Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 03, 11:07)
Ievuze, ačiū 4u.gif O kada apdovanosite daugiausiai surinkusį ?

jei vienos dienos tai vakaro pabaigoje o jei dvieju tai tai antra diena kai apdovanojami visi sveciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 03, 11:15)
Sveikos  4u.gif
didžiausios sėkmės startuojančioms ryt  4u.gif  drinks_cheers.gif laikom kumščius špygas ir visa kita dėl sėkmės  smile.gif

O saldainius ant butelio izoliacine juosta klijavau  smile.gif

ačiū visom už palaikymą,šianakt miegojau kokias 3 val,negalėjau užmigt,vis mintys -ką dar nespėjau.o kai tik užmiegu-sapnuoju kad vestuvės prasidėjo,o aš dar nesusiruošus. doh.gif pasistengsiu viską ką padariau nufotkint,po veselės įkelsiu jums 4u.gif
ai tiesa,vakar važiavau salės apžiūrėt,ir štai ką pagalvojau,o kaip su tom raidėm ar reikia kabint virš jaunųjų vietos?? g.gif kaži ar man čia rūpintis?
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 06 03, 08:44)
ačiū visom už palaikymą,šianakt miegojau kokias 3 val,negalėjau užmigt,vis mintys -ką dar nespėjau.o kai tik užmiegu-sapnuoju kad vestuvės prasidėjo,o aš dar nesusiruošus.  doh.gif  pasistengsiu viską ką padariau nufotkint,po veselės įkelsiu jums  4u.gif
ai tiesa,vakar važiavau salės apžiūrėt,ir štai ką pagalvojau,o kaip su tom raidėm ar reikia kabint virš jaunųjų vietos??  g.gif kaži ar man čia rūpintis?

va va, tokie košmarai ir mane kamuoja prieš kokį svarbų įvykį, jaučiu ir prieš vestuves taip bus smile.gif aš jau dabar ramiai negaliu miegoti, visos mintys vien vestuvėm užkimštos, nors atrodo laiko dar yra, bet tiek daug visko padaryti reikia...

dėl salės, tai manau papuošimu yra kas rūpinasi, jei tau nieko nesakė, tai ir nesuk galvos smile.gif rūpinkis savo reikalais smile.gif

SĖKMĖS! ir lauksim įspūdžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 06 03, 10:44)
ačiū visom už palaikymą,šianakt miegojau kokias 3 val,negalėjau užmigt,vis mintys -ką dar nespėjau.o kai tik užmiegu-sapnuoju kad vestuvės prasidėjo,o aš dar nesusiruošus.  :

biggrin.gif man dar toli, o as jau sapnuoju, o ka jau kalbet kai viskas ant nosies jau, viskas bus gerai thumbup.gif
Papildyta:
Karamele - o kaip ta buteli su saldainiu virve pateikt isperkant stala, paprotink mane, kaip su juo suzaist?
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 06 03, 12:27)
Karamele - o kaip ta buteli su saldainiu virve pateikt isperkant stala, paprotink mane, kaip su juo suzaist?

liepsiu traukti ka istrauks tas ir atiteks jiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 03, 12:22)
liepsiu traukti ka istrauks tas ir atiteks jiems mirksiukas.gif

geras, o as pasirodo visai kitaip isivaizdavau ta reikala... pvz. parodao pirsliui apsimeteliui butelaiti - o jis virves gale, seka paskui virve ir opa, stala atlaisvina, kazka , na o kitiems apsimeteliams kitokius bajeriukus sugalvojau, jaunajam pieno pokeli , jaunajai rugpienio, ir pasiust juos pirmo surio suspaust ir t.t
Atsakyti
buvau tiek įnikusi į darbą,bet užrodė skelbimuką gerą,tai tiek praskaidrino smegeninę,pasijuokiau "iš dūšios" ir su pakilesne nuotaika einu toliau darbuotis biggrin.gif
beje nuoroda su jumis dalinuosi, paskaitykit skelbimą iki galo apie super golfuką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 06 03, 12:51)
buvau tiek įnikusi į darbą,bet užrodė skelbimuką gerą,tai tiek praskaidrino smegeninę,pasijuokiau "iš dūšios" ir su pakilesne nuotaika einu toliau darbuotis  biggrin.gif
beje nuoroda su jumis dalinuosi, paskaitykit skelbimą iki galo apie super golfuką  lotuliukas.gif

Gal šitą turėjai omenyje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 06 03, 12:59)
geras, o as pasirodo visai kitaip isivaizdavau ta reikala... pvz. parodao pirsliui apsimeteliui butelaiti - o jis virves gale, seka paskui virve ir opa, stala atlaisvina, kazka , na o kitiems apsimeteliams kitokius bajeriukus sugalvojau, jaunajam pieno pokeli , jaunajai rugpienio, ir pasiust juos pirmo surio suspaust ir t.t

Aš taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti
Man atkrito vienos vestuves, dabar dalyvausim tik liepos 23d. thumbup.gif
rAktyvi gal galima butu pamatyt scenariju kamuoliukas25@gmail.com niekaip as dar vis galu nesuvedu iki galo ax.gif , bet jau i pabaiga
Pradejau printint darbus ir uzluzo spausdintuvas doh.gif tikiuos susitvarkys dar
SEKMES startuojancioms
Atsakyti
labas svociutes 4u.gif
ka patartumet, lekiam islydet nuotaka bendradarbe is namu- tevu nera...pirsliu irgi ne...ka but galima palinket g.gif
skaitau skaitau bet nlb randu ant greicio ax.gif ner ryt reik doh.gif pamirsau visai kad anksciau cia ilist pas jus turejau blush2.gif
Atsakyti
Merginos, zodziai islydintin jaunuosius... Neturiu, Ka nors trumpo, bet prasmingo user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 04 birželio 2011 - 06:38