QUOTE(erika0518 @ 2011 05 16, 23:44)
sveikos mergaites,na kagi man vestuves jau sestadieni

kinkos dreba nerealiai,3dieni skrendu i lt na ir prasides darbu lavina,visur prisakyta kas ka daro,ijungti visi i vestuvine veikla tai teks daug ka susitinkti,ir dar paciai padirbeti nezinau kaip spesiu,turiu scenariju imesciau i pastuka,tik pamirsau tai jei kuri parasyte pastuko adresa imesciau savo scenariju
Dideles dideles sekmes Tau ir lauksim naujienu ir ispudziu
O scenariju galetum ir cia imesti, nes nemazai naujoku turim, praverstu visiems manau
Papildyta:
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 17, 11:08)
As tai pries menesi grysiu bet tik su vaikais, B likus 2 svaitems, na bandysiu didziaja dali cia dar pasidaryt kas su printinimu susije
As dovanelem sakau padarysiu gal magnetus su kalendorium cia pas mus nebrangu, na ziuresiu ka siulo ta firma siuo metu pigaus
O as tai isvis neapdovanosiu, tik tevelius nes man patiko ta ideja su termometru, medaus puodyne, dirzu ir vandeniniu sautuvu. O siaip vienam kitam tai nusipirkau zaislinius auksinius medalius, tai va juos ir kabinesiu pagal situacija
Papildyta:
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 17, 11:19)
Dideles dideles sekmes Tau ir lauksim naujienu ir ispudziu
O scenariju galetum ir cia imesti, nes nemazai naujoku turim, praverstu visiems manau
Papildyta:
O as tai isvis neapdovanosiu, tik tevelius nes man patiko ta ideja su termometru, medaus puodyne, dirzu ir vandeniniu sautuvu. O siaip vienam kitam tai nusipirkau zaislinius auksinius medalius, tai va juos ir kabinesiu pagal situacija
Nepanikuok Jurga251

laiko turesi pakankamai. As isvis skaitinet temas pradejau pries menesi

man vestuves birzelio 3d.o as scenariju niekaip negaliu pabaigti