Labuka visoms,pagaliau ir aš prisėdau prie kompo o tai teko važiuot vaikus parsivežt,po to bardaką visą susitvarkyt. tai va papasakosiu kas kaip
prasidėjo nuo to kad penktadienį vakare prieš lyginant suknelę galvoju reik apsivilkt,pasistaipyt- ją buvau pirkus prieš mėn-nu ir ką-visu dydžiu per didelė,pasirodo svoris šauniai nukrito o aš net nepastebėjau
galvoju ryte užlėksiu parduotuvėn kur pirkau,pasikeisiu dydį
ryte lekiant į kirpyklą kažkaip sugebėjau nulaužt laukinių durų rankeną na nieko galvoju.pasiimu iš floristės gėlytę,o ji milžiniška lyginti su mano mizernais plaukais,nors prašiau mažytės,šiaip ne taip įkomponavo ją i mano plaukuoseną.makiažas liuks,be priekaištų,lekiu į pardę-suknutės dydžio neturi
na nieko,kaip nors,vienas šonas ant petnešos,antrą iš vidaus prie papinyčio su žiogeliu prisegu,šalį mandriai pritaikau,niekas neįtaria taip kaip turi būti
viską susirenkam,bėgam pro duris,prasirėžiu ranką į tą pačią nulaužtą rankeną
išlydėtuvės puikios,oras nuostabus,tai visas atsisveikinimas lauke,jaunajam liepiam surišti mazgą(davėm nosinaitę) santuokos tvirtumui,po to išrišt-konfliktams spręst.prisistatymas,tėveliams įteikiam po angelą su žvake,laiminami jaunieji,lekiam zaksan-išvažiuojam visu pusvalandžiu anksčiau,nes kažkas ne taip į laikrodį pažiūrėjo,taigi ilgai trypčiojam prie CMB.po to atiduodu taures geriam šampaną,važiuojam į bažnyčią,kelias netrumpas-nuo Šilutės iki Švėkšnos.Visi svečiai važiuojam autobusu,tai kad neprailgtų,suskirstom svečius į 5 komandas,priešininkai pasako kitai komandai 3 nesusijusius žodžius belenkokius,liepiam eiliuoti jauniesiams sveikinimą,kurį skaitys pakeliui į Klaipėdą.bažnyčia,žiedlapiai,aibė sveikintojų.važiuojam prie jūros fotkintis,autike skaito eiles komandos išrinktas atstovas,bet prieš tai įkvėpia visą helio balioną.balselis plonas,visiem juoko pilnos kelnės.prie jūros jaunieji fotosesina,vyrukai 3*3 žaidžia futbolą su agurkais,gera juoko dozė tiek žaidžiantiems tiek stebintiems.
Namie pasitinka muzikantai tradiciškai- lėlė,malka,lėkštė.beje buvo žadėti
muzikantai.bet gerai vienas pabroliukas pasake-"reik užsirašyt jų numerį kad neduok dieve kada jų nepakviesčiau"
ai tiesa,nepasakiau kad dar vandenin metėm kertinius akmenis tvirtai santuokai ir pakeliui buvom sustoje parduotuvėj,gavo po 5 lt apsipirkt romantiškai vakarienei,bet kad dar ir pusryčiams liktų
.prisistatymas-tėvam netikras liudijimas jaunūjų tėveliai beveik apsidžiaugė
komentuojam pirkinius,įteikiam pirmąją bendrą sąskaitą-stiklainį su centais ir užrašu "juodai dienai"
vo tada ir prasidėjo balaganas-muzikantai visai neklausėką prašiau,viską darė atvirkščiai,jaunųjų valsą pravedė be mūsų nors buvau lab gražiai pasiruošusi,prieš antrą užsėdimą nešiau padėt ant stalo židinį-išslydo-sudužo,tik pati žvakidė liko rankoj-užteko jos,pasižadėjau viską atitaisyt
norėjo ir keliaraištį be mūsų pravest,spėjau užmatyt,viskas gavosi
jaunikis ištraukė stringus,po to pats gavo ko nusipelnė
prieš 24 val muzikantam prigrasinau ilgiausiu pradėt dainuot kai žibintai jau bus danguje,nes prieš tai jaunieji turėjo išmokę gražius žodžius vienas kitam,padarėm taką iš žvakučių gale didelę širdį,vaikinuką vieną nusiunčiau tolėliau kad baigiant dainuoti ilgiausių metų pasipiltų fejerverkai.dalinu svečiam žibintus,ir girdžiu muzikantai jau plėšia "ilgiausių" gavos taip priesaika nepasakyta,fejerverkai per anksti (vaikinukas darė kaip liepiau-paleido gale ilgiausių metų) žibintus paleido kartu su fejerverkais tai jie paskendo ten
žodžiu..... jaunieji ramūs ir mane guodžia kad viskas ok
įteikiu mentelę,pjauna tortą,įteikiu miegui pagalvėlę,energiją ir varškės pakelį.Atsipučiu,Įkalu brendžio su stipria kava ir trypiam iki 5 ryto,kol kol pusles prisitryniau
užtat antra diena pas jaunuosius namie kieme-kaimynas už DJ (visi gailėjomės kad jo pirmai dienai nepaėmėm) šokom,dainavom,pliuškenomės baseine,sužaidėm visu žaidimus kuriuos buvau pasiruošus,ir dar teko prisimint visokiausių senų,žinomų bet vistiek linksmų
. geriausias momentas buvo,kai priėjo jaunosios sesuo ir pasakė"visada sakiau kad jokių vestuvių nė už ką nekelsiu,bet jei rasiu tokiu piršlius kaip jūs tai net abejonės nekils" Ai galvoju,vistiek viskas buvo
įmetu foto ką spėjau nufotkint iš to ką buvau pasiruošusi
http://public.fotki....uxss/vestuvems/Papildyta:ir dar į paštuką įmesiu scenarijų (1 dienos) stengiausi rašyti be ilgų ir graudžių kalbų
DIDELIS AČIŪ visoms visoms,nes be jūsų šaunių idėjų būčiau pražuvusi dar kartelį ačiū ir dideliausios sėkmės visoms besiruošiančioms,tikiuos dar kada čia vėl užsukt