Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(jovituxss @ 2011 06 07, 23:40)
Labuka visoms,

oi saunuole Jovituxss. Ale ir su nuotykiais tu bigsmile.gif . Svori tai sauniai pametei, kad net suknele per didele, kad man taip ax.gif , bet muzikantai tai bjaurybes paskutines gun_rifle.gif ... Moki pinigus, o jie dar issidirbineja ir daro kaip nori.

Na as irgi jau daug ka sulipdziau, nufotkinsiu ir parodysiu ...

Merginos, gal kuri turi wordiniam variante komendantu pazymejimus, na tuos kur segti i atlapa???? aatsiuskit man prasau, mano power point kazko neina... werta@xxx.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 08 birželio 2011 - 05:32
QUOTE(*gitana* @ 2011 06 06, 17:58)
Paskaityk kelias temas atgal ir surasi atsakyma, reik ir paciai pastangu ideti, ne tik ant lekstutes paprasyti  mirksiukas.gif

Na ačiū- perskaišiau kokias 10...
Atsakyti
Sveikutes, kaip sekasi? smile.gif
QUOTE(*gitana* @ 2011 06 07, 18:59)
thumbup.gif labai gera ideja, bet nezinau ar as ja galiu naudoti? Jaunikis turi pasiemes paskola ir nusipirkes 3 kambariu buta ir jaunoji kartu pas ji gyvena. Tai ar tiktu ta plyta dovanoti? Jei pas tevus jie gyventu tai kitas reikalas. Ane?

tai dovanok tik milijona, kad nereiktu paskolos patiems moketi lotuliukas.gif as 7 kupiuras po 10 lt sulanksciau taip, kad is tolo atrodo kaip viena didele milijono kupiura ir ireminau biggrin.gif super atrodo

merginos gal galit pasidalinti prisijungimu prie svociu lobyno? blush2.gif saziningai skaitau visas temas nuo pradziu, bet visi maketai kazkur paste yra, o jei buvo kas ikelta i tema, jau viskas istrinta...ideju daug prisigaudziau, scenariju jau baigiu susidelioti, bet visa atributika dar reikia susimaketuot ir atsispauzdint... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2011 06 08, 10:52)
Sveikutes, kaip sekasi? smile.gif

tai  dovanok tik milijona, kad nereiktu paskolos patiems moketi  lotuliukas.gif as 7 kupiuras po 10 lt sulanksciau taip, kad is tolo atrodo kaip viena didele milijono kupiura ir ireminau biggrin.gif super atrodo

merginos gal galit pasidalinti prisijungimu prie svociu lobyno? blush2.gif saziningai skaitau visas temas nuo pradziu, bet visi maketai kazkur paste yra, o jei buvo kas ikelta i tema, jau viskas istrinta...ideju daug prisigaudziau, scenariju jau baigiu susidelioti, bet visa atributika dar reikia susimaketuot ir atsispauzdint... doh.gif

as irgi ten prašausi, jau akis isvarvinau beieskodama kaip ten patekt, o jei viską is eilės skaitysiu tai iki vestuvių nespėsiu, verysad.gif nenoriu viskuo tik naudotis, gal ir pati galėsiu ten ką įkelt.
smile.gif
Atsakyti
tvarkiau pastuka kokius 3 kartus siandien isijungiu vel visi laiskai prie gautu doh.gif doh.gif doh.gif jei patinka lai taip ir buna nebetvarkysiu uzkn..... umn.gif

jovituxxs sauniai kad viskas taip sauniai gavos nors ir su keliais nelabai laimingais nutikimais bet viskas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 06 08, 07:15)
Merginos, gal kuri turi wordiniam variante komendantu pazymejimus, na tuos kur segti i atlapa???? aatsiuskit man prasau, mano power point kazko neina... werta@xxx.lt

pastuke yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau mano darbai i pabaiga, tik liks susikarpyti, suristi, suklijuoti Lt
Tik manau dar scenariju simta karta keisiu ax.gif blush2.gif
O kad man numetus bent pora kg, nes kitaip spraustis jauciu reiks i suknele blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 08, 10:28)
tvarkiau pastuka kokius 3 kartus siandien isijungiu vel visi laiskai prie gautu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  jei patinka lai taip ir buna nebetvarkysiu uzkn..... umn.gif

Nu niekaip nesuprantu kam reikia kišt nagus kai stengeisi, kad visoms patogiau būtų. doh.gif

jovituxxs Šaunuolė, kad ir ne kokie muzikantai, bet tu savo pareigą manau šauniai atlikai! 4u.gif smile.gif
Atsakyti
aciu uz informacija 4u.gif jos tiek daug, kad nebezinau ka ir prisitaikyt, juolab, kad sios vestuves bus musu su MB pirsliavimo debiutas
labai gaila, kad kazkas nevertina pasto tvarkymo darbo verysad.gif
kad beieskancioms maziau vargo butu, ikeliu savo ilgos paieskos rezultatus
svociubutikas svociutems@gmail.com
aciu, zmonems uz milziniska darba ir geranoryste dalinantis idejomis paste wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 08, 09:28)

pastuke yra mirksiukas.gif

tai, kad ten per power point padaryta, ar as ne ten ieskau g.gif... jau radau doh.gif

Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 08, 09:28)
tvarkiau pastuka kokius 3 kartus siandien isijungiu vel visi laiskai prie gautu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  jei patinka lai taip ir buna nebetvarkysiu uzkn..... umn.gif

o tai ten vel automatiskai viskas sugryzo g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 08 birželio 2011 - 10:27
tikrai nemanau kad automatiskai kazkas perkelia pradzioj perkele nes galvojo kad pratryne mat nepranesiau kad sutvarkiau blush2.gif o dabar viska sudejau ir siandien vel kad nori tvarkyk schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2011 06 07, 19:06)
Sveikos darbstuoles smile.gif net ir dideli karsciai jusu neiveikia  mirksiukas.gif

Kaip jau ir minejo mergaites, jaunieji ta diena tyli ir myli smile.gif tam jie ir turi atstovus: svocia ir pirsli. Ir nieko blogo nematau eilese, o stai tuos kelis zodzius (bent jau musu atveju) jie vis tiek pasako (jau po svocios pristatymo) iteikdami simbolines dovaneles.
lotuliukas.gif  nu va, jau butum likus be plauku biggrin.gif ot grazi svocia butum...
thumbup.gif  smagu, kad viskas baigesi gerai, nors visada norisi , kad ne maziausio nesklandumo nebutu, deja... O kaip pavyko jauniki priverst dainuot? biggrin.gif mano dukra tiek nori, kad as uzduociau dainuot serenada, bet kai i daugiauksti eisim tai galvoju gal nei sis nei tas  g.gif
Papildyta:Mes ir ejom I daugiaauksti, tai laiptinej dainavom, tik ne serenada o DREAMS daina "prasau mylek mane" atrodo taip vadinasi. Kadangi islydejimas turejo vykt pirmame aukste tai buvom sugalvoje kad lauke dainuos, bet kadangi ta pacia minute pasikeite viskas tai dainavo laiptinej, nes buvo 12 aukstas. O jaunikiui mes nieko nesakem, taigi ir verst nereikejo. Pries einant pas jaunaja prigazdinau as ji kad jaunoji nebenori teketi, kad panikoj, verkia ir net nesirengia( suveike thumbup.gif jaunikis patikejo). Ir tada palikau ji su pirsliu galvoti ka daryti, o as pato nuejau pas jaunaja. Tada pirslys issitrauke mage, tokia nemaza, nemesis su savim ir kai uzlipo I virsu pradejo dainuot kartu visi, ir jaunikis is paskos  thumbup.gif  buvo smagu

o as galvoju gal reiks mergvakario scenarijuj italpint  g.gif

Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 06 08, 00:40)
Labuka visoms,pagaliau ir aš prisėdau prie kompo o tai teko važiuot vaikus parsivežt,po to bardaką visą susitvarkyt.  tai va papasakosiu kas kaip

http://public.fotki....uxss/vestuvems/
Papildyta:
ir dar į paštuką įmesiu scenarijų (1 dienos) stengiausi rašyti be ilgų ir graudžių kalbų
DIDELIS AČIŪ visoms visoms,nes be jūsų šaunių idėjų būčiau pražuvusi dar kartelį ačiū ir dideliausios sėkmės visoms besiruošiančioms,tikiuos dar kada čia vėl užsukt  ax.gif

Na, tu šaunuolė - šauniai atlaikei vestuves thumbup.gif
Atsakyti