Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 06, 14:38)
NEPANIKUOJAM aptvarkiau pasta as doh.gif nes kartojasi visi laiskai tai ir aptvarkiau viskas sukelta i atskiras dezutes kur scenarijai scenarijai kur medaliai ten medaliai NEPANIKUOJAM ir bordako nedarom mirksiukas.gif

Šaunuolė 4u.gif Dėkojam smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
skaitineju jusu temutes, nes draugai pakviete pabuti liudininkais vestuvese ax.gif nors sake, jog nieko nesitiki is musu, bet manau vistiek reikia kazka pasiruosti, kad ir jiems ir mums smagu butu biggrin.gif vestuves bus tik viena diena ir tik 20 zmoniu, bet manau koki mini scenariju pasiruosti, bent jau pagrindiniams dalykams, pagrindinius "bajeriukus" padaryti...ideju pas jus daug, bet kai man pirma karta taip pasiseke, tai vien tik is pavadinimu nelabai suprantu, gal kuri turit placiau viska susirasius blush2.gif smagu butu diplomus padaryti, loterija, saldainius, laiskus gandrui ir t.t. bet kada ir kaip juos pateikti? blush2.gif pradejau temas skaityti nuo pradziu, tik idomu kada baigsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 06, 15:40)
Šaunuolė  4u.gif Dėkojam  smile.gif  4u.gif

dauguma laisku sukelta i skyreli priedai nes nesugalvojau prie kuriu priskirti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuska @ 2011 06 06, 15:45)
Sveikutes 4u.gif
skaitineju jusu temutes, nes draugai pakviete pabuti liudininkais vestuvese ax.gif nors sake, jog nieko nesitiki is musu, bet manau vistiek reikia kazka pasiruosti, kad ir jiems ir mums smagu butu biggrin.gif vestuves bus tik viena diena ir tik 20 zmoniu, bet manau koki mini scenariju pasiruosti, bent jau pagrindiniams dalykams, pagrindinius "bajeriukus" padaryti...ideju pas jus daug, bet kai man pirma karta taip pasiseke, tai vien tik is pavadinimu nelabai suprantu, gal kuri turit placiau viska susirasius blush2.gif smagu butu diplomus padaryti, loterija, saldainius, laiskus gandrui ir t.t. bet kada ir kaip juos pateikti? blush2.gif pradejau temas skaityti nuo pradziu, tik idomu kada baigsiu lotuliukas.gif

geriausios naudingiausios 5.6.7.8 temos jas paskaicius suprasi kada ka ir kaip iteikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės, startuosiu liepos 9. jau rimtai pradėjau viską dėliot į savas vietas, paskaitau vis senas temas tik visko žinoma neįmanoma, gal galit man paaiškint koks čia paštas su įvairiom gėrybėm yra, gal galiu ir aš ten užsukti. Labai norėčiau pasidaryti pėdutes pro rakto skylutę, tik nerandu niekur pavyzdžio... Būčiau dėkinga, ir gal galėčiau į tą paštą savo kažką įkelti....


Žmona stovi ant stogo krašto.
Šalia jos stovi vyras. Žmona ant jo rėkia:
- Nenoriu su tavim gyventi, tu, gyvulį, alkoholike,
tinginį tu... Ir baik mane stumti!...

Atsakyti
Bet tai košmaras. Kiek supratau, tai ne pirmas kartas g.gif Aš vakar buvau pašte, nežinau kiek ten laiškų turėjo būti, bet tikrai buvo.
Kaip tik norėjau klausti, nes mačiau viena iš svočių įdėjusi nuotraukas su laistytuvu jaunajai ir kaliošais Nike.. Susidomėjau kam jie skirti blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 06, 14:38)
NEPANIKUOJAM aptvarkiau pasta as doh.gif nes kartojasi visi laiskai tai ir aptvarkiau viskas sukelta i atskiras dezutes kur scenarijai scenarijai kur medaliai ten medaliai NEPANIKUOJAM ir bordako nedarom mirksiukas.gif

Šaunuolė, ačiū 4u.gif Bet aš atsidariau ir vistiek nieko neberandu. Gal nebemoku ieškoti doh.gif lotuliukas.gif

Jo jo, šokoladines monetas ir aš mačiau "Majuose", ir , atrodo, Rūtos šokoladinėje saloje, Vilniaus Akropolyje.

Mergičkos, buitinis klausimas blush2.gif Tokiomis karštomis dienomis šampaną ir visas kitas gėrybes gal į kelioninius šaldyklius dedat?
ir dar... Gal kuri žinote grybukų, ežiukų ir kitų skanėstų kepėją Vilniuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 06 birželio 2011 - 14:02
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 06, 13:48)

geriausios naudingiausios 5.6.7.8 temos jas paskaicius suprasi kada ka ir kaip iteikti mirksiukas.gif

aciu 4u.gif permesiu tas temas, o tada jus uzgriusu su klausimais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
isiliejau i Jusu gretas, nes rugpjuti laukia dvejos veselios ir abiejuose busiu liudininke!!! smile.gif visi mano rugpjucio savaitgaliai jau suplanuoti - mergvakaris, veselia, mergvakaris, veselia wacko.gif
super! aciu visoms, kad dalinates idejomis... prisirasiau visokiu pavadinimu, dabar ieskosiu temose kaip jas issifruoti ir igyvendinti rolleyes.gif
bet kolkas turiu viena rimta klausima, kuris man neduoda ramybes. noriu pasitarti su jumis. Pirmose vestuvese abieju jaunavedziu tevai yra mire. jaunosios 20metu, jaunojo ketvirti... kaip manot, ar butina juos pagerbti kai tik susedam uz stalo? p.s. zinau tikrai, kad po baznytines santuokos ceremonijos i kapines vaziuosim uzdegti zvakutes...
is kart dekoju uz patarimus.
Atsakyti
sveikutes, as ir startuosiu rugpjucio 6d. gyvenam uzsienyje ir grisime tik vestuvem, tai cia viska perkuosi, gaminuosi. Ne viska cia randu pirkti, nes cia vestuves visai kitaip svenciamos.... labai padejo man viska susideliot svociu namu forumas...dar laiko daug, bet jau beveik viska pasidariau, aisku, didziausias darbas tai SCENARIJUS, kuri vis delioju ir delioju, vis man ten kazkas negerai buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Judcke @ 2011 06 06, 16:40)
Sveikos,
isiliejau i Jusu gretas, nes rugpjuti laukia dvejos veselios ir abiejuose busiu liudininke!!! smile.gif visi mano rugpjucio savaitgaliai jau suplanuoti - mergvakaris, veselia, mergvakaris, veselia wacko.gif
super! aciu visoms, kad dalinates idejomis... prisirasiau visokiu pavadinimu, dabar ieskosiu temose kaip jas issifruoti ir igyvendinti  rolleyes.gif
bet kolkas turiu viena rimta klausima, kuris man neduoda ramybes. noriu pasitarti su jumis. Pirmose vestuvese abieju jaunavedziu tevai yra mire. jaunosios 20metu, jaunojo ketvirti... kaip manot, ar butina juos pagerbti kai tik susedam uz stalo? p.s. zinau tikrai, kad po baznytines santuokos ceremonijos i kapines vaziuosim uzdegti zvakutes...
is kart dekoju uz patarimus.

na visuose vestuves yra tostas uz tevelius tai manau jei jie mire tada butinai reiktu pagerbti juos tylos minute unsure.gif

sveikos prisijungusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergičkos, buitinis klausimas blush2.gif Tokiomis karštomis dienomis šampaną ir visas kitas gėrybes gal į kelioninius šaldyklius dedat?

planuoju dėti į kelionini šalytuvą, šampanas gali ir iššaudyti, saladainius irgi žiūrių kurie sandariau suvynioti, nes tirpsta ir bėga paskui

ir kaip man patekti į tą jūsų paštą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita...: 06 birželio 2011 - 15:55
QUOTE(jurgita... @ 2011 06 06, 14:52)
ir kaip man patekti į tą jūsų paštą g.gif

Paskaityk kelias temas atgal ir surasi atsakyma, reik ir paciai pastangu ideti, ne tik ant lekstutes paprasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes svociutes, mes jau ir po visko. Nors niekas net nepastebejo musu starto, bet pasidalinsiu savo ispudziais. Viskas praejo neblogai, manau butu buve geriau jei ne muzikantai. Bet cia apie juos uzsuksiu i kita tema. schmoll.gif
Na trumpai is pradziu. Per islydejima is jaunosios namu jaunikis dainavo serenada, paskui turejo ant lekstutes padet pinigeliu, atsakyt I tris klausimus ir isgert vyna su rakteliu dugne. Po to rotuse, ten dalinau saldainius su jaunuju nuotraukomis, tada vaziavome i kapines ir pakeliui uzsukome i kaimo parduotuvele, daveme centais po desimt litu, kad apsipirkt pirmai nakciai. Tai jaunoji lakste po parduotuve nezinodama ka pirkti. Siaip labai visiems patiko tik viska sugadino pardaveja, nes neprieme centu ir jaunikis pirko is savu. verysad.gif po to pas grin I rumsiskes. Ten nieko blatno, teko traukti savo zaidimus kuriuos buvau isidejus del viso pikto. Na ir tada namo ir kaip ir visur domumentu pristatymas, tostas uz tevus ir t.t
Islydint miegot papasakojom apie pirkinius keliones metu ir iteikeme nuo saves purskiamo kremo ir du buteliukus sex energijos mirksiukas.gif
Antra diena muzikantu nebebuvo( ir aciu dievui) tai su pirsleliu persirengem reperiais ir ejom visus zadinti. Tai paskui visa diena tik apie tai ir tesnekejo thumbup.gif ir isventinom I seimininkus ir viskas. Daug sveciu issivazinejo pirma vakara tai truputi toks balaganas gavosi, niekam niekas neberupejo verysad.gif
Labai didelis dekui visoms svociutemes, nes visos idejos butent is sio forumo. Dar karta aciu mirksiukas.gif
Atsakyti