Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(Crazy Lady @ 2011 05 17, 11:49)
pasidariau apvalių lipdukų su jaunųjų nuotraukytėm (skirtingom), tada nupirksiu kokių triufelinių saldainių (gal kokių Pergalės ar kokių kitokių rasiu), suvyniosiu į foliją ir ant kiekvieno iš apačios priklijuosiu po lipduką su nuotraukyte smile.gif

ar pati darei ant lipdukinio popieriaus? ir is kur folija nes jauciu ta kepimui per stora ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 17, 12:08)
as saldainiu maketa viena uzsisakiau kad padarytu o kita pati pasidariau atsispausdinau susikarpiau ir dabar laukiu akciju saldainiam blush2.gif  ax.gif

aha, jus cia darbsciarankes pacios darbuojates, o as galvojau kur cia tokiu uzsisakius ir gatavu gavus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
pasirodau deze busimo vaikelio laiskui ir daikteliam sudeti blush2.gif ax.gif
user posted image

del saldainiu ivesk googlej saldainu porpieriukai ir ten rasi kas daro uz pinigelius atsius maketa o kiek reiks atsispausdinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 17 gegužės 2011 - 12:37
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 17, 13:00)
pasirodau deze busimo vaikelio laiskui ir daikteliam sudeti blush2.gif  ax.gif
user posted image

del saldainiu ivesk googlej saldainu porpieriukai ir ten rasi kas daro uz pinigelius atsius maketa o kiek reiks atsispausdinsi mirksiukas.gif

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Karamele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papasakokit kokius zaidimus zadat salej vest,ar paliksit sita reikala muzikantui?
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 17, 12:26)
ar pati darei ant lipdukinio popieriaus? ir is kur folija nes jauciu ta kepimui per stora ar ne? blush2.gif

aga smile.gif imsiu kepimo foliją ax.gif

QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 17, 13:00)
pasirodau deze busimo vaikelio laiskui ir daikteliam sudeti blush2.gif  ax.gif
user posted image

gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 05 17, 10:49)
pasidariau apvalių lipdukų su jaunųjų nuotraukytėm (skirtingom), tada nupirksiu kokių triufelinių saldainių (gal kokių Pergalės ar kokių kitokių rasiu), suvyniosiu į foliją ir ant kiekvieno iš apačios priklijuosiu po lipduką su nuotraukyte smile.gif

vat vat, mane labai intriguoja šitie saldainiukai. Tik aš, blondė, nežinau, su kokia programa galima juos pasigamint. doh.gif (Tik ne su PS, plys plys plys unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 05 17, 14:45)
vat vat, mane labai intriguoja šitie saldainiukai. Tik aš, blondė, nežinau, su kokia programa galima juos pasigamint. doh.gif  (Tik ne su PS, plys plys plys unsure.gif )

http://www.loonapix.com/lt/ as dariau per sita psl,ir sukiau i Meska siaureje ir Extra saldainius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 05 17, 13:51)
http://www.loonapix.com/lt/  as dariau per sita psl,ir sukiau i Meska siaureje ir Extra saldainius smile.gif

Aš turėjau omeny tuos triufelius ir nuotrauka ten apvali klijuojasi rolleyes.gif
Atsakyti
Žinot, kur būna jaunojo ir jaunosios įsipareigojimai (Pastatysiu gandrui lizdą su visais nepatogumais. Pakelsiu darbo lygį ir penkiavaikio planą padarysiu per tris metus..........) ?
Kaip jūs ruošiat tuos įsipareigojimus? Tiesiog perskaito ant A4 formato lapo? Ar čia skaito piršlys ir jaunieji linksi galva? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 05 17, 15:19)
Papasakokit kokius zaidimus zadat salej vest,ar paliksit sita reikala muzikantui?

salej zadu jauniesiem ta kopusta plesytiduoti, sveciam pamokyti 10 buciniu (per karti karti), kas greiciau apsimaus kojnes (susaldytas)ir nzn sokiu metu dviems pririsiu prie uzpakalio dezutes su teniso kamuoliukais ir kas greiciau iskratys visus, ir dar visiem sveciam priklijuosiu po sirdute ir kas antra diena daugiausia ju tures gaus priza (dar nzn ka galvoju apie muila ale tik nzn ar supras lotuliukas.gif ) o daugiau tik gamtoj pulka isjudinsiu o sale paliksiu muzikantam... g.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 17, 15:59)
salej zadu jauniesiem ta kopusta plesytiduoti, sveciam pamokyti 10 buciniu (per karti karti), kas greiciau apsimaus kojnes (susaldytas)ir nzn sokiu metu dviems pririsiu prie uzpakalio dezutes su teniso kamuoliukais ir kas greiciau iskratys visus, ir dar visiem sveciam priklijuosiu po sirdute ir kas antra diena daugiausia ju tures gaus priza (dar nzn ka galvoju apie muila ale tik nzn ar supras lotuliukas.gif ) o daugiau tik gamtoj pulka isjudinsiu o sale paliksiu muzikantam... g.gif

gal galima smulkiau apie zaidima su teniso kamuoliukais? 4u.gif
Papildyta:
isipareigojimai pas mane bus vienas is zaidimu, pasodinsiu jaunuosius nugaromis, skaitysim isipareigojimus o jie kels barbe(jaunoji) arba kena (jaunikis) smile.gif
ar darote apdovanojimus seimininkems ir muzikantams?
Atsakyti