Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

QUOTE(Taniuta @ 2011 10 13, 13:11)
Hobite, labai skani apyrankė  ax.gif

O čia manoji iš tos pačios serijos su swarovskio kristalais, tik šį kartą su auskarėliais. user posted image

grazu smile.gif
Atsakyti
Aš labai mėgstu "keli viename" vėrinius - apyrankes - čia paskutinis, "Butterfly butterfly" wub.gif nusivynioji nuo rankos - ir puošmena kaklui rolleyes.gif arba atvirkščiai biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikos,

nezinau i ka kreiptis daugiau,tad rasau cia.Noriu pasigaminti tokia apyranke ir nezinau kokiu ismatavimu geriausia imti grandinelekad uzkabinti karoliukus.Gal galite patarti?Esu pradedancioji...

Apyranke butu panasi:
user posted image
Atsakyti
Priklausomai kokio stambumo nori apyrankės. Kuo mažesni karoliukai, tuo smulkesnių grandelių reikės.
Bet šiaip tai va tokiai manau 5mm ilgio grandelėm grandinėlė puikiai sueitų. Stambesnė jau būtų rimta grandinė.
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2011 11 28, 16:39)
Priklausomai kokio stambumo nori apyrankės. Kuo mažesni karoliukai, tuo smulkesnių grandelių reikės.
Bet šiaip tai va tokiai manau 5mm ilgio grandelėm grandinėlė puikiai sueitų. Stambesnė jau būtų rimta grandinė.

As radau grandinele 3x5 mm, gal tiktu ? Karoliukai butu 8-6 mm.
Grandineles pagrindas va toks :

user posted image
Atsakyti
Laba.
Darant tokio tipo apyranke siulyciau rinktis "rimtesne" tvirtesne grandinele. gal net geriau tas kur buna sulituotos (nes paciai kelis pirmuosius pabandymus teko pedaryt is naujo, nes grandinele neatlaike, sutrukinejo)
Atsakyti
Giagute, graži apyrankė mirksiukas.gif
Atsakyti
"Kalėdinis vainikas" su rimta "grandzine":
user posted image
Atsakyti
Mano naujausia apyranke
user posted image
Atsakyti
Koks grozis bigsmile.gif
Atsakyti
rodausi 4u.gif