Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

Sveikos 4u.gif Šian apturėjau akistatą su muzikantu, tai manau, kad viskas bus ok cool.gif Tik laiko vis mažiau ir mažiau belieka, o aš kaip nieko neturiu pasidariusi, taip ir neturiu doh.gif
Vis tik manau, kad tokie susitikimai su muzikantais - tik į naudą, kai nori gražios šventės. Nors ir matėsi, kad muzikantui šios vestuvės bus eilinės ir darbas bus atliktas mechaniškai ax.gif Ir dar - po pokalbio su juo nusprendžiau, kad žaidimus paliksiu jam, o visa kita aš pati atliksiu (aišku, su MB) - vis mažiau galvos skausmo, darbo ir panikos drinks_cheers.gif
Atsakyti
labukas,as svociausiu pirma karta rugpjucio 6,laiko dar yra,bet maniskis ruostis tai nenusiteikes,sako viska padarysim ekspromtu ir ko tu cia imi i galva verysad.gif zodziu vartau visas temeles ir bandau bendra vaizda susidaryti ax.gif sunku,nes jaunieji draugai,pulko visiskai nepazistu,zmoniu apie 50,tradicinese vestuvese buvus nesu,o jaunoji nori TRADICINIU......Kaip pavydziu toms,kurios jau nors viena karteli tai dare 4u.gif siaip pasiruosimas vyksta,deliojuosi scenariju,stalo ispirkimui bandysiu uzsisakyti grybu kelma ax.gif iskilo tik viena problema-jaunoji vaziuos ant tevu kapu,praso ten kazka pakalbeti,o cia jau uzstrigau,kad ir kiek beieskojau,nieko neradau....net neisivaizduoju ka ir kaip doh.gif gal kazkas susidurete?o gal yra kazkokia nuoroda ar tema tik as ziopla nesugebejau rasti? Mergaites,padekit 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciukas
Atsakyti
sveikutes.
svente praejo puikiai!! mirksiukas.gif namie isleidziant balsas drebejo, bet paskui viskas gerai. Prie stalo padariau viska ka buvau pasiruosusi. Gavom pagyru, daug kas netikejo, kad cia musu pirmos vestuves!! biggrin.gif taip pat gavau labai daug pagyru, kad atrodau labai graziai!! mirksiukas.gif wub.gif laukiam kol jaunieji grys is viesbucio ir varysim pratesima daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=karamele_21,2011 05 31, 18:17]

ant komendantu maiseliu uzrasiau:
Isgerkime uz bucini, nes tai vienintelis budas nutildyti moteri.
Degtine musu priesas, bet kas sake kad mes bijome priesu.
Zmones skubedami padaro klaidu, tad isgerkime letai, kad nesuklystume.
Isgerkime i moteru sveikata, mums jokio skirtumo, o joms malonu.

bandysiu MB prikalbinti panaudoti siuos zodzius tostams smile.gif pvz. pirmasis puikiai tiktu po buciniu konkurso. o paskutini butu galima panaudoti po uzduoties-zaidimo, kuri atliks isskirtinai moteriskes (tik dar nieko nesugalvojau). Vestuvese dalyvaus nemazai jaunu mamu, tad galvoju, kad butu galima kokia smaikscia uzduoti sugalvoti ir isrinkti supermama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 06 05, 12:11)
sveikutes.
svente praejo puikiai!! mirksiukas.gif namie isleidziant balsas drebejo, bet paskui viskas gerai. Prie stalo padariau viska ka buvau pasiruosusi. Gavom pagyru, daug kas netikejo, kad cia musu pirmos vestuves!! biggrin.gif  taip pat gavau labai daug pagyru, kad atrodau labai graziai!!  mirksiukas.gif  wub.gif  laukiam kol jaunieji grys is viesbucio ir varysim pratesima daryti mirksiukas.gif

Kaip smagu 4u.gif thumbup.gif ir mes norime tą grožį pamatyt blush2.gif
Kaip supratau, vestuvės vyko vieną dieną. Laukiame ilgesnio pasakojimo, kas labiausiai patiko ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 06 05, 13:11)
sveikutes.
svente praejo puikiai!! mirksiukas.gif namie isleidziant balsas drebejo, bet paskui viskas gerai. Prie stalo padariau viska ka buvau pasiruosusi. Gavom pagyru, daug kas netikejo, kad cia musu pirmos vestuves!! biggrin.gif  taip pat gavau labai daug pagyru, kad atrodau labai graziai!!  mirksiukas.gif  wub.gif  laukiam kol jaunieji grys is viesbucio ir varysim pratesima daryti mirksiukas.gif

sveikinu kad viskas pavyko 4u.gif 4u.gif 4u.gif o dabar placiau placiau prasom papasakot pasirodyt ir parodyt ka tiek laiko priruosei blush2.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ziber @ 2011 06 05, 15:00)
bandysiu MB prikalbinti panaudoti siuos zodzius tostams smile.gif pvz. pirmasis puikiai tiktu po buciniu konkurso. o paskutini butu galima panaudoti po uzduoties-zaidimo, kuri atliks isskirtinai moteriskes (tik dar nieko nesugalvojau). Vestuvese dalyvaus nemazai jaunu mamu, tad galvoju, kad butu galima kokia smaikscia uzduoti sugalvoti ir isrinkti supermama smile.gif

tai cia tostai ir yra mirksiukas.gif ieskojau butent tokiu trumpuciu kad nereiktu ilgai vargti siuvinejant blush2.gif
Atsakyti
Na, gal kazka izeisiu taip pasakiusi, bet tai tik mano nuostata: anau, kad svekinimus mamoms ir tevams graziausiai kaip patys jaunieji ir pasako. Tas jaunuju padekojimas svocios lupomis kazkaip jau net nezinau...o dar kaip pradeda eilemis destyti isvis nusisaut doh.gif Kaip pagalvoji, tevai augina, augina, o finale vaikai nesugeba net paparasciausio ACIU pasakyti...Na, pamenu, mano drauge viena tvirtai buvo nusprendusi pati ir padeka rasyti ir skaityti. Parasyti parase, o kai perskaityti reikejo, taip apsiverke...vyras uzbaige, na bet pastangos buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2011 06 05, 18:26)
Na, gal kazka izeisiu taip pasakiusi, bet tai tik mano nuostata: anau, kad svekinimus mamoms ir tevams graziausiai kaip patys jaunieji ir pasako. Tas jaunuju padekojimas svocios lupomis kazkaip jau net nezinau...o dar kaip pradeda eilemis destyti isvis nusisaut doh.gif Kaip pagalvoji, tevai augina, augina, o finale vaikai nesugeba net paparasciausio ACIU pasakyti...Na, pamenu, mano drauge viena tvirtai buvo nusprendusi pati ir padeka rasyti ir skaityti. Parasyti parase, o kai perskaityti reikejo, taip apsiverke...vyras uzbaige, na bet pastangos buvo smile.gif

Tai tam ir yra pirsliai, kad jaunuju lupomis kalbetu, nes jauniesiems vestuviu diena ir taip streso pilna... rasai kad graziausia kai jaunieji patys tevams pasako aciu, bet perskaityt nesugeba... is jaudulio tiesiog... todel svocia su pirsliu ir pavaduoja visur jaunuosius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 06 05, 22:07)
Tai tam ir yra pirsliai, kad jaunuju lupomis kalbetu, nes jauniesiems vestuviu diena ir taip streso pilna... rasai kad graziausia kai jaunieji patys tevams pasako aciu, bet perskaityt nesugeba... is jaudulio tiesiog... todel svocia su pirsliu ir pavaduoja visur jaunuosius  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 05, 15:49)
Kaip smagu 4u.gif  thumbup.gif ir mes norime tą grožį pamatyt blush2.gif
Kaip supratau, vestuvės vyko vieną dieną. Laukiame ilgesnio pasakojimo, kas labiausiai patiko ir t.t.

taip vienos dienos, siandien buvom gamtoje, saslykus kepem...

QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 05, 18:43)
sveikinu kad viskas pavyko  4u.gif  4u.gif  4u.gif  o dabar placiau placiau prasom papasakot pasirodyt ir parodyt ka tiek laiko priruosei blush2.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

tai cia tostai ir yra  mirksiukas.gif  ieskojau butent tokiu trumpuciu kad nereiktu ilgai vargti siuvinejant blush2.gif

aciu merginos. foto dar neturiu, bet pries iseinant is namu nusifotkinau smile.gif
user posted image]pries isvykstant pas jaunuosius[/URL]
Papildyta:
Visiems labai patiko laiskas gandrui ir atsakymas; sokant jaunuju valsa puciami burbulai; visi labai nustebo, kai pasakem kad dovanojame kelione biggrin.gif Muzikantas seke pasaka, tai irgi visiems labai patiko, nes kiek supratau niekas nebuvo girdejes. Taip pat ispudi padare vietoj naktiniu iteikiamas spec rinkinys, siandien pirslys nuvaziaves ryte pas jaunuosius rado lovoje antrankius besimetancius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif gamtoje daug juoko sukele kai liepiau visiems paeiliui perduoti apelsina po smakru.
o siaip labai priklauso nuo liaudies, pas mus buvo vyresne liaudis, tai is tikruju isjudinti sunku doh.gif
ai dar sake kad pirsliu pasutpulke visiems patiko mirksiukas.gif muzikantas specialiai uzleido ir kokias 10 min turejome trypti, sokti, tipo istverme rodem biggrin.gif

jei dar ka prisiminsiu parasysiu mirksiukas.gif laukiam kitu ispudziu ir visoms gero ruosimosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edikute: 05 birželio 2011 - 21:30
Labai grazi svocia thumbup.gif Beje mano suknele ir sviesiai zalios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 06 05, 22:39)
Labai grazi svocia  thumbup.gif  Beje mano suknele ir sviesiai zalios spalvos  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti