QUOTE(ievuze.t @ 2011 06 10, 09:49)
ievuze.t, 10 Bir 2011 - 09:49, parašė:
ievuze.t, 10 Bir 2011 - 09:49, parašė:
na matai, aš iš to krašto ir kilusi
bet tortuką Vilniuje tikriausiai gaminsiu, nelauksiu kol namo važiuosiu, nors ką gali žinoti
man į až parašyk, gal paprašysiu mamos nupirkti
o dėl sudėliojimo atgal tai klausiu todėl, kad na svečiai užrašo savo vardą prie pasižadėjo ir atiduoda jauniesiems, tai pagalvojau, kad atgal į tą gabaliuką ir sudeda, ir grąžina jauniesiems. o kaip tada jūs surinksit pasižadėjimus ir kur juos sudėsit? 
na matai, aš iš to krašto ir kilusi

bet tortuką Vilniuje tikriausiai gaminsiu, nelauksiu kol namo važiuosiu, nors ką gali žinoti

man į až parašyk, gal paprašysiu mamos nupirkti
o dėl sudėliojimo atgal tai klausiu todėl, kad na svečiai užrašo savo vardą prie pasižadėjo ir atiduoda jauniesiems, tai pagalvojau, kad atgal į tą gabaliuką ir sudeda, ir grąžina jauniesiems. o kaip tada jūs surinksit pasižadėjimus ir kur juos sudėsit?
drugelius pirkau naftininku gatves kanceliarinese priesais poliklinika prie pat kasos buvo padeti
pazadus padariau tai tokius lapelius ir prie ju dar sirdele priklijavau, tai nzn gal ir sugalvosiu surinkti ir sudeti i kokia dezute kad laikas nuo laiko jaunieji primintu kas ka pazadejo
Papildyta:
QUOTE(Vaida_85 @ 2011 06 10, 14:32)
Vaida_85, 10 Bir 2011 - 14:32, parašė:
Vaida_85, 10 Bir 2011 - 14:32, parašė:
musu kraste visada pakaria more vietoje pirslio ir paprastai pastato paminkla.
gal ir nelogiska karti kazka kai jaunoji isgelbeja nes ta irgi daro.
Papildyta:
tiksliau tas paminklas buna is zmoniu. pabroliai ar siaip kas is sveciu ir kas nors linksmo. viena karta teko matyt kaip ant kelmo pastate vyriski tik su apatiniais vienoje rankoje laike degtines buteli kitoje stikliuka aisku uzdengtas balta paklode buvo. tada sveciai jei nori prieje trinkteli i alkune kur butelis ipila i stikliuka tada i ta kurioj rankoje stikliukas ir pila i burna.
musu kraste visada pakaria more vietoje pirslio ir paprastai pastato paminkla.
gal ir nelogiska karti kazka kai jaunoji isgelbeja nes ta irgi daro.
Papildyta:
tiksliau tas paminklas buna is zmoniu. pabroliai ar siaip kas is sveciu ir kas nors linksmo. viena karta teko matyt kaip ant kelmo pastate vyriski tik su apatiniais vienoje rankoje laike degtines buteli kitoje stikliuka aisku uzdengtas balta paklode buvo. tada sveciai jei nori prieje trinkteli i alkune kur butelis ipila i stikliuka tada i ta kurioj rankoje stikliukas ir pila i burna.
super ideja nors pirma kart girdziu