čia iš serijos - aš turiu kantrybės
turiu namie mažąja pagalbininke, kuri tikir sukasi aplink mano akmenukus.
Tik nusisuk trumpam - tuoj zbitkes krečia
palikti siūlai apyrankių pratesimui beviltiškai įpainioti/įvelti į žiedą ( stengiuosi visada imti 2metrus siūlo, kad kuo rečiau reiktų mazgyti/slėpti siūlą
sėdžiu, karpau, narplioju, aš kantri
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 08, 23:39)
Oi, kantrybes tau Tikiuosi pavyko
QUOTE(vejuna @ 2012 02 09, 12:33)
Oi, kantrybes tau Tikiuosi pavyko
taip pavyko suslėpti/sukaišioti galus, dabar beliko tik siuntinuko sulaukti su užsegimais ( įneriami, su magnetuku, su 6 kilputėm, nes Lt tai apiplėšimas - 15lt/vnt )
QUOTE(Šarlota @ 2012 02 09, 15:11)
Gal kuri mergina apsiimtumete man pagaminti tokia apyranke ir kiek tai kainuotu
brūkštelėjau Jums a.ž.
hobite,Taniuta,Vetute,rinarita,Agnesaule labai labai ačiū jums;)
rinarita tavo apyrankė taip pat labai idomi;)
Jolanta veriniams.lt toks uzsegimas tik triju eiliu kainuoja 3.5lt(jeigu apie ta pati kalbame).Prisiekiu jog anksciau buvo ir 5 eiliu pas juos. http://www.veriniams...94b79d6c9cfa874
O už 15 lt ar panasia suma(gal dar didesne ) maciau silver city,bet ten visada apiplėšia...
rinarita tavo apyrankė taip pat labai idomi;)
Jolanta veriniams.lt toks uzsegimas tik triju eiliu kainuoja 3.5lt(jeigu apie ta pati kalbame).Prisiekiu jog anksciau buvo ir 5 eiliu pas juos. http://www.veriniams...94b79d6c9cfa874
O už 15 lt ar panasia suma(gal dar didesne ) maciau silver city,bet ten visada apiplėšia...
Merginos, kas dirba su biseriu, kokius siulus naudojate? ir kur galima Vilniuje isigyti.... Aciu
radulia
nemažai darau veriu/siuvinėju su biseriu, tai naudoju šiuos Nymo siūliukus, tikrai stiprūs, yra įvairių spalvų , man einamiausias juodas
p.s. jei reik - tai turiu 30% nuolaidų kortelę, jei pirktumėt nemažą kiekį, tai pasitaupytų
nemažai darau veriu/siuvinėju su biseriu, tai naudoju šiuos Nymo siūliukus, tikrai stiprūs, yra įvairių spalvų , man einamiausias juodas
p.s. jei reik - tai turiu 30% nuolaidų kortelę, jei pirktumėt nemažą kiekį, tai pasitaupytų
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 10, 18:22)
radulia
aciukas uz info. Man reikalingas tik vienas matkelis noriu pradziai pabandyti... o sitoje parduotuveje tik internetu galima isigyti?
Merginos, gal kuri gali perleist?
Radulia apsiperku realioje parduotuvėje, jie Pylimo g. , internetinėje svetainėje labai maža dalis jų asortimento
tik mano mylimą biseriuką pabrangino, 1kg - 500lt , ankščiau buvo 350lt
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 10, 18:50)
Radulia apsiperku realioje parduotuvėje, jie Pylimo g. , internetinėje svetainėje labai maža dali jų asortimento
tik mano mylima biseriuką pabrangimo, 1kg - 500lt , ankščiau buvo 350lt
tik mano mylima biseriuką pabrangimo, 1kg - 500lt , ankščiau buvo 350lt
aciu
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 10, 18:50)
Radulia apsiperku realioje parduotuvėje, jie Pylimo g. , internetinėje svetainėje labai maža dalis jų asortimento
Bet jų tinklapy kaip matau biserio nėra įdėta.. Koks ten biseris, kad tokia kaina nemaža?
Cindy čekiškas charlotte biseriukas ir to čia didesni tiek kainuoja, mažesni t.y. berods 11dydžio dar daugiau
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 12, 10:14)
Cindy čekiškas charlotte biseriukas ir to čia didesni tiek kainuoja, mažesni t.y. berods 11dydžio dar daugiau
Jeigu 11, tai normalus dydis 15 mažiausias.