Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

QUOTE(kadabra @ 2011 05 27, 10:39)
O gal kur pigiau butu?

Aš pati neveriu, tik grožiuosi kitų darbais blush2.gif Tai gal kitos plačiau ką patars smile.gif
O pigiau internetu arba bazėj yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 27, 10:57)
Aš pati neveriu, tik grožiuosi kitų darbais  blush2.gif Tai gal kitos plačiau ką patars smile.gif
O pigiau internetu arba bazėj yra  mirksiukas.gif

Dekui, bandysiu ieskoti 4u.gif
Atsakyti
Kadabra, ar ne geriau tiktų štai tokie užbaigimai?
http://www.rankdarbi...roducts_id=4561
Atsakyti
Laimiuks, toks variantas manau tinka juostelėms plačioms, kelias gijas sujungti ar tikrai tks? g.gif

Aš tai siūlyčiau iškart rinktis kelių eilių užsegimą - ir nekils problemų tada:

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image

QUOTE(kadabra @ 2011 05 27, 08:33)
Merginos, norejau paklausti ar yra tokiu uzsegimu apyrankems/kaklo veriniams: noriu sujungti kelias virveles i viena ir kazkokiu budu suspaust jas ir toje vietoje uzsegima padaryt.

Atsakyti
Pamokėlė, kaip užbaigti kelių gijų vėrinį 4u.gif
Atsakyti
ateinu pasirodyti
user posted image
Atsakyti
Dekui, merginos, uz patarimus ir pasiulymus.
Siandien jau buvau nulekus iki SilverCity, maloni pardaveja pasitaike, pakalbinus patare kaip ka imanoma padaryti (nors manau ji nesuprato kam as ten ta veltini kisiu biggrin.gif ).
Jeigu ka pavyks, ateisiu pasirodysiu, bet tai bus po kokios savaiteles.
Bet jau akys raibo ne maziau, negu i jusu darbus ziurint. Kiekvienas akmenukas savaip mielas buvo, o kur dar tos sidabro spalvos detales biggrin.gif .
Zodziu, nusipirkau daugiau nei planavau ir reikejo smile.gif
Atsakyti
Tai vat, kadangi kalba buvo apie veltinį, tai aš ir pasiūliau tuos plačius suspaustukus. rolleyes.gif
Na, apie Silvercity, tai ir mano nekokia nuomonė.Buvau mėnesio pradžioje Panevėžyje jų padruotuvėje, esančioje Babilone.Tai daug kokių dalukų paklausi, pardavėjos kaip iš medžio iškritusios.Na paprasčiausio dalyko paklausiau, ar neturi kabošonų.Atsakymą gavau:"O kas tas kabošonas"? SW spalvas ne ji man, o aš jai vardijau.Tai vat kokie dalykėliai... g.gif
Atsakyti
Ausruze, gražu 4u.gif
Atsakyti
vaivorykste pirmoji patiko ir Ausruzes patiko apyrankytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 29, 22:04)
vaivorykste pirmoji patiko ir Ausruzes patiko apyrankytės thumbup.gif

aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif
Atsakyti