Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(juratele:) @ 2011 06 06, 22:12)
ogi paprastai, kiekvienas plesia po ramunes ziedlapi ir skaito koks darbas kitoje puseje parasytas. na kaip sako "buria is ramunes ziedlapiu" biggrin.gif

Su tuo būrimu tai geras biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Kažkur turėjau klausimus jaunajam, bet jau neberandu. Atsimenu tik uosvienės gimimo datą, kas bus po metų ir čia viskas g.gif Būtų gerai nors 5 turėt - gal kuri daugiau atsimenat? ax.gif
Atsakyti
[quote=Lincejus,2011 06 06, 17:10]
Sveikutes svociutes, mes jau ir po visko.

sveikinam - atlikus darba 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*gitana* @ 2011 06 06, 19:30)
Svociutes HELP!

Atveskit mane i prota jei mano mintis pasirodys kvaila  ax.gif 

Islydint is namu, mano nuomone, sita daina netinka, juk jaunieji tuokias is meiles, savo noru ir .t.t, skambes kaip kicas ,kai dainuojama, kad mama sake neteketi, nezadeti ir pan. ..... kazkaip ir tempas toks baliuskinis grteitas..
va, jei tau daina istrigus ir nori panaudot - kazkaip iterpt zaidimuose, ar kokios interpretacijos vaidinime smile.gif

Papildyta:
Karamele - tavo vestuvinio medaus ideja ir apipavidalinima, permeciau jaunajai, ir pasirodo, jai labai patiko, ko gero, pati ir suruos, ta va, man bus atkrite ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lincejus @ 2011 06 06, 17:10)
tik viska sugadino pardaveja, nes neprieme centu

vat del sito ,as irgi bijau, negi barsies ir aiskinsies su kokia kvesa pardaveja, kad tie centai irgi musu valiuta, nors kita vertus, tokia situacija galima pateikti jauniesiems kaip pirma gyvenimiska pamoka, neturi pinigu- negerai, turi pinigu - reik moket/sugebet juos tinkamai isleist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 06 07, 00:56)
Mielos svociutes, as irgi busiu liudininke. Bet nezinau nuo ko pradeti, kur yra ta riba, ka privalo liudininkai, o ka renginio vedejas? Nezinau nuo ko pradeti paieskas, kaip viskas turi atrodyti. Paskaitau internete scenarijus, kazkaip nezinau, nuo ko pradeti atsirinkti, kur galima paieskoti inciu, o gal kas pasidalintu scenarijais? Musu jaunieji nori siuolaikiskesniu vestuviu, be visu tu paprociu. Ka man reiketu pasiruosti, prasau padekit, esu pasimetusi, chaosas galvoje.

manau jei vestuviu jaunieji nori siolaikisku bus vedeja ir dar svediskas stalas taii manau nelabai ka ir prigalvosi... gi visus zaidimus organizuos vedeja jei jos nebus gamtoje tai manau uztektu pasiruosti gamtai kokiu atrakciju (jauniesiems gandro laiskas, akmenukai, spynele, ar kazkas panasaus, o pulkui koki zaidima) viduje manau prazdioje pasakyti kur buvot ka veiket dokumentu atidavimas ir tostas uz jaunuosius mirksiukas.gif dar gal tosta uz tevelius ir zidinio uzdegimas. atsargai jei matysit kad vedeja per ilgas pauzes daro galit isiterpti su kokiu tostu ar zaidimu. cia jau kaip sugalvojat ar jaunieji nori... idealiausia butu pasikalbeti su vedeja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu jau atlaikiusias isbandymus smile.gif 4u.gif oras tai tikrai fantastiskas pasitiaike:) Mes krikstynas draugu turejom tai irgi dziaugemes smile.gif

Merginos prasau pagalbos, blush2.gif nes neberandu pas save laisko gandrui ir atsakymo, gal kas galetumet atsiusti i pastuka mano rasiukass@gmail.com busiu dekinga,,,nes vel skaityti temas jau nelabai turiu kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neklauzadux @ 2011 06 07, 10:34)
Sveikinu jau atlaikiusias isbandymus smile.gif  4u.gif  oras tai tikrai fantastiskas pasitiaike:) Mes krikstynas draugu turejom tai irgi dziaugemes smile.gif

Merginos prasau pagalbos, blush2.gif  nes neberandu pas save laisko gandrui ir atsakymo, gal kas galetumet atsiusti i pastuka mano rasiukass@gmail.com busiu dekinga,,,nes vel skaityti temas jau nelabai turiu kada smile.gif

Pastuke tikrai yra, esu nusiuntusi
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 06 07, 09:46)
Islydint is namu, mano nuomone, sita daina netinka, juk jaunieji tuokias is meiles, savo noru ir .t.t, skambes kaip kicas ,kai dainuojama, kad mama sake neteketi, nezadeti ir pan. ..... kazkaip ir tempas toks baliuskinis grteitas..
va, jei tau daina istrigus ir nori panaudot - kazkaip iterpt zaidimuose, ar kokios interpretacijos vaidinime smile.gif
Papildyta:
Karamele - tavo vestuvinio medaus ideja ir apipavidalinima, permeciau jaunajai, ir pasirodo, jai labai patiko, ko gero, pati ir suruos, ta va, man bus atkrite  ax.gif
Papildyta:
vat del sito ,as irgi bijau, negi barsies ir aiskinsies su kokia kvesa pardaveja, kad tie centai irgi musu valiuta, nors kita vertus, tokia situacija galima pateikti jauniesiems kaip pirma gyvenimiska pamoka, neturi pinigu- negerai, turi pinigu - reik moket/sugebet juos tinkamai isleist  biggrin.gif

Tai kvesa ir pasitaike, jau niekaip negalejom perkalbet, teko ir kaimu pavadint rolleyes.gif tai jaunikis sumokejo ir paliko tuos centus ant prekystalio, bet vienas pabroliukas nuleke paimt ir kai metem akmenukus prie tilto ismetem ir visus centus i vandeni blink.gif
Atsakyti
Sveikos svociukes,
Ar man tik taip atrodo, ar kažkas "pasidarbavo" blogais kėslais prie svočių paštuko? Gerokai sumažėję laiškų
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2011 06 07, 12:28)
Sveikos svociukes,
Ar man tik taip atrodo, ar kažkas "pasidarbavo" blogais kėslais prie svočių paštuko? Gerokai sumažėję laiškų

pastukas ne patvarkytas, o sutvarkytas, dauguma laisku yra prie priedu ar atributikos nei vieno laisko neistryniau tik issiustus, kadangi ten jie kartojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aga, pastebėjau, kad atsiųsta buvo tai kas jau yra pašte, tada viskas gerai biggrin.gif Ačiū už vargelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
oj geris cia pas jus, jau penkias temas permeciau, ideju prisirankiojau thumbup.gif
gal kuri turit kokius zodzius, kai tuos akmenukus jaunieji issirenka? o kitus, kurie jiems nereikalingi jie ismeta i vandeni, taip supratau? blush2.gif
o ka sakyti kai atiduodi santuokos liudimus? blush2.gif
oj kaip laikas greitai bega, man vestuves liepos 1, bijau kad nieko nespesiu doh.gif

sugalvojau, kad kai dovanosim plyta, viniu, tai ir ireminta "milijona", kad turetu is ko ta nama pasistatyti, labai ispudingai atrodo ir bent jau musu rate, dar niekas jo nedovanojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2011 06 07, 12:53)
Sveikutes 4u.gif
oj geris cia pas jus, jau penkias temas permeciau, ideju prisirankiojau thumbup.gif
gal kuri turit kokius zodzius, kai tuos akmenukus jaunieji issirenka? o kitus, kurie jiems nereikalingi jie ismeta i vandeni, taip supratau? blush2.gif
o ka sakyti kai atiduodi santuokos liudimus? blush2.gif
oj kaip laikas greitai bega, man vestuves liepos 1, bijau kad nieko nespesiu doh.gif

sugalvojau, kad kai dovanosim plyta, viniu, tai ir ireminta "milijona", kad turetu is ko ta nama pasistatyti, labai ispudingai atrodo ir bent jau musu rate, dar niekas jo nedovanojo thumbup.gif

As taip sakysiu apie akmenelius (rasiau ant akmeneliu ir kriaukliu)
Čia yra amenėliai ir kriauklės ant kurių surašyti įvairiausi jausmai išsirinkit tik tuos kurie jūsų manymų yra reikalingi laimingai santuokai, o nereikalingus meskit į vandenį, kad jūsų šeimos jie niekada neaplankytų.
Atsakyti
Oras tai tikrai pasitaike superinis thumbup.gif
Dekui merginos dar karta, tikrai be jusu pagalbos niekaip nebuciau issivertus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti