Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

Aciu, merginos
Atsakyti
apyranke "Pink snake"
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetute: 20 vasario 2012 - 18:52
Pasakiškos apyrankės. labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
dalitavit apyrankė "Pink snake" thumbup.gif , o merginos kuodukas foto tiesiog hmmm wub.gif

Vetute man patinka tokios apyrankytės - kas nemėgsta pilnai sisuvinėtų, ne sneva visko per daug, tokios puiki išeitis thumbup.gif
laaaabai labai patiko paskutiniosios apyrankės violetinės kabašoniukas wub.gif
norėč ir a taip mokėti, reik gal į modelino temą pasižvalgyti kaip ir kaip ten daroma
p.s. čia iš nepiktai 4u.gif - bet foto tas susiraukšlėjęs kampas - taip į akis krenta ax.gif , gal geriau paimti baltą lapą ir pridėti, kad jo kampas būtų toks puslankiu lenktas, tada kai fotografuoji nesimatys lenkto kampo ( hmm parašiau ir tada galvoju ar pati ką supraščiau iš tokios paaiškinimo mastau.gif)
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 20, 20:12)
( hmm parašiau ir tada galvoju ar pati ką supraščiau iš tokios paaiškinimo mastau.gif)

Aciu uz pagyrimus 4u.gif
Supratau ka turejai omenyje. Aciu uz pastebejima ir kritika. Pabandysiu kita kart fotografuodama atsiminti ir ji paslepti. Isvis galvoju pasidaryti ta ligt boxa ir perfotografuoti papuosalus. Na bet cia ateities projektas biggrin.gif
Atsakyti
Vetute-pasakiskos apyrankes smile.gif zaviuosi preciziskais ir tvarkingais darbeliais, deja paciai to truksta, kad ir kaip stengciausi kazka simetrisko padaryti, vis "nukrypstu i savo chaotiska megiama stiliu smile.gif Saunuole ir sekmes!

aciu Jolanta uz komplimenta:)

ikeliu savo nauja kurini ax.gif

"Royal Sin"
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dalitavit @ 2012 02 21, 15:09)
Vetute-pasakiskos apyrankes smile.gif zaviuosi preciziskais ir tvarkingais darbeliais, deja paciai to truksta, kad ir kaip stengciausi kazka simetrisko padaryti, vis "nukrypstu i savo chaotiska megiama stiliu smile.gif Saunuole ir sekmes!

Aciu uz ivertinima 4u.gif
Visos mes turim savo stiliu, butu nuobodu jeigu visos vienodus papuosalus darytumem mirksiukas.gif
Atsakyti
Padariau ir aš apyrankę iš kailiuko.Gaila tik kad žiema į pabaigą,tai nebus kaip nešioti;)

user posted image[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 22 vasario 2012 - 17:56
QUOTE(radulia @ 2012 02 17, 22:42)
Dar klausimelis, gal kuri mergina zino, kur galima pigiau isigyti tokia lenta (gal kam nereikalinga- tai rasykit) blush2.gif  blush2.gif
http://i1.lelong.com...ibook@11019.jpg

buvau šiandien karoliukų parduotuvėje kur iš Halės turgaus šono - tai jie turi didesnes kaip ši - kaina 20lt, yra ir mažiukės po 10lt, bet ten tik atskiri skyreliai, be matavimo padalų mirksiukas.gif

Pylimo g. maloniose smuklmenose - jokių padėkliukų nerasta, bus tik po gero mėn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 22 vasario 2012 - 21:17
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 22, 21:16)
buvau šiandien karoliukų parduotuvėje kur iš Halės turgaus šono - tai jie turi didesnes kaip ši - kaina 20lt, yra ir mažiukės po 10lt, bet ten tik atskiri skyreliai, be matavimo padalų  mirksiukas.gif

Pylimo g. maloniose smuklmenose - jokių padėkliukų nerasta, bus tik po gero mėn

Aciukas 4u.gif
dar viena mano pagaminta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 02 22, 15:27)
Padariau ir aš apyrankę iš kailiuko.Gaila tik kad žiema į pabaigą,tai nebus kaip nešioti;)

Kokia fainuolė, jaukumu dvelkia smile.gif
Atsakyti