Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

čia iš serijos - aš turiu kantrybės biggrin.gif
turiu namie mažąja pagalbininke, kuri tikir sukasi aplink mano akmenukus.
Tik nusisuk trumpam - tuoj zbitkes krečia cool.gif

palikti siūlai apyrankių pratesimui beviltiškai įpainioti/įvelti į žiedą doh.gif ( stengiuosi visada imti 2metrus siūlo, kad kuo rečiau reiktų mazgyti/slėpti siūlą
sėdžiu, karpau, narplioju, aš kantri cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 08 vasario 2012 - 23:48
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 08, 23:39)

...sėdžiu, karpau, narplioju, aš kantri  cool.gif ...

doh.gif Oi, kantrybes tau 4u.gif Tikiuosi pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vejuna @ 2012 02 09, 12:33)
doh.gif  Oi, kantrybes tau  4u.gif  Tikiuosi pavyko  mirksiukas.gif

taip pavyko suslėpti/sukaišioti galus, dabar beliko tik siuntinuko sulaukti su užsegimais ( įneriami, su magnetuku, su 6 kilputėm, nes Lt tai apiplėšimas - 15lt/vnt doh.gif )

QUOTE(Šarlota @ 2012 02 09, 15:11)
Gal kuri mergina apsiimtumete man pagaminti tokia apyranke  bigsmile.gif ir kiek tai kainuotu ax.gif

brūkštelėjau Jums a.ž. mirksiukas.gif
Atsakyti
hobite,Taniuta,Vetute,rinarita,Agnesaule labai labai ačiū jums;)

rinarita tavo apyrankė taip pat labai idomi;)

Jolanta veriniams.lt toks uzsegimas tik triju eiliu kainuoja 3.5lt(jeigu apie ta pati kalbame).Prisiekiu jog anksciau buvo ir 5 eiliu pas juos. http://www.veriniams...94b79d6c9cfa874

O už 15 lt ar panasia suma(gal dar didesne g.gif ) maciau silver city,bet ten visada apiplėšia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 10 vasario 2012 - 14:34
Merginos, kas dirba su biseriu, kokius siulus naudojate? ir kur galima Vilniuje isigyti.... Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 10 vasario 2012 - 17:39
radulia
nemažai darau veriu/siuvinėju su biseriu, tai naudoju šiuos Nymo siūliukus, tikrai stiprūs, yra įvairių spalvų thumbup.gif , man einamiausias juodas
p.s. jei reik - tai turiu 30% nuolaidų kortelę, jei pirktumėt nemažą kiekį, tai pasitaupytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 10 vasario 2012 - 18:28
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 10, 18:22)
radulia
nemažai darau veriu/siuvinėju su biseriu, tai naudoju šiuos Nymo siūliukus, tikrai stiprūs, yra įvairių spalvų  thumbup.gif , man einamiausias juodas
p.s. jei reik - tai turiu 30% nuolaidų kortelę, jei pirktumėt nemažą kiekį, tai pasitaupytų  mirksiukas.gif

aciukas uz info. 4u.gif Man reikalingas tik vienas matkelis blush2.gif noriu pradziai pabandyti... o sitoje parduotuveje tik internetu galima isigyti? g.gif
Merginos, gal kuri gali perleist? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 10 vasario 2012 - 18:35
Radulia apsiperku realioje parduotuvėje, jie Pylimo g. , internetinėje svetainėje labai maža dalis jų asortimento mirksiukas.gif

tik mano mylimą biseriuką pabrangino, 1kg - 500lt verysad.gif , ankščiau buvo 350lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 10 vasario 2012 - 19:03
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 10, 18:50)
Radulia apsiperku realioje parduotuvėje, jie Pylimo g. , internetinėje svetainėje labai maža dali jų asortimento  mirksiukas.gif

tik mano mylima biseriuką pabrangimo, 1kg - 500lt  verysad.gif , ankščiau buvo 350lt

4u.gif 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 10, 18:50)
Radulia apsiperku realioje parduotuvėje, jie Pylimo g. , internetinėje svetainėje labai maža dalis jų asortimento  mirksiukas.gif

tik mano mylimą biseriuką pabrangino, 1kg - 500lt  verysad.gif , ankščiau buvo 350lt

Bet jų tinklapy kaip matau biserio nėra įdėta.. Koks ten biseris, kad tokia kaina nemaža?smile.gif
Atsakyti
Cindy čekiškas charlotte biseriukas mirksiukas.gif ir to čia didesni tiek kainuoja, mažesni t.y. berods 11dydžio dar daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 12, 10:14)
Cindy  čekiškas charlotte biseriukas  mirksiukas.gif ir to čia didesni tiek kainuoja, mažesni t.y. berods 11dydžio dar daugiau  mirksiukas.gif

Jeigu 11, tai normalus dydis smile.gif 15 mažiausias.
Atsakyti