Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

QUOTE(radulia @ 2012 02 18, 12:21)
Merginos, ziuriu jusu parasuose yra linkai i jusu albumelius.... as irgi turejau, bet gavau ispejima is SM verysad.gif  verysad.gif tai cia kazkaip gudriai padaret, kad leidzia?

kiek bandžiau skaityti - nes buvo minčių ir SM skelbimų temoje atidaryti savo temukę - tai berods gali į parašą įsidėti linką į savo albumą, nes negalima jog ten būtų kainos.
bet kitas punktas taisyklių buvo berods, ka dnegalima dėti nuoruodos į blog'ą ir FB mastau.gif

na bet gal čia geriau žino turinčios temukę skelbimų temoje ax.gif

dėl padėkliuko - tai mačiau MS kur Nymo siūlus pirkai, tikrai 40 lt. nekainuoja, čia tiek kainuoja gal tie didieji padėkliukai
būsiu ten gal pirmadienį - galiu pažiūrėti kiek kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 18 vasario 2012 - 12:33
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 18, 12:31)
kiek bandžiau skaityti - nes buvo minčių ir SM skelbimų temoje atidaryti savo temukę - tai berods gali į parašą įsidėti linką į savo albumą, nes negalima jog ten būtų kainos.
bet kitas punktas taisyklių buvo berods, ka dnegalima dėti nuoruodos į blog'ą ir FB mastau.gif

na bet gal čia geriau žino turinčios temukę skelbimų temoje  ax.gif

dėl padėkliuko - tai mačiau MS kur Nymo siūlus pirkai, tikrai 40 lt. nekainuoja, čia tiek kainuoja gal tie didieji padėkliukai
būsiu ten gal pirmadienį - galiu pažiūrėti kiek kainuoja mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif
mano nuoroda buvo i FB, bet be kainu blush2.gif na tiek to..... ziuriu visai sm nieko neleidzia cool.gif
Atsakyti
dar aš čia su savo neapsisprendimu ax.gif

čia mano paskutinė apyrankė proginė, tikiuosi mergaitei tiks ir patiks blush2.gif

niekaip nenusprendžiu kaip daryti foto, kad darbų albumas būtų vientisas: ar ant šviesaus fono ar ant tamsaus čia tamsiai mėlynas ( tik tamsų reik matinį popierių įisgyti, nuo šio atsispindi šviesos )

ant balto pagrindo
user posted image

ant tamsaus pagrindo
user posted image

radulia kaip jau rašiau buvo ir man minčių lįsti iš pogrindžio, nes jau visos draugės/pažįstamos apipuoštos biggrin.gif
bet skaičiau, žiūrinėjau ir nesuprantu vistiek, matau pas kai kurias parašus su albumais ir kainomis, pas kitas FB nuoruodos sudėtos, na bet nieko cool.gif
dar berods yra punktas jog negalima apart skelbimų temos kelti savo darbų į kitas temas, bet vistiek kai kurie darbai ( bent jau ankščiau ) keliami.
ai nepatinka man vienas- kas vieniem galima, kitiems ne biggrin.gif

bet nors čia šioje temoje visos friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 18 vasario 2012 - 13:01
Jolanta, man graziau ant balto fono.... thumbup.gif
Tu teisi - keista, kas leidziama vieniems, kitiem ne..... bet nesuku jau galvos tongue.gif
Beje, lentos noriu pilno dydzio blush2.gif
http://www.spoiltrot...board-488-p.jpg
arba tokia
http://www.beadsforb...ard-size-40.jpg
dar reikia paziureti prie Hales turgaus parduotuveje- gal ten bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 18 vasario 2012 - 13:06
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 18, 13:00)

niekaip nenusprendžiu kaip daryti foto, kad darbų albumas būtų vientisas: ar ant šviesaus fono ar ant tamsaus čia tamsiai mėlynas ( tik tamsų reik matinį popierių įisgyti, nuo šio atsispindi šviesos )

Ant tamsesnio visos detales labiau isryskeja, as rinkciausi melyna
Atsakyti
"Pajūrio princesei" smile.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos, kreipiuosi i jus su pagalbos prasymu. gal zinot kur galima isigyt aukso spalvos grandineles, kad tilptu opibes ar atlasines juosteles? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetute @ 2012 02 18, 14:08)
Ant tamsesnio visos detales labiau isryskeja, as rinkciausi melyna

aš ir labiau link tamsaus fono linkstu ax.gif

QUOTE(samariete09 @ 2012 02 18, 15:31)
"Pajūrio princesei" smile.gif

hmm wub.gif

QUOTE(woriuukee @ 2012 02 18, 20:16)
sveikos, kreipiuosi i jus su pagalbos prasymu. gal zinot kur galima isigyt aukso spalvos grandineles, kad tilptu opibes ar atlasines juosteles?  4u.gif

trečiadienį buvau čia, jie Trakų g., tik žiūriu jų e'shop'o pasiūloje nėra, bet tikrai prieš mane kita klientė pirko masyvoką auksinę grandinėlę, jas naudoja rankininėms perverti odinėmis virvelėmis kaip kad mačiau rankinių parduotvėje mirksiukas.gif
Atsakyti
aciukas pabandysiu ten nueit, senai jau buvau kaip tik smile.gif
Atsakyti
Pasirodysiu jusu teismui (pirmas bandymas dirbti su biseriu) blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2012 02 18, 23:19)

Nuostabus bandymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2012 02 19, 00:19)
Pasirodysiu jusu teismui (pirmas bandymas dirbti su biseriu) blush2.gif

Tikrai dailus bandymas thumbup.gif