11019.jpg
http://i1.lelong.com...ibook@11019.jpg
buvau šiandien karoliukų parduotuvėje kur iš Halės turgaus šono - tai jie turi didesnes kaip ši - kaina 20lt, yra ir mažiukės po 10lt, bet ten tik atskiri skyreliai, be matavimo padalų
Pylimo g. maloniose smuklmenose - jokių padėkliukų nerasta, bus tik po gero mėn
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 22, 21:16)
buvau šiandien karoliukų parduotuvėje kur iš Halės turgaus šono - tai jie turi didesnes kaip ši - kaina 20lt, yra ir mažiukės po 10lt, bet ten tik atskiri skyreliai, be matavimo padalų
Aciukas
dar viena mano pagaminta
QUOTE(Auffrite @ 2012 02 22, 15:27)
Padariau ir aš apyrankę iš kailiuko.Gaila tik kad žiema į pabaigą,tai nebus kaip nešioti;)
Kokia fainuolė, jaukumu dvelkia