Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

Grysiu i Lt prasides ir man darbai didieji doh.gif bet B sumaste kelione dar pries vestuves tai kazin kaip ka spesim
As del torto ir turiu dar dideli klaustuka nes man reiktu dvieju, nebenoriu as tu vestuviu.......nervina kad 2-jos is eiles
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 16, 18:19)
as prie torto vargstu na ir darbo prie jo doh.gif

taip yra ką veikti 4u.gif sėkmės ax.gif

QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 16, 21:00)
desiu 3 rusiu saldainius su jaunuju foto ir kalendoriuka su jaunuju foto (kalendoriuje data prasides nuo vestuviu iki metiniu) ax.gif

labai fainai sumastei thumbup.gif

QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 16, 22:02)
nervina kad 2-jos is eiles

Tai jau jo, scenarijų gal nors pritaikyt galėsi ar svečiai dubliuosis? unsure.gif
Nusišaučiau aš jei reiktų dvejoms ruoštis.... doh.gif

Kaip ne keista atsispausdinau scenarijų ir vis dar jis man patinka lotuliukas.gif Įdomu, kaip bus ketvirtadienio vakarą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 16, 22:10)
taip yra ką veikti  4u.gif  sėkmės  ax.gif
labai fainai sumastei  thumbup.gif
Tai jau jo, scenarijų gal nors pritaikyt galėsi ar svečiai dubliuosis?  unsure.gif
Nusišaučiau aš jei reiktų dvejoms ruoštis.... doh.gif

Kaip ne keista atsispausdinau scenarijų ir vis dar jis man patinka  lotuliukas.gif Įdomu, kaip bus ketvirtadienio vakarą. biggrin.gif

Visa laime kad nesidubliuos bet vieni iseis is namu kartu kiti atskirai su rutom pas vienus desis pas kitus ne ir t.t.
gal galesi pasidalint scenarijum jai negaila, as tai dar niekaip iki galonesiderinu blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 16, 22:14)
Visa laime kad nesidubliuos bet vieni iseis is namu kartu kiti atskirai su rutom pas vienus desis pas kitus ne ir t.t.
gal galesi pasidalint scenarijum jai negaila, as tai dar niekaip iki galonesiderinu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif

suprantu ir linkiu sekmes man ta pati situacija
Atsakyti
sveikos mergaites,na kagi man vestuves jau sestadieni blink.gif kinkos dreba nerealiai,3dieni skrendu i lt na ir prasides darbu lavina,visur prisakyta kas ka daro,ijungti visi i vestuvine veikla tai teks daug ka susitinkti,ir dar paciai padirbeti nezinau kaip spesiu,turiu scenariju imesciau i pastuka,tik pamirsau tai jei kuri parasyte pastuko adresa imesciau savo scenariju smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 16, 22:06)
nu bet ir originali esi, gerai, kaip sumastai, nu man tai niekas nesauna i galva  doh.gif

koks cia originalumas labiau praktiska blush2.gif jei daryt nuo sausio 1 o vestuves liepos 23 tai kiek cia pasidziaugs tuo kalendoriuku unsure.gif tai kur daro paklausiau ar imanoma tai ir uzsakiau nuo vestuviu va ir dziaugsis juo visus metus bigsmile.gif
Atsakyti
mano dovaneles sveciams irgi kalendoriukai nuo vestuviu dienos iki metiniu smile.gif
tik nezinau kaip juos graziau pateikti g.gif
merginos, as busiu kazka praleidus... kur jus tuos saldainius su jaunuju foto gaminates, vis visokias nuogirdas renku renku, o konkreciai taip ir nesupratau biggrin.gif , jei kuri detaliau pagelbetu - butu aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 16, 22:02)
Grysiu i Lt prasides ir man darbai didieji doh.gif bet B sumaste kelione dar pries vestuves tai kazin kaip ka spesim
As del torto ir turiu dar dideli klaustuka nes man reiktu dvieju, nebenoriu as tu vestuviu.......nervina kad 2-jos is eiles

Mes ir grysim tik savaite pries, tai darbo ir lakstymo iki kaklo bus doh.gif
Atsakyti
As tai pries menesi grysiu bet tik su vaikais, B likus 2 svaitems, na bandysiu didziaja dali cia dar pasidaryt kas su printinimu susije
As dovanelem sakau padarysiu gal magnetus su kalendorium cia pas mus nebrangu, na ziuresiu ka siulo ta firma siuo metu pigaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erika0518 @ 2011 05 16, 23:44)
sveikos mergaites,na kagi man vestuves jau sestadieni blink.gif  kinkos dreba nerealiai,3dieni skrendu i lt na ir prasides darbu lavina,visur prisakyta kas ka daro,ijungti visi i vestuvine veikla tai teks daug ka susitinkti,ir dar paciai padirbeti nezinau kaip spesiu,turiu scenariju imesciau i pastuka,tik pamirsau tai jei kuri parasyte pastuko adresa imesciau savo scenariju smile.gif ax.gif

Dideles dideles sekmes Tau ir lauksim naujienu ir ispudziu thumbup.gif
O scenariju galetum ir cia imesti, nes nemazai naujoku turim, praverstu visiems manau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 17, 11:08)
As tai pries menesi grysiu bet tik su vaikais, B likus 2 svaitems, na bandysiu didziaja dali cia dar pasidaryt kas su printinimu susije
As dovanelem sakau padarysiu gal magnetus su kalendorium cia pas mus nebrangu, na ziuresiu ka siulo ta firma siuo  metu pigaus blush2.gif

O as tai isvis neapdovanosiu, tik tevelius nes man patiko ta ideja su termometru, medaus puodyne, dirzu ir vandeniniu sautuvu. O siaip vienam kitam tai nusipirkau zaislinius auksinius medalius, tai va juos ir kabinesiu pagal situacija cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 17, 11:19)
Dideles dideles sekmes Tau ir lauksim naujienu ir ispudziu  thumbup.gif
O scenariju galetum ir cia imesti, nes nemazai naujoku turim, praverstu visiems manau g.gif
Papildyta:

O as tai isvis neapdovanosiu, tik tevelius nes man patiko ta ideja su termometru, medaus puodyne, dirzu ir vandeniniu sautuvu. O siaip vienam kitam tai nusipirkau zaislinius auksinius medalius, tai va juos ir kabinesiu pagal situacija cool.gif

Nepanikuok Jurga251 mirksiukas.gif laiko turesi pakankamai. As isvis skaitinet temas pradejau pries menesi bigsmile.gif man vestuves birzelio 3d.o as scenariju niekaip negaliu pabaigti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 05 17, 10:22)
merginos, as busiu kazka praleidus... kur jus tuos saldainius su jaunuju foto gaminates, vis visokias nuogirdas renku renku, o konkreciai taip ir nesupratau  biggrin.gif , jei kuri detaliau pagelbetu - butu aciu aciu  4u.gif

pasidariau apvalių lipdukų su jaunųjų nuotraukytėm (skirtingom), tada nupirksiu kokių triufelinių saldainių (gal kokių Pergalės ar kokių kitokių rasiu), suvyniosiu į foliją ir ant kiekvieno iš apačios priklijuosiu po lipduką su nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
as saldainiu maketa viena uzsisakiau kad padarytu o kita pati pasidariau atsispausdinau susikarpiau ir dabar laukiu akciju saldainiam blush2.gif ax.gif
Atsakyti