taip taip audiniu parduotuveje viska pirkau o dar tokius fainus drugelius radau kanceliarinese tai taip ir bandysiu puosti savo tortuka mano gaunasi 3 aukstu bet pirmame ir antrame per viduri skyles ka dedat i tas skyles nes neina graziai suspaust to torto?
Jovituxss - sveikinimai atlaikius ir atsilaikius
o del visokiu kliurku.... taip buna, pasitaiko, o ypac su muzikantais, kartais ir su sveciais , kurie pamirsta, ko susirinke, ir .t.t
man pirsliavimas bus antrasis, o ir sutikau vien del to, kad pirmoji patirtis buvo nusisekusi, bet va, kai dabar tokiu bajeriu paskaitau , pradeda kojos drebeti, o kas jei kas nepavyks, nespesiu, neisgirsiu, per mazai pasiruosiu, nepatiksiu .....o jetus
o del visokiu kliurku.... taip buna, pasitaiko, o ypac su muzikantais, kartais ir su sveciais , kurie pamirsta, ko susirinke, ir .t.t
man pirsliavimas bus antrasis, o ir sutikau vien del to, kad pirmoji patirtis buvo nusisekusi, bet va, kai dabar tokiu bajeriu paskaitau , pradeda kojos drebeti, o kas jei kas nepavyks, nespesiu, neisgirsiu, per mazai pasiruosiu, nepatiksiu .....o jetus
QUOTE(ievuze.t @ 2011 06 09, 09:57)
ačiū, bandysiu ieškoti
ir tavo su lipdukais visai gražus tortukas gavosi
o kas ten per stiklainiukas su pinigais? kur naudosi, kas ten įdėta?
ir tavo su lipdukais visai gražus tortukas gavosi
o kas ten per stiklainiukas su pinigais? kur naudosi, kas ten įdėta?
Dėkui, už įvertinimą Tam stiklainiuke idėti atspausdinti doleriai ir sudėti, o panaudosiu kaip priza žaidime : įpilk-išgerk-užkąsk.
QUOTE(ziber @ 2011 06 08, 15:21)
Vienose vestuvėje antrą dieną piršlienės karvojus tiesiog jau ant stalo stovėjo, dar tame torte buvo įkomponuotas butelis kažkokio gėrimo ir įdėti du šiaudukai per kuriuos poros gėrė tą svočios siūlomą meilės eliksyrą.
QUOTE(jurgita... @ 2011 06 08, 22:23)
karvoų(šimtalapį)pagal tradiciją duosiu įnešti vyr. pabroliui. Pasakysime:
Piršlys:
Kas šią naktį meiliai burkavo, kas medų ragavo, o mano svočiutė netingėjo ir iškepė visiems karvojų. (įnešamas) Kiek šiame pyrage komponentų, tiek svočia linki jauniesiems turėti turtų.
Svočia:
Tegul kiekvienas suvalgytas pyrago gabalėlis, būna vis naujas daiktas į jūsų namus
Pirmąjį gabalėlį dedame jums,jaunieji.
Tegul ne tiktai meilė, bet ir turtas lanko jaunos šeimos namus. Skanaus.
Piršlys:
Kas šią naktį meiliai burkavo, kas medų ragavo, o mano svočiutė netingėjo ir iškepė visiems karvojų. (įnešamas) Kiek šiame pyrage komponentų, tiek svočia linki jauniesiems turėti turtų.
Svočia:
Tegul kiekvienas suvalgytas pyrago gabalėlis, būna vis naujas daiktas į jūsų namus
Pirmąjį gabalėlį dedame jums,jaunieji.
Tegul ne tiktai meilė, bet ir turtas lanko jaunos šeimos namus. Skanaus.
Dėkui, merginos Mums konditerė ankstesnėse vestuvėse kai piršliavom, iškepė tortą su skyle šampano buteliui - dabar galvoju tą butelį užsakysiu kaip jaunąją apnerti - turėtų visai gražu būti
Dekui svociutems uz palaikyma bet po kol kas vis dar nenoreciau svociauti gal po kiek laiko ir pakeisiu nuomone
Dideles sekmes ir stiprybes svociutems
Kas zino, gal po kiek laiko tema vel apsilankyti cia
Dideles sekmes ir stiprybes svociutems
Kas zino, gal po kiek laiko tema vel apsilankyti cia
buvau šiandien akropolyje, ir tų pinigėlių neradau
pagaliau iskepiau torciuka viduje kalendoriukai su jaunuju foto, 2 saldainiai su jaunuju foto, ir pazadas liepiau MB isvest i darba kur salta kad nesugestu tikiuosi patiks sveciams nes darbo tai tiesa tortas is 68 dezuciu
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 09, 18:06)
pagaliau iskepiau torciuka viduje kalendoriukai su jaunuju foto, 2 saldainiai su jaunuju foto, ir pazadas liepiau MB isvest i darba kur salta kad nesugestu tikiuosi patiks sveciams nes darbo tai tiesa tortas is 68 dezuciu
Superinis tortas gavosi !!! Darbstuole
Karamele_21 super nerealiai atrodo
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 09, 16:06)
pagaliau iskepiau torciuka
Labai grazus torciukas, saunuole Papasakok kaip darei kalendoriuka, su kuo maketavai ir spausdinai per spausdintuva ar uzsakinejai kaip foto?
Karamele, super pasidarbavai Bet galėtum nesirodyti taip, nes kaltės jausmas jau ir taip baigia užgraužti
Merginos, kuri siuntėt į paštuką vestuvių paveikslėlius, gal galit .docx paversti į normalų wordą? Būčiau laaaaabai dėkinga
Merginos, kuri siuntėt į paštuką vestuvių paveikslėlius, gal galit .docx paversti į normalų wordą? Būčiau laaaaabai dėkinga
QUOTE(*gitana* @ 2011 06 09, 20:26)
Labai grazus torciukas, saunuole Papasakok kaip darei kalendoriuka, su kuo maketavai ir spausdinai per spausdintuva ar uzsakinejai kaip foto?
kalendoriukus uzsakinejau is www.papuosksvente.lt labai patiko ir vargt nereikejo
aciu merginos labai stengiaus istikruju o ir vargti nemazai reikejo ziuresim kaip sveciam patiks