Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 17, 20:35)

Geeeeeeeeeras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tavo sukurta dėžutė, cute tokia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
As knyga pirkau per ebay uz kelis svarus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 18, 11:46)

galima gal pamatyt kaip atrodo ji? 4u.gif ir iš kokio pardavėjo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 18, 11:46)

musuose kainos tai doh.gif uzmusa
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 05 18, 12:53)
musuose kainos tai  doh.gif  uzmusa

Dar nesidomejau kainom. Uz kiek galima gaut cia? (kad ir bazese smile.gif )
Radau Ebay su siuntimu uz 26Lt ten A5 formatas. Jauciu nedaug cia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 18, 12:32)
galima gal pamatyt kaip atrodo ji?  4u.gif  ir iš kokio pardavėjo? smile.gif

http://cgi.ebay.co.u...=item5d2ebaf886

Oi kiek tam ebay visko pilna tik pinigu turek biggrin.gif
Atsakyti
merginos kurios ruosiates vynioti saldainius pasirodo liko tik siaures meska, nes maximoj extra jau kitokioj pakuotej ne popierinej g.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 18, 16:53)
merginos kurios ruosiates vynioti saldainius pasirodo liko tik siaures meska, nes maximoj extra jau kitokioj pakuotej ne popierinej g.gif

O saldainių parduotuvėse nežiūrėjei? gal būtų specializuotose saldainių kitų rūšių g.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 18, 18:40)
O saldainių parduotuvėse nežiūrėjei? gal būtų specializuotose saldainių kitų rūšių  g.gif

pas mus kaip ir tu spec nera, bet visus prekybcentrius apejau ir net visus zinomus kioskelius apejau nera doh.gif bet ir su tais gerai isviniojau ivyniojau i folija ir sulanksciau thumbup.gif tu ekstra tai dar 1kg gavau bet rausiausi po ta saldainiu deze nes apacioj jie buvo o virsuj tai jau naujiesi uzpilti blush2.gif
Atsakyti
snd kilo ideja, kad meiles ministrui galima butu itaisyti koki tai krepseli ar stiklaini su aistros suzadinimo patarimais ar pan.. prirasyti ant lapeliu ivairiu fraziu pvz: apkabink salia stovincia moteri, ar pabuciuok zmona, pakuzdek 3 komplimentus savo vyrui ar pan smile.gif na zodziu, kad jei meiles ministras tai tegul ir dalina gera zmonems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 16, 21:10)
Tai jau jo, scenarijų gal nors pritaikyt galėsi ar svečiai dubliuosis?  unsure.gif
Nusišaučiau aš jei reiktų dvejoms ruoštis.... doh.gif

Kaip ne keista atsispausdinau scenarijų ir vis dar jis man patinka  lotuliukas.gif Įdomu, kaip bus ketvirtadienio vakarą. biggrin.gif

lotuliukas.gif tikekimes patiks ir veliau
o del antru vestuviu nera taip ir blogai, man pvz patinka visa naujai pateikt, zinoma gerai, kai man tarp ju didesnis tarpas. O ir siaip is manes nieko nesitiki, zodziu turiu pilna laisve improvizuot, jaunieji (tikiuosi ir sveciai) turi jumoro jausma, tad meginsiu daugiau linksma forma pateikt

QUOTE(erika0518 @ 2011 05 16, 22:44)
sveikos mergaites,na kagi man vestuves jau sestadieni blink.gif  kinkos dreba nerealiai...

nebijok, kai idedi sirdies tai kaip ir tam egzamine, vis tiek nesi aklai atejes, zinai kas ir prie ko, va tik palinkeciau, kad tiek su muzikantais, tiek su kitu aptarnaujanciu personalu butumet darni komanda 4u.gif

QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 17, 07:23)
koks cia originalumas labiau praktiska blush2.gif  jei daryt nuo sausio 1 o vestuves liepos 23 tai kiek cia pasidziaugs tuo kalendoriuku unsure.gif  tai kur daro paklausiau ar imanoma tai ir uzsakiau nuo vestuviu  va ir dziaugsis juo visus metus bigsmile.gif

thumbup.gif tai ji visa tau padare ar kazka pati maketavaisi? musu data sutampa ax.gif
torto nesiryztu daryt, per daug laiko suvalgytu
Atsakyti
QUOTE(Suzzy @ 2011 05 18, 19:07)
snd kilo ideja, kad meiles ministrui galima butu itaisyti koki tai krepseli ar stiklaini su aistros suzadinimo patarimais ar pan.. prirasyti ant lapeliu ivairiu fraziu pvz: apkabink salia stovincia moteri, ar pabuciuok zmona, pakuzdek 3 komplimentus savo vyrui ar pan smile.gif na zodziu, kad jei meiles ministras tai tegul ir dalina gera zmonems  ax.gif

thumbup.gif
man visuomet kildavo klausimas, kam juos renka jei jokiu uzduociu kaip ir neduoda. Tik komendantus vis idarbina.
Atsakyti