Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

kvieciu uzsukti pasidairyt i mano albumeli 4u.gif atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 06 birželio 2011 - 12:10
aš intensyviai ieškau ir niekaip nerandu, tokių šokoladinių kaip medalių, ar pinigų, įvyniotų į geltoną foliją...ar jau nebegamina? buvau sugalvojusi stalo išpirkimui įteikti, ale aukso puodą. bet nejau nebėra tokių prekyboje? Rimi klausiau - sakė nebeveža, buvau į Pergalę užėjusi - nebegamina...Gal kuri matėt pastaruoju metu?
Atsakyti
MERGINOS, NEJAU MUSU PASTA VEL APSVARINO, BENT JAU MAN RODO TIK VIENA VIENINTELI FAILA unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 06 06, 13:27)
aš intensyviai ieškau ir niekaip nerandu, tokių šokoladinių kaip medalių, ar pinigų, įvyniotų į geltoną foliją...ar jau nebegamina? buvau sugalvojusi stalo išpirkimui įteikti, ale aukso puodą. bet nejau nebėra tokių prekyboje? Rimi klausiau - sakė nebeveža, buvau į Pergalę užėjusi - nebegamina...Gal kuri matėt pastaruoju metu?

as maciau Akropoly, kur yra saldumynu parduotuve saldus majai man atrodo vadinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
na as pasta ir patikrinau, tuscia, na jau zodziu truksta kazkoks kosmaras, kuri cia tokia bash.gif bash.gif gun_rifle.gif
Papildyta:
QUOTE(ievuze.t @ 2011 06 06, 13:27)

na pas mus yra aibe, tai joje vakar maciau tu sokoladiniu pinigu
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 06 06, 13:59)
na as pasta ir patikrinau, tuscia, na jau zodziu truksta kazkoks kosmaras, kuri cia tokia  bash.gif  bash.gif  gun_rifle.gif

eina sau blink.gif nu pagavus tokią, tai plaukus maža nuraut mad.gif gun_bandana.gif
Einu iš savo persiųst pašto ką turiu persisiuntus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 06 06, 14:00)
na as pasta ir patikrinau, tuscia, na jau zodziu truksta kazkoks kosmaras, kuri cia tokia  bash.gif  bash.gif  gun_rifle.gif
Papildyta:

na pas mus yra aibe, tai joje vakar maciau tu sokoladiniu pinigu

iejau i visus laiskus, tai ten dar yra kazkiek doh.gif , bet man atrodo nevisis g.gif verysad.gif
Atsakyti
nesuprantu, nejau čia specialiai taip ar iš nemokėjimo doh.gif negaliu patikėti, kad taip kas nors specialiai darytų...
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 06 06, 14:03)
iejau i visus laiskus, tai ten dar yra kazkiek doh.gif , bet man atrodo nevisis g.gif  verysad.gif

viska radau siuksliu dezeje, nors tiek gerai kad dar istrint nesugebejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 06 06, 14:05)
viska radau siuksliu dezeje, nors tiek gerai kad dar istrint nesugebejo thumbup.gif

O tai šaunu smile.gif
Keičiam slaptažodį ir kaip čia kažkada kažkas išsireiškė, tik išrinktosioms jį. drinks_cheers.gif
Papildyta:
perkėliau laiškus į gautuosiuos visus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 06, 09:28)
Šitie buteliukai pamergėms ir pabroliams uz sauniai atliktas uzduotis gamtoje smile.gif Pavadinau Senmergystes ir senbernystes mikstura, tekstuka pasiskolinau jei db nesuklysiu is karameles aciuks.gif  truputi pasitaisiau ir gavosi mikstura, tik kol kas dar be turinio  lotuliukas.gif
http://s012.radikal....f4dce8185f6.jpg
http://s014.radikal....1a05bb9fff4.jpg

iskur gavai tokiu mazu buteliuku.
Atsakyti
NEPANIKUOJAM aptvarkiau pasta as doh.gif nes kartojasi visi laiskai tai ir aptvarkiau viskas sukelta i atskiras dezutes kur scenarijai scenarijai kur medaliai ten medaliai NEPANIKUOJAM ir bordako nedarom mirksiukas.gif
Atsakyti