Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

As snd pagaliau seimos zidini nupirkau , judu i prieki, jau daug ka susipirkau, viska tik dbr apipavidalint rolleyes.gif . Bet pinigai kaip leidziasi visokiems niekuciams doh.gif , nors ir skupinuos bet samata darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LSBU @ 2011 05 16, 12:47)
Jus cia ziuriu bitutes visos plusat sitaip, skaitau ir galvoju kaip jus laiko sitiek randat  smile.gif

Tai laiko dar turi gero iki liepos vidurio. 4u.gif Man užteko pusantro mėnesio. Viską susiruošiau beliko tik scenarijų atsiprintinti ir MB paduot paskaityt. blush2.gif mirksiukas.gif

QUOTE(ziber @ 2011 05 16, 13:02)
sveikos svočiutės,
gal kas galėtų pasidalyti patirtimi kaip įdomiau antrą dieną eiti svečių žadinti. Dažniausiai gydytojais piršliai persirengia ir su gėrimėliais vakarykščiai sveikatai pastiprinti eina miegančiųjų kelti. gal kažką kito esate mačiusios?

Manau čia tradicinėse tai muzikantų darbas būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 16, 15:04)
As snd pagaliau seimos zidini nupirkau , judu i prieki, jau daug ka susipirkau, viska tik dbr apipavidalint  rolleyes.gif . Bet pinigai kaip leidziasi visokiems niekuciams  doh.gif , nors ir skupinuos bet samata darau  biggrin.gif

Kur pirkai zidinuka, as niekur grazaus nerandu doh.gif
Klaipedietes, kur randasi spec. atributika klaipedoje, zinau tik viena parduotuve, o gal ju daugiau yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LSBU @ 2011 05 16, 13:39)
Matau ir man taip reikes  smile.gif Kai tik mazaja uzmygdysiu vis cia pas jus lankysuos  smile.gif

as ir taip darau kai mazasai miega, bet didysai kartais ant galvos lipa tai kosmaras biggrin.gif
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 05 16, 14:44)
reikėtų praeitą temą paskaityt ir ten parašytas 4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
As gal scenarijaus gyvenime nebaigsiu
Atsakyti
QUOTE(Insense @ 2011 05 16, 17:58)
Kur pirkai zidinuka, as niekur grazaus nerandu  doh.gif
Klaipedietes, kur randasi spec. atributika klaipedoje, zinau tik viena parduotuve, o gal ju daugiau yra  4u.gif

Šiandi buvau Pjūry,ir Ramintoj, niekur neradau atributikos schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
na ir plepes vos speju skaityt bigsmile.gif nupirkau siandien nemazai smulkemnu net ir dangaus zibintus papirkau 1 euro pardei tai galvoju kai nebus vejo reiks viena isbandyti ar normaliai ten su jais, nes kaina tai tik 3.5 lt g.gif vel lelius miega o as prie torto vargstu na ir darbo prie jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 05 16, 17:17)
Šiandi buvau Pjūry,ir Ramintoj, niekur neradau atributikos  schmoll.gif  verysad.gif

Tai va, kazkoks kosmosas, reikes pirktis internetu, ir vargo maziau, ir kaina manau ne ka skirsis nuo parduotuviu g.gif
O as jau baigineju maketuotis medalius 4u.gif varskes apkepas kepa, o as toliau tesiu darbus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 16, 17:19)
na ir plepes vos speju skaityt bigsmile.gif  nupirkau siandien nemazai smulkemnu net ir dangaus zibintus papirkau 1 euro pardei tai galvoju kai nebus vejo reiks viena isbandyti ar normaliai ten su jais, nes kaina tai tik 3.5 lt  g.gif  vel lelius miega o as prie torto vargstu na ir darbo prie jo doh.gif

Taip taip karameliuk_21 ka tu galvoji, darbai ir plepalai cia verda pas mumis biggrin.gif As nusprendziau atsisakyt torto muzikanto paprasysime, kad jie pravestu sveciu prisistatyma ir palinkejimus jauniesiems, galvoju neapkrausiu saves ir nedarysiu su tuom balagano prie stalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Insense @ 2011 05 16, 20:04)
Tai va, kazkoks kosmosas, reikes pirktis internetu, ir vargo maziau, ir kaina manau ne ka skirsis nuo parduotuviu g.gif
O as jau baigineju maketuotis medalius 4u.gif varskes apkepas kepa, o as toliau tesiu darbus smile.gif
Papildyta:
Taip taip karameliuk_21 ka tu galvoji, darbai ir plepalai cia verda pas mumis biggrin.gif As nusprendziau atsisakyt torto muzikanto paprasysime, kad jie pravestu sveciu prisistatyma ir palinkejimus jauniesiems, galvoju neapkrausiu saves ir nedarysiu su tuom balagano prie stalo  doh.gif

Ziuriu ne is savo paskyros parasiau, ot drauge neatjunge savo supermamu, tai is jos paraitinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 05 16, 18:17)
Šiandi buvau Pjūry,ir Ramintoj, niekur neradau atributikos  schmoll.gif  verysad.gif

o nebandet ieskoti Rasotiziedai.lt ten kliapedoje prie seno turgelio, mano sesute is klp tai nupirko tas surakinamas sirdeles is ten.
Atsakyti
As irgi pazadu torto nedarau, nors jis man ir labai patinka, palieku muzikantams sveciu pristatyma.
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 16, 21:13)
As irgi pazadu torto nedarau, nors jis man ir labai patinka, palieku muzikantams sveciu pristatyma.

na ji darysiu kaip padekos torta toki ale aciu kad atvykot nes jis man toks wub.gif wub.gif wub.gif ividu desiu 3 rusiu saldainius su jaunuju foto ir kalendoriuka su jaunuju foto (kalendoriuje data prasides nuo vestuviu iki metiniu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 16, 20:00)
na ji darysiu kaip padekos torta toki ale aciu kad atvykot nes jis man toks wub.gif  wub.gif  wub.gif ividu desiu 3 rusiu saldainius su jaunuju foto ir kalendoriuka su jaunuju foto (kalendoriuje data prasides nuo vestuviu iki metiniu) ax.gif

nu bet ir originali esi, gerai, kaip sumastai, nu man tai niekas nesauna i galva doh.gif
Atsakyti