J@lanta, super grazi apyranke tavoji. O ir foto neblogos, bent jau as tikrai neprisikabinciau kad kazkaas ne taip.
O tu tikra lightbox'a nusipirkai? As irgi ziurinejau internete, bet kad kainos nemazos ju.
QUOTE(Taniuta @ 2012 02 03, 18:30)
Jolanta, puikus darbas
Aš taip pat kažkurios merginos klausiau ką deda į apyrankės vidų, kad ji laikytų formą, bet man paslapties neišdavė.
Pati turiu nusipirkusi metalinį ruošinį apyrankei štai tokį:
http://www.veriniams...roducts_id=7182
bet manau, kad jis nelabai tinka. Šiais metais gavau nuostabią apyrankę dovanų, tai nusprendžiau, kad viduje gali būti dėtas atšvaitas, tiksliau jo juostelė. Bent jau iš traškesio ir lankstmo ją išnagrinėjus taip sumąsčiau
Aš taip pat kažkurios merginos klausiau ką deda į apyrankės vidų, kad ji laikytų formą, bet man paslapties neišdavė.
Pati turiu nusipirkusi metalinį ruošinį apyrankei štai tokį:
http://www.veriniams...roducts_id=7182
bet manau, kad jis nelabai tinka. Šiais metais gavau nuostabią apyrankę dovanų, tai nusprendžiau, kad viduje gali būti dėtas atšvaitas, tiksliau jo juostelė. Bent jau iš traškesio ir lankstmo ją išnagrinėjus taip sumąsčiau
dėkui
ną ką padarysi, kad neišduoda - bandysim ieškoti
aš va apie tokius pagrindus kalbu, kur mačiau kažkokiam amerikiečių forume, jos varinės, tvirtos, plačios - 5cm - kaip tik tokios plačios, masyvios apyrankės ir norėčiau
čia mandresnė forma
norisi patikimos tvritos, kad ilgai 'tarnautų', o dėti kaip kad rašai atšvaitą ar pan dalykėlius nepatikimus ar ilgai jie laikys formą - man būtų gaila laiko išvis pradėti siuvinėti apyrankę
jau rodžiau savo diedui šias foto, sakau gal tavo koks pažįstamas dirba su metalu ir galėtų man tokių formelių padaryti, ale atsakymas kaip visada - visko tau reik ir to ir ano...
QUOTE(hobite @ 2012 02 03, 18:40)
J@lanta, super grazi apyranke tavoji. O ir foto neblogos, bent jau as tikrai neprisikabinciau kad kazkaas ne taip.
O tu tikra lightbox'a nusipirkai? As irgi ziurinejau internete, bet kad kainos nemazos ju.
ką gi - duoklė vakarienei atiduota, galiu rašyti toliau
dėkui
kai žinau ko noriu, o neišeina, tai ir kimbu
vasarą pažįstama mėnesiui buvo paskolinusi light box'ą su lempomis ( ji fotografė , tai turi nusipirkusi ), tai man foto patiko, bet ... dariau dariau foto savo puošaliukų ir ką kompas 'užlinko' - žinoma foto iš fotiko ištrintos, o kompiuristui ne visą kompo medžiagą pavyko 'ištraukti' , tai va tame tarpe ir foto su papuošaliukais dingo su visam, dabar tai iškart į atskirą hard'ą visa info saugau
įdėsiu vienos apyrankės foto palyginimui ( mano mylimosios vasarinės apyrankės, dievinu netaisyklingos formos nuskeltus vos vos facetuotus akmenukus, mano mylimas citrinas su ametistu )
skirtumas kai fotografuoji su light box'u ar be - aišku galima galima žaisti su photoshopu ar pan, bet nei moku nei noro nei laiko nėra
čia daryta su light box'u,
čia va aną savaitę be ( diena tikrai saulėta buvo, namie buvo netamsu kai fotografavau)
na tas light box'as nėr brangus apie 17$ iš Ebay, siuntimas- for free, va geros lempos kainuoja
http://www.ebay.com/...%...078&_sop=15
dabar aš neperku, brolis žadėjo va tokią padaryti, žiūrėsiu kas gausis, jei nekas - tai teks pirkti
http://www.ebay.com/...=item45faf0b96c
QUOTE(rinarita @ 2012 02 02, 18:45)
Auffrite, apyrankytė tokia į tęsianti temą . Gražuoliška
QUOTE(hobite @ 2012 02 02, 18:55)
Auffrite, va cia tai wow Mano skonio daiktas. Super grazu. O jau spalvos.... paskutiniu metu tokias tiesiog isimylejus.
QUOTE(Malibu @ 2012 02 02, 22:16)
Rinarita ir Auffrite, nuostabios apyrankės
Didelis didelis AČIŪ ir daug sirduciu nuo manes
hobite si spalva taip pat mano megstamiausia.
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 03, 18:21)
labai graži
ir man labai patinka, kad be užsegimo, galima pritaikyti pagal kiekvienos ranką, nes mano ranka plonoka, tai draugei jau nepaskolinčiau savosios apyrankės, 'nesueitų' užsegti
norėjau Auffrite paklaust ar šioje apyrankėje buvo naudota geležinė forma, mačiau kažkur internete, jog yra naudojama papildoma spec geležinė forma, bet peržiūrėjusi LT e-shop'us - nė vienoje neradau, esu šioje temoje ir prieš kelis mėn ir vienos merginos užklaususi - bet atsakymo nebuvo.
ir man labai patinka, kad be užsegimo, galima pritaikyti pagal kiekvienos ranką, nes mano ranka plonoka, tai draugei jau nepaskolinčiau savosios apyrankės, 'nesueitų' užsegti
norėjau Auffrite paklaust ar šioje apyrankėje buvo naudota geležinė forma, mačiau kažkur internete, jog yra naudojama papildoma spec geležinė forma, bet peržiūrėjusi LT e-shop'us - nė vienoje neradau, esu šioje temoje ir prieš kelis mėn ir vienos merginos užklaususi - bet atsakymo nebuvo.
J@lanta dekui ir tau Taip naudota,ar gelezine nzn,be aukso ir sidabro ant kuriu yra prabos daugiau is metalu nelabai ka atpazistu...Lietuvoje nera tokiu formu,nes ir paklausos nera.Taciau kitose salyse merginos daro,tad jeigu jums tikrai reikia siuskites kad ir is amerikos,juk jei noro yra nei laikas,nei pinigai nesvarbu.
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 03, 20:01)
aš va apie tokius pagrindus kalbu, kur mačiau kažkokiam amerikiečių forume, jos varinės, tvirtos, plačios - 5cm - kaip tik tokios plačios, masyvios apyrankės ir norėčiau
Šiandien mačiau tokias, tik vidury kažkokios gėlytės išpjautos buvo Septyni litai kainavo
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 03, 20:47)
Nepalyginamai nuotraukos gražesnės su ligh box'u O kokių lempų reikia? Aišku kažkokios stalinės turbūt netiks čia..
Linksmutė
Ir man light box'as labai pasitarnautų , foto tamsokos dabar gaunasi .
Jolanta - bet jau kokia miela, romantiška tavo vasarinė apyrankė - labai daili...
Jolanta - bet jau kokia miela, romantiška tavo vasarinė apyrankė - labai daili...
QUOTE(Auffrite @ 2012 02 04, 17:41)
jeigu jums tikrai reikia siuskites kad ir is amerikos,juk jei noro yra nei laikas,nei pinigai nesvarbu.
reikai reikia daug ką iš USA ar kinų siunčiuosi per Ebay, tikrai nesibaidau siuntimo, juo labiau kai kainos LT dažnai 'kandžiojasi'
tik va kad Ebay ieškojau, bet neradau, gal raktinį žodį paieškai netinkamą buvau pasirinkusi
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 04, 19:39)
Šiandien mačiau tokias, tik vidury kažkokios gėlytės išpjautos buvo Septyni litai kainavo
na gi sakyk kur tuomet
spirgu jau nuo rudens kaip noriu plačios masyvios siuvinėtos apyrankės
QUOTE(cindy @ 2012 02 04, 19:50)
Nepalyginamai nuotraukos gražesnės su ligh box'u O kokių lempų reikia? Aišku kažkokios stalinės turbūt netiks čia..
na kodėl netiks stalinės lempos, juk esmė ne stove ( aišku spec pritaikytos patogesnės, reguliuojamas aukštis, pati lempo pozicija ), manau svarbu kas į tą stalinę lempą įsukta - turi būti dienos šviesą skreidžianti lempa ( tokios kainuoja apie 40lt). Tik žinoma ne į visas stalines lempas galima įsukti tokias galingas, tarkim turiu dabar ant stalo, bet į ją galima įsukti ne daugiau kaip 40V lempute ir viskas kad ir kaip norėčiau ją pritaikyti fotkinimui - neišeina
ten kur su light box'u foto darytos, buvo va tokios lempos naudotos
lempos
QUOTE(Dosera @ 2012 02 05, 13:57)
linksmutės
dėkui man tokios ežiukai patinka, tik per dideli perliukai truputį, bet jau 'badė' akis man jie kelis metus dėžėj gulėdami, reikėjo juos kaip nors panaudoti
dėl foto darymo - gal reik keltis į fotografavimo temą, kažkadais esu tokia rankdarbių skyrelyje mačiusi lyg ir
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 05, 16:30)
tik va kad Ebay ieškojau, bet neradau, gal raktinį žodį paieškai netinkamą buvau pasirinkusi
Ivesk Cuff Bracelet Blank
Vetute didžiausias ačiū
jeee štai ką reiškia teisingi raktiniai žodžiai paieškoje, jau įkeliau apyyrankių į wish list'ą
jeee štai ką reiškia teisingi raktiniai žodžiai paieškoje, jau įkeliau apyyrankių į wish list'ą
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 05, 17:17)
Vetute didžiausias ačiū
Ner uz ka