Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(Montekrista @ 2011 05 13, 22:09)
sena plinkančių vyrų gudrybė. Bet į klausimą neatsakėt.

o tu istekejusi, ar is tu kurios visada nepatenkintos savo vyru? nedaug moteru turi tokius veslius plaukus kaip manasis ir plikti nesiruosia, kerpasi jis del praktiskumo
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 23:05)
tai pataikavimas o ne diplomatija, o jei vyras negali atvirai issakyti savo mintis zmonai, bijodamas kad ta uzsirauks savatei, tai atsiprasau, ko verti tokie santykiai, tai su kuom tada is vis galima atvirai kalbetis

Pamenat musu pokalbi apie "vyniojima i vata", cia is tos serijos.
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 23:13)
o tu istekejusi, ar is tu kurios visada nepatenkintos savo vyru? nedaug moteru turi tokius veslius plaukus kaip manasis ir plikti nesiruosia, kerpasi jis del praktiskumo

g.gif aš uždaviau klausimą. Kodėl į jį nesugebate atsakyti? Lyg ir aiškiai suformulavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 05 14, 00:09)
sena plinkančių vyrų gudrybė. Bet į klausimą neatsakėt.

Truksta pliotkams naujienu lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsakysiu i Motekristos klausima.
Man nuplike vyrai negrazus, ypac kai jie bando slepti si akivaizdu fakta.
Jei mano vyras butu praplikes. Zinoma, man butu maloniau, kad jis turetu savaja seveliura, bet kai jos nera, jam nepilsiu druskos ant zaizdos, o priimsiu ji tokiu kokiu jis yra, nes suprantu, kad fakto nepakeisi. Nemanau, kad mano nutylejimas butu melas. O jei paklaustu ar jis man toks patinka, pasakyciau jog taip, nes myliu vyra, o ne jo plaukus. Ir tai butu tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 05 13, 22:12)
O jums, kaip draugei, nesvarbi jų sveikata?

svarbi, bet kodel as tureciau reguliuoti ju gyvenima? o beto, pateiksiu viena pavyzdi. mano mociute visa gyvenima turejo virssvori, valge viska ka norejo, kirto lasinius, mesa, bulves, maisto klausimu jai nebuvo jokiu tabu, ir mire sulaukusi 94 metu, iki pat mirties skaite be akiniu, visus dantis savus turejo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 13, 23:18)
Atsakysiu i Motekristos klausima.
Man nuplike vyrai negrazus, ypac kai jie bando slepti si akivaizdu fakta.
Jei mano vyras butu praplikes. Zinoma, man butu maloniau, kad jis turetu savaja seveliura, bet kai jos nera, jam nepilsiu druskos ant zaizdos, o priimsiu ji tokiu kokiu jis yra, nes suprantu, kad fakto nepakeisi. Nemanau, kad mano nutylejimas butu melas. O jei paklaustu ar jis man toks patinka, pasakyciau jog taip, nes myliu vyra, o ne jo plaukus. Ir tai butu tiesa.

ir tai būtų nuoširdžiausia. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 23:19)
svarbi, bet kodel as tureciau reguliuoti ju gyvenima? o beto, pateiksiu viena pavyzdi. mano mociute visa gyvenima turejo virssvori, valge viska ka norejo, kirto lasinius, mesa, bulves, maisto klausimu jai nebuvo jokiu tabu, ir mire sulaukusi 94 metu, iki pat mirties skaite be akiniu, visus dantis savus turejo.

Na, su agumentu " o mano močiutė,..." nepasiginčysi, pasuoju.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 14, 00:14)

Moonte Moonte, maniau rimtai protigesne esat, bet dabar, per pykti visi protiniai gabumai atsiskleidzia doh.gif Kur matyta, kad vyras savo zmonai daugybe metu zodzius i vata viniotu, toks kantrus butu g.gif Na meiluzei, kas kita zodelius i vata pavyniot, juk ne visa gyvenima ruosies gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 13, 22:14)

pamenu pamenu, ir kaip matai mano mastymas (ar kas ten) nei per mikrona nenusislifavo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 05 13, 22:21)
Papildyta:

Na, su agumentu " o mano močiutė,..." nepasiginčysi, pasuoju.

tai ne argumentas, tai tik pavyzdys
Atsakyti
lotuliukas.gif prasideda protinių gebėjimų nustatymas biggrin.gif Bliamba, moterys, nu skaitykit kas parašyta, pasukit galvas, pamąstykit..Gal ims kiek kitaip atrodyti visa šita hmmm diskusija.
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 13, 23:21)
Moonte Moonte, maniau rimtai protigesne esat, bet dabar, per pykti visi protiniai gabumai atsiskleidzia doh.gif Kur matyta, kad vyras savo zmonai daugybe metu zodzius i vata viniotu, toks kantrus butu g.gif Na meiluzei, kas kita zodelius i vata pavyniot, juk ne visa gyvenima ruosies gyvent biggrin.gif

Jus ta diskusija nors skaitet?
Jei skaitet, kur apie tai buvo kalbama?

O tai dabar iseina kaip toj patarlei "girdejau garsa, bet nezinau is kur".

Ne visi yra chamai, kurie rezia i akis viska, kas yra ant liezuvio. Ir tikiuosi, kai kuriem pakanka proto suvokti, kad juju tiesa, norai nera rodiklis kitiems.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 05 13, 22:23)
lotuliukas.gif prasideda protinių gebėjimų nustatymas biggrin.gif Bliamba, moterys, nu skaitykit kas parašyta, pasukit galvas, pamąstykit..Gal ims kiek kitaip atrodyti visa šita hmmm diskusija.

o kaip ji mums turi atrodyti, nezinai apie ka mes Moonte dabar kalbejom, tai ir nebandyk suprasti
Atsakyti