Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių idėjų lobynas

QUOTE(ievuze.t @ 2011 06 02, 15:33)
ačiū tau karamele_21 už tiek gerų patarimų smile.gif Įsegimus nupirkau Panoramoje Office 1, kainavo tik 0.54 ct smile.gif tik dar nupirkau mėlynas juosteles, ir padarysiu pakabinamus ant kaklo, o ne įsegamus, nes pagalvojau, kad gali nenorėti sektis, kad medžiagytės rūbų nereiktų pradurti.
Papildyta:
o kadangi nei siūti, nei siuvinėti nemoku, šiandien Panoramoje Tiimari parduotuvėje užmačiau maišiukus, tokius medvilninius, paprastučius, visai kaip tavo siūti, tai ir paėmiau komenadantams, tik 3 lt vienetas. Taip pat pasiėmiau markerį tekstilei, ir pamėginsiu ranka ant jų užrašyti tavo sugalvotus tekstukus

O ką su tais maišiukais darysite? blush2.gif

Neklauzadux,

taip, sutinku. Kad nebus jokių oficialių išlydėjimų tai tikrai. Šiandien su MB pasikalbėjome, kad kviesimės juos rimtam pasibendravimui-susiderinimui ax.gif
Atsakyti
nebeturiu laiko kada prisesti doh.gif nusikaliau siandien sode o taip norisi pabaigti puosti taures ir paziureti kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 06 02, 13:56)
ir man jei galima eurbonaite@gmail.com

nju ka merginos, liko tik viena diena, o upas kazka daryti dingo, atrodo, kad visko per mazai.....vakar jau pasiemiau sukne, sulaminavau meiles recepta, vyro maitinimo abs...diplomus ikroviau i remelius.....reikia zaidimus viska susiderint, susiziureti ir dar aisku supirkti kas reikalinga jiems. po veseles butinai partasysiu kaip sekesi, kas patiko kas ne. mirksiukas.gif

startuosim poryt abi drinks_cheers.gif aš irgi,išvežiau vaikučius mamai,kibsiu į darbą,užbaigti visokius papuošimus,ui kaip bijau kad nespėsiu,kaip studentavimo laikais,prieš egzaminą kinkos dreba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 06 02, 17:25)
startuosim poryt abi  drinks_cheers.gif  aš irgi,išvežiau vaikučius mamai,kibsiu į darbą,užbaigti visokius papuošimus,ui kaip bijau kad nespėsiu,kaip studentavimo laikais,prieš egzaminą kinkos dreba  doh.gif

kaip bus idomu isgirsti jusu pasakojimus
Nedrebekit smile.gif dideliausios sekmes jums abiems su Edikute 4u.gif 4u.gif ir gero oro thumbup.gif

o as po darbo griztu ir nei jeg nei noro ka nors lipdyt doh.gif ka darysiu eji taip iki vestuviu... gerai bent scenariju sioki toki pasilipdziau, viena kita darbeli nuveikiau. Bet kaip reiketu istrukti apsipirkt...
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 02, 11:38)
Apklijavau butelį  clap.gif vienu darbu mažiau liko  smile.gif Na bet ir saldainių ant jo prisiklijuoja, niekada negalvojau, kad tiek jų reikia  doh.gif 

O kuom saldainius pritvirtinat prie butelio? Lipnia juosta?

karamele 21, kaip taures puoši? Nėriniais? g.gif Niekaip neapsisprendžiu - ar geriau pirkti pasidabruotas, bet brangesnes, ar krištolines ir kažkaip puošti. Man asmeniškai tai krištolinės gražiau bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=vakare-tyla,2011 06 02, 14:07]
O ką su tais maišiukais darysite? blush2.gif

Maišiukai stalo komendantams kamštukams rinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2011 06 02, 21:00)
O kuom saldainius pritvirtinat prie butelio?  Lipnia juosta?

karamele 21, kaip taures puoši? Nėriniais?  g.gif Niekaip neapsisprendžiu - ar geriau pirkti pasidabruotas, bet brangesnes, ar krištolines ir kažkaip puošti. Man asmeniškai tai krištolinės gražiau bigsmile.gif

klijavau is svarovskiu jaunuju vardu pirmasias raides ir dabar mastau ka dar prideti kad neperkrauti ir butu grazu g.gif gal palikti ir vestuviu diena gyvom gelem g.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 02, 13:07)
1,5kg, pirkau Rūtos su žaliąja arbata saldainius. Ne tiek brangiai su kitais palyginus kaina jų, be to ištikima savo miestui esu  blush2.gif  biggrin.gif
Aš tos juostos su saldainiais nedarysiu, tik šitą butelį ir dar ten šnapsiuko pirksim ar dar ko.

Edikute tuoj  4u.gif

aciukas mirksiukas.gif
QUOTE(jovituxss @ 2011 06 02, 18:25)
startuosim poryt abi  drinks_cheers.gif  aš irgi,išvežiau vaikučius mamai,kibsiu į darbą,užbaigti visokius papuošimus,ui kaip bijau kad nespėsiu,kaip studentavimo laikais,prieš egzaminą kinkos dreba  doh.gif

4u.gif biggrin.gif smile.gif viskas bus gerai, mes stiprios! mirksiukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu ka merginos sekmes ryt startuojanciom Edikutei ir Jovituxss .Palaikom jus group.gif
Atsakyti
palaikom palaikom friends.gif friends.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 06 03, 08:56)
Niu ka merginos sekmes ryt startuojanciom Edikutei ir Jovituxss .Palaikom jus  group.gif

Labas rytas,

Tikrai sėkmės 4u.gif Lauksime pasakojimų jau po visko ax.gif

Ievuze, ačiū 4u.gif O kada apdovanosite daugiausiai surinkusį ?
Papildyta:
Aš tikiuosi, kad šis savaitgalis bus laisvesnis ir turėsiu galimybę pasigilinti į svočios scenarijų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
didžiausios sėkmės startuojančioms ryt 4u.gif drinks_cheers.gif laikom kumščius špygas ir visa kita dėl sėkmės smile.gif

O saldainius ant butelio izoliacine juosta klijavau smile.gif
Atsakyti