Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(Edikute @ 2011 06 05, 23:38)

niu super atrodei ir super kad viskas taip pavyko thumbup.gif istikruju pavydziu baltai kad viskas jau praejo o as dar tebedreu ir kuo toliau tuo labiau doh.gif

ir nesuprantu beveik kiekviena nakti sapnuoju kad jau vestuves o as tai be sukuosenos tai pamirstu nuvaziuoti i kirpykla tai pati suku plaukus blink.gif kazkas manau bus su ta kirpykla ne taip nes nors ir uzsakyta jau senai bet kazkaip kosmarai sapnuojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 05, 20:44)
ir nesuprantu beveik kiekviena nakti sapnuoju kad jau vestuves o as tai be sukuosenos tai pamirstu nuvaziuoti i kirpykla tai pati suku plaukus  blink.gif  kazkas manau bus su ta kirpykla ne taip nes nors ir uzsakyta jau senai bet kazkaip kosmarai sapnuojas g.gif

As scenarijaus dar nesusideliojusi, tai viena karta sapnavau kad jau vestuviu rytas o as dar nieko neturiu pasidariusi... manau tie musu pergyvenimai del vestuviu atsiliepia sapnuose... reik metu arbatos pagerti pries miega mirksiukas.gif o kad butu ramiau pasitikslink del kirpyklos ar esi uzrasyta ax.gif
Atsakyti
Edikute super duper atrodei, labai tinka tau ši suknutės spalva thumbup.gif
Aš ir jau turiu suknutę, ryškiai raudona,tai esu tokia patenkinta, nes labai pergyvenau, kad bus bėda su ja, nepatiks, o ir nerasiu ko noresiu, bet buvo viskas super:P Prisipirkau Ekstros saldainių, paemiau visus kiek beradau parduotuvėje, norėjau fasuotų maiše, bet pasakė, kad čia jau paskutiniai, tai susirinkau visus, gavos 4 maišeliai, tai gryžusi skaičiavau vienetus - atsidejau 450 vnt lotuliukas.gif na lendu ir aš į eterį su keliais darbeliais ax.gif
http://s41.radikal.r...75ca7062be3.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'una: 06 birželio 2011 - 09:24
QUOTE(Edikute @ 2011 06 05, 22:38)
jei dar ka prisiminsiu parasysiu mirksiukas.gif laukiam kitu ispudziu ir visoms gero ruosimosi 4u.gif

Didžiausi sveikinimai atlaikius išbandymą 4u.gif atrodei puikiai! smile.gif
Dar su MB apšnekėjom, kad savaitgalį puikus oras vestuvėm buvo. smile.gif

karamele_21 šią nakt pirmą kart sapnavau vestuves biggrin.gif ir kad MB net scenarijaus nepaskaitęs. O aš stoviu jau maždaug židinio teikimo akimirką ir galvoju, bliamba visiškai nepamenu nei kaip išlydėjimas nei kaip visa kita praėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šitie buteliukai pamergėms ir pabroliams uz sauniai atliktas uzduotis gamtoje smile.gif Pavadinau Senmergystes ir senbernystes mikstura, tekstuka pasiskolinau jei db nesuklysiu is karameles aciuks.gif truputi pasitaisiau ir gavosi mikstura, tik kol kas dar be turinio lotuliukas.gif
http://s012.radikal....f4dce8185f6.jpg
http://s014.radikal....1a05bb9fff4.jpg
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 06, 08:18)
Edikute  super duper atrodei, labai tinka tau ši suknutės spalva thumbup.gif
Aš ir jau turiu suknutę, ryškiai raudona,tai esu tokia patenkinta, nes labai pergyvenau, kad bus bėda su ja, nepatiks, o ir nerasiu ko noresiu, bet buvo viskas super:P Prisipirkau Ekstros saldainių, paemiau visus kiek beradau parduotuvėje, norėjau fasuotų maiše, bet pasakė, kad čia jau paskutiniai, tai susirinkau visus, gavos 4 maišeliai, tai gryžusi skaičiavau vienetus - atsidejau 450 vnt  lotuliukas.gif na lendu ir aš į eterį su keliais darbeliais ax.gif
http://s41.radikal.r...75ca7062be3.jpg

gražu smile.gif o kur gavai tuos piršlio antspaudus ant diplomų?
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 06 06, 11:31)
gražu smile.gif o kur gavai tuos piršlio antspaudus ant diplomų?

Pati su photoshopu konstravau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 06, 08:33)
Pati su photoshopu konstravau  4u.gif

gal į svočių paštuką persiųstum? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 06, 10:20)
Didžiausi sveikinimai atlaikius išbandymą  4u.gif atrodei puikiai! smile.gif
Dar su MB apšnekėjom, kad savaitgalį puikus oras vestuvėm buvo.  smile.gif

karamele_21 šią nakt pirmą kart sapnavau vestuves  biggrin.gif ir kad MB net scenarijaus nepaskaitęs. O aš stoviu jau maždaug židinio teikimo akimirką ir galvoju, bliamba visiškai nepamenu nei kaip išlydėjimas nei kaip visa kita praėjo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Vadinasi gerai buvo lotuliukas.gif Aš dar nesapnuoju, gal kas su manimi negerai g.gif

Edikute, pritariu merginoms, atrodei thumbup.gif

Luna bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 06 06, 11:37)
gal į svočių paštuką persiųstum?  4u.gif

Turiu tiktai su visu diplomu jpg formatu doh.gif
Papildyta:
Na pasirodau dar viena si ryta uzbaigta darba - vestuvine loterija 4u.gif atsispausdinau ant spalvotu lapu ir sudejau i vokus smile.gif
http://i012.radikal....a8501a7e748.jpg
Papildyta:
Merginos, ikeliau i musu pastuka antspaudo clipartus
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 06, 12:03)

super darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

nebezinau ka man bedaryti atrodo daug darbu o nesugalvoju ka daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 06, 12:14)
super darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nebezinau ka man bedaryti atrodo daug darbu o nesugalvoju ka daryt lotuliukas.gif

As jau issijudinau, laiko nebera begalvoti, noriu savaite iki vestuviu nebegalvot apie nieka, ramiai laukt tos dienos lotuliukas.gif Snd eisiu nusipirkti baltu lapu, spausdinsiu virsaiciu korteles smile.gif dar stalo kontrakta reikia uzbaigti rolleyes.gif zodziu darbu yra biggrin.gif
Atsakyti