Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

J@lanta, super grazi apyranke tavoji. O ir foto neblogos, bent jau as tikrai neprisikabinciau kad kazkaas ne taip.

O tu tikra lightbox'a nusipirkai? As irgi ziurinejau internete, bet kad kainos nemazos ju.
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 02 03, 18:30)
Jolanta, puikus darbas  wub.gif  thumbup.gif

Aš taip pat kažkurios merginos klausiau ką deda į apyrankės vidų, kad ji laikytų formą, bet man paslapties neišdavė.
Pati turiu nusipirkusi metalinį ruošinį apyrankei štai tokį:
http://www.veriniams...roducts_id=7182
bet manau, kad jis nelabai tinka. Šiais metais gavau nuostabią apyrankę dovanų, tai nusprendžiau, kad viduje gali būti dėtas atšvaitas, tiksliau jo juostelė. Bent jau iš traškesio ir lankstmo ją išnagrinėjus taip sumąsčiau  blush2.gif

dėkui 4u.gif
ną ką padarysi, kad neišduoda - bandysim ieškoti biggrin.gif
aš va apie tokius pagrindus kalbu, kur mačiau kažkokiam amerikiečių forume, jos varinės, tvirtos, plačios - 5cm - kaip tik tokios plačios, masyvios apyrankės ir norėčiau ax.gif
user posted image
čia mandresnė forma
user posted image
norisi patikimos tvritos, kad ilgai 'tarnautų', o dėti kaip kad rašai atšvaitą ar pan dalykėlius nepatikimus ar ilgai jie laikys formą - man būtų gaila laiko išvis pradėti siuvinėti apyrankę cool.gif

jau rodžiau savo diedui šias foto, sakau gal tavo koks pažįstamas dirba su metalu ir galėtų man tokių formelių padaryti, ale atsakymas kaip visada - visko tau reik lotuliukas.gif ir to ir ano...
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2012 02 03, 18:40)
J@lanta, super grazi apyranke tavoji. O ir foto neblogos, bent jau as tikrai neprisikabinciau kad kazkaas ne taip.

O tu tikra lightbox'a nusipirkai? As irgi ziurinejau internete, bet kad kainos nemazos ju.

ką gi - duoklė vakarienei atiduota, galiu rašyti toliau tongue.gif

dėkui 4u.gif
kai žinau ko noriu, o neišeina, tai ir kimbu biggrin.gif

vasarą pažįstama mėnesiui buvo paskolinusi light box'ą su lempomis ( ji fotografė , tai turi nusipirkusi ), tai man foto patiko, bet ... dariau dariau foto savo puošaliukų ir ką kompas 'užlinko' - žinoma foto iš fotiko ištrintos, o kompiuristui ne visą kompo medžiagą pavyko 'ištraukti' , tai va tame tarpe ir foto su papuošaliukais dingo su visam, dabar tai iškart į atskirą hard'ą visa info saugau

įdėsiu vienos apyrankės foto palyginimui ( mano mylimosios vasarinės apyrankės, dievinu netaisyklingos formos nuskeltus vos vos facetuotus akmenukus, mano mylimas citrinas su ametistu wub.gif )

skirtumas kai fotografuoji su light box'u ar be - aišku galima galima žaisti su photoshopu ar pan, bet nei moku nei noro nei laiko nėra

čia daryta su light box'u,
user posted image

čia va aną savaitę be ( diena tikrai saulėta buvo, namie buvo netamsu kai fotografavau)
user posted image

na tas light box'as nėr brangus apie 17$ iš Ebay, siuntimas- for free, va geros lempos kainuoja rolleyes.gif
http://www.ebay.com/...%...078&_sop=15

dabar aš neperku, brolis žadėjo va tokią padaryti, žiūrėsiu kas gausis, jei nekas - tai teks pirkti cool.gif
http://www.ebay.com/...=item45faf0b96c
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 03 vasario 2012 - 20:49
QUOTE(rinarita @ 2012 02 02, 18:45)
Auffrite, apyrankytė tokia į tęsianti temą smile.gif. Gražuoliška smile.gif

QUOTE(hobite @ 2012 02 02, 18:55)
Auffrite, va cia tai wow  blink.gif Mano skonio daiktas. Super grazu. O jau spalvos.... paskutiniu metu tokias tiesiog isimylejus.

QUOTE(Malibu @ 2012 02 02, 22:16)
Rinarita ir Auffrite, nuostabios apyrankės  thumbup.gif

Didelis didelis AČIŪ ir daug sirduciu nuo manes wub.gif wub.gif wub.gif
hobite si spalva taip pat mano megstamiausia. smile.gif

QUOTE(J@lanta @ 2012 02 03, 18:21)
labai graži  wub.gif
ir man labai patinka, kad be užsegimo, galima pritaikyti pagal kiekvienos ranką, nes mano ranka plonoka, tai draugei jau nepaskolinčiau savosios apyrankės, 'nesueitų' užsegti  cool.gif

norėjau Auffrite paklaust ar šioje apyrankėje buvo naudota geležinė forma, mačiau kažkur internete, jog yra naudojama papildoma spec geležinė forma, bet peržiūrėjusi LT e-shop'us - nė vienoje neradau, esu šioje temoje ir prieš kelis mėn ir vienos merginos užklaususi - bet atsakymo nebuvo.

J@lanta dekui ir tau biggrin.gif Taip naudota,ar gelezine nzn,be aukso ir sidabro ant kuriu yra prabos daugiau is metalu nelabai ka atpazistu...Lietuvoje nera tokiu formu,nes ir paklausos nera.Taciau kitose salyse merginos daro,tad jeigu jums tikrai reikia siuskites kad ir is amerikos,juk jei noro yra nei laikas,nei pinigai nesvarbu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 03, 20:01)
user posted image
aš va apie tokius pagrindus kalbu, kur mačiau kažkokiam amerikiečių forume, jos varinės, tvirtos, plačios - 5cm - kaip tik tokios plačios, masyvios apyrankės ir norėčiau  ax.gif

Šiandien mačiau tokias, tik vidury kažkokios gėlytės išpjautos buvo rolleyes.gif Septyni litai kainavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 03, 20:47)

Nepalyginamai nuotraukos gražesnės su ligh box'u wub.gif O kokių lempų reikia? Aišku kažkokios stalinės turbūt netiks čia..
Atsakyti
Linksmutė
user posted image

Ir man light box'as labai pasitarnautų smile.gif , foto tamsokos dabar gaunasi doh.gif .
Jolanta - bet jau kokia miela, romantiška tavo vasarinė apyrankė wub.gif - labai daili...
Atsakyti
Šiandienos darbelis
user posted image
Reikėtų ir man pasidomėti lightbox'u..
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 02 04, 17:41)
jeigu jums tikrai reikia siuskites kad ir is amerikos,juk jei noro yra nei laikas,nei pinigai nesvarbu. smile.gif

reikai reikia biggrin.gif daug ką iš USA ar kinų siunčiuosi per Ebay, tikrai nesibaidau siuntimo, juo labiau kai kainos LT dažnai 'kandžiojasi' cool.gif
tik va kad Ebay ieškojau, bet neradau, gal raktinį žodį paieškai netinkamą buvau pasirinkusi unsure.gif

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 04, 19:39)
Šiandien mačiau tokias, tik vidury kažkokios gėlytės išpjautos buvo rolleyes.gif Septyni litai kainavo ax.gif

na gi sakyk kur tuomet topsecret.gif biggrin.gif
spirgu jau nuo rudens kaip noriu plačios masyvios siuvinėtos apyrankės

QUOTE(cindy @ 2012 02 04, 19:50)
Nepalyginamai nuotraukos gražesnės su ligh box'u wub.gif O kokių lempų reikia? Aišku kažkokios stalinės turbūt netiks čia..

na kodėl netiks stalinės lempos, juk esmė ne stove ( aišku spec pritaikytos patogesnės, reguliuojamas aukštis, pati lempo pozicija ), manau svarbu kas į tą stalinę lempą įsukta - turi būti dienos šviesą skreidžianti lempa ( tokios kainuoja apie 40lt). Tik žinoma ne į visas stalines lempas galima įsukti tokias galingas, tarkim turiu dabar ant stalo, bet į ją galima įsukti ne daugiau kaip 40V lempute ir viskas cool.gif kad ir kaip norėčiau ją pritaikyti fotkinimui - neišeina doh.gif
ten kur su light box'u foto darytos, buvo va tokios lempos naudotos
lempos

QUOTE(Dosera @ 2012 02 05, 13:57)
Ir man light box'as labai pasitarnautų  smile.gif , foto tamsokos dabar gaunasi  doh.gif .
Jolanta - bet jau kokia miela, romantiška tavo vasarinė apyrankė  wub.gif - labai daili...

linksmutės thumbup.gif
dėkui man tokios ežiukai patinka, tik per dideli perliukai truputį, bet jau 'badė' akis man jie kelis metus dėžėj gulėdami, reikėjo juos kaip nors panaudoti cool.gif

dėl foto darymo - gal reik keltis į fotografavimo temą, kažkadais esu tokia rankdarbių skyrelyje mačiusi lyg ir ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 05, 16:30)
tik va kad Ebay ieškojau, bet neradau, gal raktinį žodį paieškai netinkamą buvau pasirinkusi  unsure.gif

Ivesk Cuff Bracelet Blank mirksiukas.gif
Atsakyti
Vetute didžiausias ačiū aciuks.gif
jeee assa.gif štai ką reiškia teisingi raktiniai žodžiai paieškoje, jau įkeliau apyyrankių į wish list'ą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 05, 17:17)
Vetute didžiausias ačiū  aciuks.gif
jeee  assa.gif štai ką reiškia teisingi raktiniai žodžiai paieškoje, jau įkeliau apyyrankių į wish list'ą  cool.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti