Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

Svociutes HELP!

Atveskit mane i prota jei mano mintis pasirodys kvaila ax.gif Siandien isgirdau daina Patruliu Mama tau sake, nu superine daina, taip uzvede mane. Galvoju gal ja panaudoti kai islydesim jaunuosius is namu, kad nebutu ten vien tik graudzios asaros, bet iseiti linksmai nusiteikus. Tik neisivaizduoju ka su ja butu galima nuveikti g.gif Galima butu padainuoti, bet kad neturiu klausos. Padekit kanors sugalvoti arba atkalbekit nuo sios minties doh.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti dėl ramunės (darbų pasiskirstymas) - kažkaip man patiko ji ir nusprendžiau pasidaryti. Bet nesuprantu esmės - kaip ten su ja tuos darbus reikia rinktis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 06 birželio 2011 - 19:54
Del tos ramunes ir as noreciau info, kazkaip kitas temas beskainat, neuzfiksavau kas ir kaip smile.gif
Na va, ka tik pasidariau korteles, tik keliu segtuveliu pritrukau tai ne visus sudejau, pasirodau 4u.gif
http://s013.radikal....88fcdce59bc.jpg
Papildyta:
QUOTE(*gitana* @ 2011 06 06, 20:30)
Svociutes HELP!

Atveskit mane i prota jei mano mintis pasirodys kvaila  ax.gif  Siandien isgirdau daina Patruliu Mama tau sake, nu superine daina, taip uzvede mane. Galvoju gal ja panaudoti kai islydesim jaunuosius is namu, kad nebutu ten vien tik graudzios asaros, bet iseiti linksmai nusiteikus. Tik neisivaizduoju ka su ja butu galima nuveikti  g.gif Galima butu padainuoti, bet kad neturiu klausos. Padekit kanors sugalvoti arba atkalbekit nuo sios minties  doh.gif

reikia pirma pasiklausyti kas per daina blush2.gif minutele.....
Atsakyti
Patruliai daina
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 06 06, 23:18)

Hmmmm, db taip staigiai ir minciu nekyla, kur ja panaudojus, bet siaip lb nuotaikinga daina biggrin.gif
Papildyta:
Merginos, kur Klaipedoje graviruoja taures ir kokia kaina, taures reikia savo tureti? ar graziai padaro?
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 06 06, 20:46)
Sveikos, norėjau paklausti dėl ramunės (darbų pasiskirstymas) - kažkaip man patiko ji ir nusprendžiau pasidaryti. Bet nesuprantu esmės - kaip ten su ja tuos darbus reikia rinktis doh.gif

ogi paprastai, kiekvienas plesia po ramunes ziedlapi ir skaito koks darbas kitoje puseje parasytas. na kaip sako "buria is ramunes ziedlapiu" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lincejus @ 2011 06 06, 17:10)
Sveikutes svociutes, mes jau ir po visko. Nors niekas net nepastebejo musu starto, bet pasidalinsiu savo ispudziais. Viskas praejo neblogai, manau butu buve geriau jei ne muzikantai. Bet cia apie juos uzsuksiu i kita tema. schmoll.gif
Na trumpai is pradziu. Per islydejima is jaunosios namu jaunikis dainavo serenada, paskui turejo ant lekstutes padet pinigeliu, atsakyt I tris klausimus ir isgert vyna su rakteliu dugne. Po to rotuse, ten dalinau saldainius su jaunuju nuotraukomis, tada vaziavome i kapines ir pakeliui uzsukome  i kaimo parduotuvele, daveme centais po desimt litu, kad apsipirkt pirmai nakciai. Tai jaunoji lakste po parduotuve nezinodama ka pirkti. Siaip labai visiems patiko tik viska sugadino pardaveja, nes neprieme centu ir jaunikis pirko is savu.  verysad.gif po to pas grin I rumsiskes. Ten nieko blatno, teko traukti savo zaidimus kuriuos buvau isidejus del viso pikto. Na ir tada namo ir kaip ir visur domumentu pristatymas, tostas uz tevus ir t.t
Islydint miegot papasakojom apie pirkinius keliones metu ir iteikeme nuo saves purskiamo kremo ir du buteliukus sex energijos mirksiukas.gif
Antra diena muzikantu nebebuvo( ir aciu dievui) tai su pirsleliu persirengem reperiais ir ejom visus zadinti. Tai paskui visa diena tik apie tai ir tesnekejo thumbup.gif ir isventinom I seimininkus ir viskas. Daug sveciu issivazinejo pirma vakara tai truputi toks balaganas gavosi, niekam niekas neberupejo verysad.gif
Labai didelis dekui visoms svociutemes, nes visos idejos butent is sio forumo. Dar karta aciu mirksiukas.gif

labai aciu uz issamu pasakojima biggrin.gif na su muzikantais buna daznai nesklandumu, o min tis apie zadinima visai nebloga, turejo but linksma thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 06, 21:32)
Merginos, kur Klaipedoje graviruoja taures ir kokia kaina, taures reikia savo tureti? ar graziai padaro?

man patinka graveris Pajuryje, berods 3 aukste dabar jis dirba. graziu sriftu graviruoja, ten ir savo vestuvines taures graviravau. taures reikia savo turet.

isirisau ir as i svociuciu gretas (07.16)
labas vakarelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAE: 06 birželio 2011 - 22:28
QUOTE(VAE @ 2011 06 07, 00:22)
man patinka graveris Pajuryje, berods 3 aukste dabar jis dirba. graziu sriftu graviruoja, ten ir savo vestuvines taures graviravau. taures reikia savo turet.

isirisau ir as i svociuciu gretas (07.16)
labas vakarelis  4u.gif

O kokia kaina graviravimo?
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 06, 22:31)
O kokia kaina graviravimo?

pries gera menesi graviravau ant organinio stiklo - simbolio kaina apie 70 ct.
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2011 06 07, 00:39)
pries gera menesi graviravau ant organinio stiklo - simbolio kaina apie 70 ct.

Aciukas thumbup.gif
Atsakyti
Mielos svociutes, as irgi busiu liudininke. Bet nezinau nuo ko pradeti, kur yra ta riba, ka privalo liudininkai, o ka renginio vedejas? Nezinau nuo ko pradeti paieskas, kaip viskas turi atrodyti. Paskaitau internete scenarijus, kazkaip nezinau, nuo ko pradeti atsirinkti, kur galima paieskoti inciu, o gal kas pasidalintu scenarijais? Musu jaunieji nori siuolaikiskesniu vestuviu, be visu tu paprociu. Ka man reiketu pasiruosti, prasau padekit, esu pasimetusi, chaosas galvoje.
Atsakyti
Sveikos, mergytės, mirksiukas.gif Garsiia šaukius SOOOOS, nes artėja sesutės vestuvės, būsim liudininkai, bet bus vedančioji, kuri viską sureguliuos. Pasak jaunųjų, mums nieko daryti nereikės, bet noriu pasiruošti trupučiuką:

I. Gal kas turit žodžius, kuriuos reikia tarti prie stalo atiduodant santuokos liudijimą (nors bus svediškas stalas, bet kažkaip reikės įteigti).

II. Norėčiau sukrauti kokį nediduką kraitelį. Gal turit pasiūlymų kas turėtų įeiti ir kokių nors žodžių šiai temai???

III. Buvau radusi gražų pasveikinimą apie berods keturias rožes, bet neberandu doh.gif

Laaabai prašau pagalbos, išgelbėsit mane blush2.gif
Atsakyti