Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

Jolanta dar karta aciukas, siandien isigyjau nymo siulus tuoj parduotuveje. 4u.gif
Dar klausimelis, gal kuri mergina zino, kur galima pigiau isigyti tokia lenta (gal kam nereikalinga- tai rasykit) blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Mano naujausia apyranke

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2012 02 17, 20:42)
Dar klausimelis, gal kuri mergina zino, kur galima pigiau isigyti tokia lenta (gal kam nereikalinga- tai rasykit) blush2.gif  blush2.gif
user posted image

Ebay kaip tik prieš kelias dienas pirkau, berods £6 mokėjau, buvo ir pigesnių, bet griebiau BeadSmith'o, bent jau žinojau, kad kokybė gera smile.gif

Vetute, tavo darbai, kaip visada, labai dailūs ir išbaigti, bet kaip ne mano stiliaus, taip ne mano hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 18 vasario 2012 - 00:35
QUOTE(radulia @ 2012 02 17, 22:42)
Jolanta dar karta aciukas, siandien isigyjau nymo siulus tuoj parduotuveje.  4u.gif

nėr už ką mirksiukas.gif
turiu jau gal penketą metų, gulėjo nauja nenaudojama, dabar mano mažoji pagalbininkė ją naudoja ax.gif kai tik pamato, kad traukiu savo dėžutės - akys tik sužibsi kaip velniuko lotuliukas.gif
nors kartais norėčiau išvažiuoti į sobybą viena kokiai savaitei ir su savo karoliukais viena pamedituoti, kad niekas netrukdytų blush2.gif

Vetute thumbup.gif man patinka tokios wub.gif
vidurinysis akmemėlis nematytas gražus, ar ten koks modelinas keptas ir tas žmogeliuko veidas išspaustas mastau.gif

vakar siuvinėjau pusė dienos apyrankę, bus plati masyvi 5cm pločio, pasipaišiau ant lapo daugmaž kaip viskas turėtų atrodyti, bet kur tau, siuvinėju siuvinėju, žiūriu gal čia geraiu liniją daryti, tai žodžiu nuo pradinio mano sumąstymo 'ant popieriaus' realus vaizdas gavosi pievos visiškai biggrin.gif
tik bėda neturiu ką pasiūti po apačia - neturiu vientiso odos gabaliuko 5x16cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 18, 09:48)

Vetute  thumbup.gif man patinka tokios  wub.gif
vidurinysis akmemėlis nematytas gražus, ar ten koks modelinas keptas ir tas žmogeliuko veidas išspaustas mastau.gif

Aciu labai 4u.gif Visi akmenukai ant sios apyrankes is modelino daryti. Pasidariau formele su veiduku, radau tokia saga pas mama, tai dabar galiu gaminti tokius akmenelius smile.gif

QUOTE(J@lanta @ 2012 02 18, 09:48)

vakar siuvinėjau pusė dienos apyrankę, bus plati masyvi 5cm pločio, pasipaišiau ant lapo daugmaž kaip viskas turėtų atrodyti, bet kur tau, siuvinėju siuvinėju, žiūriu gal čia geraiu liniją daryti, tai žodžiu nuo pradinio mano sumąstymo 'ant popieriaus' realus vaizdas gavosi pievos visiškai  biggrin.gif
tik bėda neturiu ką pasiūti po apačia - neturiu vientiso odos gabaliuko 5x16cm doh.gif

Ir man taip buna, sugalvoji vienaip, o darbo eigoje truputeli, truputeliana pakeiti smile.gif

O tu tikra ar dirbtine oda naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Vetute @ 2012 02 18, 11:08)
* Pasidariau formele su veiduku, radau tokia saga pas mama, tai dabar galiu gaminti tokius akmenelius smile.gif

*O tu tikra ar dirbtine oda naudoji?

* kaip smagu kai gali pasidaryti pati thumbup.gif
mano namuose dar modelino nepabuvojo, nors šiaip spintos užverstos visokiom priemonėm rankdarbiams

* sagių/apyrankių kitą pusę pasiuvu tikra oda mirksiukas.gif
turėjau maišelį ( mama davė ), bet jau sunaudojau, buvau vienoje parduotuvėje - bet ten tik atraižos ir tokios storos odos, tai nusipirkau vieną atraižėlę kaip delno dydžio 2lt - tai vos vos su ta oda apsiuvinėjau sagę, na jau tokia stora 'skūra', kad man adatos biserinės linko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 18, 11:33)
* sagių/apyrankių kitą pusę pasiuvu tikra oda  mirksiukas.gif

As kazkaip didesne dirbtinos odos megeja ax.gif Tai jos uzsipirkusi turiu, buna pas mus parduotuveje likucius mandaug 0.5 m uz puse kainos parduoda . Tai dabar kokiems metams turbut apsirupinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetute @ 2012 02 18, 00:17)
Mano naujausia apyranke

nuostabi smile.gif noreciau ir as taip moket, labai grazios man tokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2012 02 18, 11:39)
nuostabi  smile.gif  noreciau ir as taip moket, labai grazios man tokios  ax.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetute @ 2012 02 18, 11:38)
* buna pas mus parduotuveje likucius mandaug 0.5 m uz puse kainos parduoda .

*Tai dabar kokiems metams turbut apsirupinau  biggrin.gif

* o kur tavoji parduotuvė ax.gif ?
galvoje turiu mintį - kitą savaitę su saldainių dėžute užsukti į saloną kur siuva odines striukes/rankines. Kadais man ten prieš gerus 5 metus yra davę visą didžiausią maišą atraižų
pyksta ant B bash.gif , kai nunešė savo naujas odines baikerio kelnes ten patrumpimti, tai nemaži odos gabalai ir paliko ten, trumpino apie 20cm nuo vienos klešnės

QUOTE(Justina_P @ 2012 02 18, 11:39)
nuostabi  smile.gif  noreciau ir as taip moket, labai grazios man tokios  ax.gif

o tai kas trukdo išmokti mirksiukas.gif
pirmyn priemones ir į darbą, jei kas neaišku - padėsim, ar nuoruodom, ar video kaip ką pasiuvinėti.
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 18, 12:01)
* o kur tavoji parduotuvė ax.gif ?

pyksta ant B  bash.gif , kai nunešė savo naujas odines baikerio kelnes ten patrumpimti, tai nemaži  odos gabalai ir paliko ten, trumpino apie 20cm nuo vienos klešnės
o tai kas trukdo išmokti  mirksiukas.gif

* As gyvenu Danijoje mirksiukas.gif

Apmaudu kad tiek daug odos prapuole ir as buciau supykusi biggrin.gif
Atsakyti
Sorceress, ebay ziurejau, pats pigiausias su siuntimu i LT apie 40Lt- man brangoka. Gali buti ir naudota kaip sakant blush2.gif galvojau max 10Lt isleist rolleyes.gif
Merginos, ziuriu jusu parasuose yra linkai i jusu albumelius.... as irgi turejau, bet gavau ispejima is SM verysad.gif verysad.gif tai cia kazkaip gudriai padaret, kad leidzia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 18 vasario 2012 - 12:23